Финансиране на вашата почивка или екскурзия

Финансиране на вашата почивка или екскурзия

Има ли дестинация, която мечтаеш да посетиш? Разбира се, че има! Всеки от нас си мечтае да види поне едно кътче на Земята, а защо не да обиколи целия свят? Сам, или с близък човек, дори с цяла компания. Колкото повече, толкова по-весело!

Представи си една или две седмици да си някъде, без компютър, без телефон, без служебни ангажименти. Опознаваш нови места, прекарваш време с близките си хора, почиваш си...

Едно пътуване обаче, независимо дали е близо, или далеч, изисква немалко средства, които невинаги можем да си позволим. Но дори да нямаме финансовата възможност, както е казал народът, „ако има желание, има и начин“. Затова запретваме ръкави и започваме да събираме пари за мечтаната почивка. Работим от сутрин до вечер, а често и в почивните дни. От офиса се прибираме директно вкъщи. Не си позволяваме „глезотии“ и “излишни” удоволствия. Ако трябва, ще караме на хляб и сол - всичко в името на нашето Мечтано пътуване.

За такава цел, оправдани ли са средствата?

Когато имаш мечта, няма защо да си задаваш въпроса дали усилията са оправдани. Всеки заслужава почивка. Какъв иначе е смисълът да работиш от зори до мрак, дори през уикендите и на празници? Сами по себе си, парите са само хартийки, ако нямаш цел, която те вдъхновява и мотивира за все по-големи постижения.

Почивка – да! Но на всяка цена ли?

Все пак преследването на мечтата ти с всички сили и средства, работата 7 дни в седмицата и непрестанните лишения водят до още повече стрес, умора, напрежение, недоспиване... Дори да си позволяваш да „кривваш“ за малко от време на време, доброволното „отшелничество“ има своята цена. Страничните ефекти от претоварването бързо започват да се усещат, а парите все още не са достатъчно, за да си позволиш да си починеш.

Как да осъществиш мечтаното пътуване?

В този момент имаш два варианта. Можеш да стиснеш зъби за още (не)известно време и в крайна сметка да осъществиш на така чаканото пътуване. Знаем, че няма какво да те спре по пътя към осъществяването на мечтата ти. Но, когато това се случи, е възможно да си толкова преуморен и да нямаш сила да се насладиш напълно на приятното изживяване. А след това трябва отново да се върнеш в офиса и да започнеш всичко отначало...

Има и друг вариант. Позволи си да си почивка още сега с бърз заем от Credissimo и посети желаната дестинация без чакане. Взимаш от 200 до 2 500 лв. сега, отиваш на мечтаната екскурзия и си почиваш добре. След това се връщаш, зареден със нови сили и енергия. Няма нужда да се притесняваш и как ще погасиш кредита. Към всеки клиент подхождаме индивидуално и предлагаме удобни месечни вноски, според индивидуален план, съобразен с твоите финансови възможности.

Толкова е лесно – почивката е само на 3 стъпки

Стъпка едно: набелязваш мечтаната дестинация. Стъпка две: взимаш пари назаем от Credissimo. Стъпка три: стягаш багажа и си позволяваш пълен отдих и релакс от натовареното ежедневие.

Започни още сега! Вече си избрал мястото за ваканция и с това първата стъпка вече е направена. Сега имаш нужда само от валидна лична карта и достъп до интернет. Попълни кратката ни онлайн форма и заяви пари още сега. Погрижи се телефонът да ти е под ръка, защото до минути наш служител ще се свърже с теб. Това е всичко - вече си готов за мечтаната почивка!

Пожелаваме ти приятно изкарване!



Обратно към всички

Прочети още