close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Да си шампион означава да си извървял пътя към №1

от Credissimo България | 31.03.2017

Да си шампион означава да си извървял пътя към №1
Credissimo.bg отбелязват успехите на всички първенци и стартират кампанията “Credissimo и шампионите на България - заедно сме първи” и кани потребителите си на пътешествие из уникалните им истории!


Повече от 10 години Credissimo.bg налага лидерските си позиции в сферата на микрокредитирането в България. В основата на изграждането на успешния си бизнес, компанията поставя отговорното отношение, иновативните подходи и високата степен на отдаденост. Credissimo.bg съсредоточават усилията си в своите потребители - техните интереси и нужди, удобството при заявка за онлайн кредит и подобряване на всяка следваща услуга.

Като компания №1 в онлайн кредитирането в България, Credissimo.bg има значителен опит в постигането и затвърждаването на първите си позиции. Зад компанията стои екип от амбициозни, волеви, креативни служители, които са най-силни в колектив. Техните действия са пряко свързани с крайните цели на Credissimo.bg и допринасят за успешното им постигане.

 

Какво прави пътя към №1 успешен?

Човешките усилия и амбиции. Цели екипи или един човек-шампион в сферата си - стъпките им към успеха са сходни. Независимо че използват различни техники за достигане на първото място, техните характеристики съвпадат. Уникалните истории на шампионите и лидерите открояват тенденции, които могат да вдъхновят и активират всеки човек.

 

Твоят път към №1

Стъпките към успеха са приложими във всички сфери на живота ни и следването им гарантира по-добри резултати във всеки стартиран проект. Като извървяли дългия път към лидерските позиции, Credissimo.bg ти препоръчват следното:

 

1.Начертай пътя към успеха

Постави си специфични цели за по-дълъг период от време и очертай цялостна стратегия за действията си. Ако знаеш какви са крайните ти цели, ще се ориентираш по-добре по пътя към постигането им.


2. Бъди отговорен

Научи се да поемаш отговорност за действията си. Ти си шампионът на собствения си проект и само ти можеш да го навигираш и контролираш, според крайните си цели. Твоя задача е винаги да намираш решения на възникналите проблеми.


3. Не се страхувай от провала

Моментите на загуба са учителите на всеки бъдещ шампион. Провалът е най-силната мотивация и най-добрият водач по трудния път към успеха. Учи се от грешките си, приеми ги за следваща стъпка към победата.


4. Бъди готов да учиш всеки ден

Стреми се да научаваш нещо ново всеки ден - за себе си, за конкурентите си, за средата, в която реализираш проекта си. Когато говорим за победа, да имаш повече знания, означава да имаш по-голяма преднина.


5. Бъди иновативен

Твоят уникален подход към проекта е основно предимство. Никой друг не мисли като теб, обърни различието в твоя полза. Всеки шампион има своите специфични техники, с които изненадват конкурентите си. Ти с какво ще изненадаш твоите?


6. Поддържай успеха

Първата победа отваря вратата към следващите. Веднъж постигнал успех, започваш да градиш самочувствието на победител. Вече имаш смелостта да изпробваш следващ проект, а за целта поеми дълбоко въздух и повтори стъпките.

 


“Следвай страстта си, бъди готов да работиш и да жертваш много и най-вече - не позволявай на никого да поставя граници на мечтите ти.”

 - Д. Бейли -

Прочети още

Credissimo дари над 8 000 порции топъл обяд на нуждаещи...
Credissimo дари над 8 000 порции топъл обяд на нуждаещи...

В кампанията ни “Топъл обяд навреме” раздадохме над 8 000 порции топъл обяд на хора в затруднено положение.

Топъл обяд навреме: Над 2000 човека в нужда получиха топла...
Топъл обяд навреме: Над 2000 човека в нужда получиха топла...

Планира се увеличаване на броя порции до 1 000 на ден, поради големия брой желаещи

Топъл обяд навреме: Всеки ден даряваме топла храна, заедно...
Топъл обяд навреме: Всеки ден даряваме топла храна, заедно...

От 30-ти април - Безплатен обяд от Credissimo за нуждаещи се, съвместно с ресторант Djanam Steak House