Credissimo BG

Последвай BG в:
Credissimo е динамична, високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Като небанкова финансова институция, предоставяме на нашите потребители бързи и лесни решения, при възникнала потребност от краткосрочно финансиране. Credissimo е преди всичко потребителски ориентирана компания. Всички наши решения са в отговор на потребностите и желанията на нашите потребители. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение в рамките на минути.

Компанията стартира своята инициатива със засаждането на 10 липи в столичния Южен парк в средата на май

Представяме ви най-ценните валути в света към 2017 г. Тук ценни не означава скъпи, а означава, че са достатъчно и с нисък риск от флуктуации.

Ако си купувал автомобил втора ръка, сигурно си забелязал, че всички имат сходна история: Били са притежание на някоя възрастна германка...

Вземи до 600 лева и върни без лихва в 30-дневен срок своя първи заем от Credissimo, а всеки седми заем с 15-дневен гратисен период.

Регистрирай се и спечели луксозна рокля по избор с марка Pinko или BCBGMAXAZARIA на единична стойност до 1 000 лв.

Какво толкова може да купиш с Биткойн валута? Оказва се, че търговците, които са въвели разплащането с криптовалутата, никак не са малко!

Всеки може да промени с малко усилия структурата на семейния си бюджет. Точно така, тук няма да говорим за неговия размер.

Слушай радио Веселина през целия ден и когато чуеш паролата, обади се на телефон 02 809 10 10, кажи я на водещия и се запиши в томболата. Всеки петък, един късметлия ще печели 100 лв.

По повод Международния ден на танца на 29 април решихме да ти предложим някои по-нестандартни начини за запълване на свободното време.

Последното нововъведение и допълнителна възможност за плащане на вноска по кредит, което Credissimo представя, е приемането на Биткойн.