close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Включи се в кампанията на Credissimo за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

от Credissimo България | 05.12.2019

Включи се в кампанията на Credissimo за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Преди няколко месеца ви представихме една от каузите, които подкрепяме, в рамките на кампанията „Credissimo за по-добър живот“, чрез която даряваме част от всеки изплатен заем за благотворителност. Запознахме ви с фермата за животни ПАУ Пазарджик – Защита на животните (Pazardjik Animal Welfare), сформирана през 2018г. от две жени, обединени от мисията да помогнат на бездомните животни в нужда и от всички трудности, съпътстващи каузата. Организацията наема стара ферма и сами, чрез дарения, средства и усилия успяват да я ремонтират и приспособят в дом за бездомни животни.

За една година през фермата са преминали над 120 кучета и 40 котки, докато намерят своя дом, а към момента във фермата живеят около 60 кучета и няколко котки. Всички те очакват да намерят своя истински дом!

Търсенето на подходящи осиновители е често нелека задача, отнемаща време, търпение и усилия. За да подпомогнем PAW в благородната им мисия, посетихме фермата, където лично се срещнахме с пухкавите и обитатели. Там заснехме видео, с което се надяваме да успеем да запознаем колкото се може повече хора с тези сърцати опашатковци, които с нетърпение очакват да намерят своя нов дом!

 

 

Запознай се със звездите от видеото „Твоят най-добър приятел те очаква!“:

Фриц

Пол: Мъжки

Статус: с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за него: С впечатляващи размери, изключително много обича да тича. Кипящ от енергия, идеалният дом за Фриц има много голям двор и стопанин, който обича игрите навън и ресането на много пухкавата му козина.

Супер сила: ултра пухкав

Чапи

Пол: Женски

Статус: кастрирана, с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за нея: Изключително социална, мила и игрива. Портиера и детегледачката на фермата. Страшно гостоприемна и добра, разбира се с абсолютно всички.

Супер сила: безкрайно всеотдайна

Роджър

Пол: Мъжки

Статус: с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за него: Той е много пъргав и емоционален, но послушен. Перфектно комуникира с всички кучета и котки във фермата. Обича да се изправя и да прегръща хората. Обожава човешкото внимание!

Супер сила: широка усмивка

Мецан

Пол: Мъжки

Статус: с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за него: Размерът не трябва да те заблуждава - Мецан е изключително добър и се разбира с всички кучета. Понякога се притеснява от непознати. Разхожда се на повод и има изградени хигиенни навици.

Супер сила: голямо сърце

Специален гост: Буря

Тя е игрива и мила, обича да тича с децата на двора, да похапва от вкусните манджички на стопанката си и с радост се впуска в пътешествия с цялото семейство. Буря е щастливка, защото вече си има истински дом!

Това са само малка част от обитателите на фермата, които са напълно готови за осиновяване и търсят своето любящо семейство!

Всички знаем, че грижата за едно животинче изисква много любов, време и внимание, но също така добавя и допълнителни разходи към семейния бюджет. За да окуражи и подкрепи бъдещите осиновители, Credissimo се ангажира да осигурява необходимите средства за храна и ваксинации за период от 6 месеца на всяко осиновено куче в рамките на кампанията „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Вярваме, че в България има много хора, които биха отворили сърцата и домовете си, за да се сгуши в тях един верен четириног приятел. И обещаваме, че неподправената обич и благодарност, която ще откриете в очите на приютените животни, са безценни и ще донесат много радост на всеки, готов да ги приеме. Ако се съмнявате, посетете фермата и се убедете сами. Може да откриете точно вашия най-добър приятел!

За контакт:

Пау Пазарджик

тел. 0895 004 104

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.