Кредисимо Админ

Последвай Админ в:
Кредисимо е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Като небанкова финансова институция предоставяме на нашите потребители бързи и лесни решения при възникнала потребност от краткосрочно финансиране. Кредисимо е преди всичко потребителски ориентирана компания. Всички наши решения са в отговор на потребностите и желанията на нашите потребители. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение в рамките на минути.

Замислял ли се за какво най-често отиват парите ти? Всеки ден харчим пари за какво ли не - кафе, храна, такси и/или гориво за автомобила.

Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес

Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

Астрономическата зима едва едва е пристъпила прага на 21 декември, а вече се улисвате в мечти за първа пролет?

Задавали ли сте си въпроса, какво е най-хубавото в коледните празници? Със сигурност отговорите съдържат себе си неща като...

Credissimo получи приз „Златно сърце” и поредно признание за своята социална и благотворителна активност.

Избирането на подаръци за Коледа е нещо средно между празничен транс с елементи на паническо скубане на косите

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?

Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.

Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.