Credissimo BG

Последвай BG в:
Credissimo е динамична, високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Като небанкова финансова институция, предоставяме на нашите потребители бързи и лесни решения, при възникнала потребност от краткосрочно финансиране. Credissimo е преди всичко потребителски ориентирана компания. Всички наши решения са в отговор на потребностите и желанията на нашите потребители. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение в рамките на минути.

Последното нововъведение и допълнителна възможност за плащане на вноска по кредит, което Credissimo представя, е приемането на Биткойн /Bitcoin/ валута.

На проведения на 19 април конкурс, организиран от сп. Business Lady, бяхме отличени с награда “Иновации в кредитирането и онлайн достъпност до финансови услуги”.

Представяме ви първия шампион на България, заедно с когото ще покорим №1 този сезон - Мартин Чой! Той е сред най-успешните български състезатели по мотоциклетизъм на писта.

Толкова много дребни жестове могат да доведат до такава голяма промяна. И въпреки това личните усилия често ни се струват незначителни и маловажни.

Знаете ли кога са се появили първите български левове? Едва скоро след Освобождението на България. На всичкото отгоре в първите години българите гледали на тях доста подозрително.

Знаеш ли, че милиони хора по света посрещат Новата година сега, през пролетта. Огромна част от западния свят се съобразява с Григорианския календар и стартира годината на 1 януари

Знаеш ли колко харчат българите всяка година по Великденските празници? Поне 400 млн. лв! Тези пари заминават основно в три направления: Трапеза, почивки и заведения.

Повече от 10 години Credissimo.bg налага лидерските си позиции в сферата на микрокредитирането в България

Първи април може да е изключително забавен ден за по-изобретателните и доста гадничък за техните жертви.

Времето тече, децата растат. И с радост или ужас един ден настъпва моментът за приключване с училището и предизвикателството абитуриентски бал.