Черното винаги е на мода!

Но този Black Friday ти избираш цвета - заложи на оранжевото!
Вземи пари сега

 

 

Черното винаги е на мода, но на Bl@ck Friday, ти избираш цвета!

Заложи на оранжево!

 

Bl@ck Friday (Черен петък) - всяка година по същото време, но с все по-невероятни промоции!

Пазарувай смело и не мисли за парите! Credissimo е до теб навреме.

Тази седмица е Bl@ck Friday. Вече и в България стана традиция търговците да дават баснословни отстъпки, като се стига до намаления от 50 - 70%. Това означава, че можеш да си купиш двойно повече артикули за същите пари. Кой не би се възползвал?

Проучване показва обаче, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен петък поради липса на средства. Иначе казано, всеки трети българин няма пари за покупки, въпреки че здравата логика сочи, че ако човек има нужда да купи нещо, финансово най-изгодният ход е да изчака именно до Bl@ck Friday.

Виж защо е добра идея да "заредиш" портфейла за Black Friday »

 

 

Черното винаги е на мода, ето няколко класически идеи в черно:

 

 
 

 

Малка черна рокля

Всяка жена знае, че трябва да има поне една в гардероба си. А към нея трябват поне подходящи обувки и чанта, нали? За мъжете класически е черният костюм с подходяща вратовръзка. Bl@ck Friday е идеалният момент за пазар!

 

 
 

 

Черна техника

У дома винаги има нужда от поне едно от техническите нововъведения - нов телевизор, смартфон или печка, но цените им често са непосилни. Затова Черният Петък е точният момент за набавянето им - с огромно намаление.

 

 
 

 

Черен автомобил

Автомобилът вече не е глезотия, а необходимост, но и цените им не са ниски... В крак с тенденциите, дори автомобилните компании започнаха да правят доста привлекателни промоции за Bl@ck Friday. Aко не ти достигат, Credissimo ще помогне.

 

 

 

 

Без финансови грижи, в 3 лесни стъпки!

 

 

Smiley face

Попълваш кратката ни онлайн форма

Smiley face

Изчакваш 7 минути за одобрение

Smiley face

Получаваш парите по сметка или на каса

 

С нас вече спечелиха...

 

Не вярвах, че е възможно в интернет да съществува информация, която отговаря 100% на истината. Всяка написана дума от Credissimo е вярна. Това, което са пропуснали да напишат за себе си е че НЕ обиждат и не унижават хората. Затова аз го пиша - те наистина се отнасят човешки! Освен това заедно с финансовия кредит дават и кредит на доверие, което лесно се превръща във взаимно! Благодаря, че помагате!
Александър Л.
Много благодаря! Удоволствие е да се работи с коректен партньор. Ще ви препоръчам на колеги и приятели. Поздрави!
Ralica R.
Искам от сърце да благодаря на служителите към Вашата институция за доверието и помощта, която оказвате на хората. Винаги коректни и отзивчиви, помагайки на хора като мен, нуждаещи се от дадена сума за определен срок от време. Бъдете живи и здрави. Радвам се, че има институции, като Вашата - бърза, коректна и добронамерена към нас - хора, изпаднали в затруднено финансово положение. Ползвам се от Вашите услуги за пореден път и винаги ще остана Ваш коректен и лоялен клиент, за да мога да оправдая доверието, което ми гласувате. С уважение и лична благодарност -Евгения
Евгения П
Хубаво е да знам, че мога да разчитам на бързо финансиране където и да се намирам. Това лято кандидатствах за кредит по телефона, одобрихте ме веднага и получих пари, които ми позволиха да остана още една седмица на морето
Боян А.
Хубаво е да знам, че мога да разчитам на бързо финансиране където и да се намирам. Това лято кандидатствах за кредит по телефона, одобрихте ме веднага и получих пари, които ми позволиха да остана още една седмица на морето
Боян А.
 

Може да ти е интересно и...

 

Взимане на пари в брой за непредвидени разходи

 

Как да намериш пари за непредвидени разходи

В един или друг момент от живота си човек изпада в нужда от пари в брой, но се затруднява в набавянето им. Подобна ситуация може да изникне, ако колата ви се развали и трябва спешно да я поправите. Не разполагате с пари в момента, а от друга страна кредитните ви карти са надвишили лимита си. Какво да правите?

Виж още »

 

Планирай успешно зимната си почивка

 

Планирай успешно зимната си почивка

Какво зимно има в един декември без сняг? Времето може и да не изглежда подходящо, но зимата наближава, с нея идват и доста допълнителни разходи. Ясни са вече набъбващите сметки за отопление, както и значителните суми за коледно-новогодишните празници, но дали не пропускаме едно голямо перо?

Виж още »

Как да избереш перфектното място за Нова година

 

Как да избереш перфектното място за Нова година

Важно условие за един отличен празник е настроението. Но хубавото настроение има нужда от съпътстващи обстоятелства, затова планирай перфектната Нова година добре и навреме. Защото това е моментът, когато си обещаваме следващата да е по-добра, а ако самият празник не е, трудно ще повярваме на такова обещание.

Виж още »