Credissimo на лов за подаръци

В предпразничния хаос Credissimo е до теб с пари навреме
Вземи пари сега

CREDISSIMO НА ЛОВ ЗА ПОДАРЪЦИ!

 

Свързваме края на декември с домашен уют и приятни мигове със семейството. Но преди това има и една задължителна стъпка - Коледният пазар!

 

 

Коледа е все по-близо! А след нея неусетно идва и Нова година. Междувременно има няколко имени дни, а със сигурност поне един твой близък е рожденик през декември.

В същото време през студените месеци сметките са все по-високи, а заплатата не расте. В тези студове вероятно и лечението на поне една настинка е преминало през семейния бюджет. Освен коледните подаръци, празнуването на Нова Година също е една немалка инвестиция - дори да е "по домашно" или на гости, все пак не може масата да е празна, а подаръците за домакините са почти задължителни. За Новогодишните празненства с пътуване или резервация на ресторант на всички ни е ясно.

Накратко, декември е месец на приятни емоции, но и на много разходи!

Може би точно в момента не ти е до празнуване, но вероятно с трепет мислиш за Голямото Коледно Пазаруване, което те чака. Смеем да предположим, че не е само приятната тръпка, че ще дариш любимите си хора с радост по празниците...

Разбираме те, но все пак не го отлагай за последния момент - със сигурност по-късно ще изгубиш не само много време и нерви в тичане по магазините, но ще ти излезе и доста по-скъпо. А шансът да пропуснеш нещо в предпразничния хаос е по-голям.

Предлагаме ти да направиш списък за пазаруване, а подаръците купувай отрано - по възможност, използвай намаленията и отстъпките, които обикновено ни заливат по Коледа.

 

Бъди подготвен за празниците през декември

 

Подаръци ще има за всички от сърце...

Дори да не трябва да разнасяш подаръци за децата по цял свят като Дядо Коледа, на празника най-малко две детски очички ще те гледат с надежда и няма как да ги разочароваш.

Не разчитай, че по Коледа стават чудеса - Credissimo е много по-рационалното решение. Взимаш нужната ти сума лесно и за минути. По всяко време на денонощието, където и да си!

 

Посрещни Нова година без грижи

Всички подаръци са купени, Коледа е минала и вече си мислиш, че всичко е приключило? Уви, чакат те празненствата за Нова година!

Не бързай да се отчайваш - решение има! Взимаш от Credissimo колкото ти трябват и то за минути. Връщаш когато ти е удобно. Толкова е лесно - само с няколко клика и парите са в сметката ти или можеш да си ги вземеш на каса.

 

Да ти е здраво името и пълен джобът!

През декември има няколко имени дни. А за началото на януари... дори не ни се мисли. Ако имаш и рожденик в близкото обкръжение, вече става трудно. Credissimo е до теб!

А ако ти имаш личен повод и се сещаш в последния момент? Вземи пари от Credissimo, навреме за купона! Одобрение за минути, изцяло онлайн, по всяко време.

 

 

 

 

Без финансови грижи, в 3 лесни стъпки!

 

Smiley face

Попълваш кратката ни онлайн форма

Smiley face

Изчакваш 7 минути за одобрение

Smiley face

Получаваш парите по сметка или на каса

 

С нас вече спечелиха...

 

Благодаря за изключително професионалнота, любезна и бърза комуникация на CREDISSIMO. Истински Весели Рождественски и Новогодишни Дни! Поздрави
Дора О.
Действате бързо. Отпуснахте ми заем, когато имах нужда, за което съм много благодарна.
Златка Р.
Вие сте супер компания!
Пламена Н.
Много съм доволен от Вашата коректност и отзивчивост. Благодаря
Христо Р.
Винаги сте бързи и коректни за хората, които имат нужда от вас.
Колетка Павлова
 

Може да ти е интересно и...

 

Подоготвка на семейството и дома за студените месеци

 

Подготви семейството си за зимните месеци

Казват, че здравето е най-голямото богатство. Затова грижите за семейството и дома трябва да са наш приоритет всеки ден, а те ще се отплатят с уют, топлина и щастливи усмивки. Виж как можеш да го постигнеш през зимата.

Виж още »

 

Без стресово пазаруване преди Коледа и Нова година

 

Без стресово пазаруване преди празниците

Адът на предпразничното тичане по магазините... Това се случва всяка година на почти всеки. Credissimo мисли за нашето спокойствие и предлага помощ на тези от нас, които всеки път оставяме пазаруването за последния момент.

Виж още »

Избери перфектното място за Новогодишното празненство

 

Избери перфектното място за Нова година

Празнуваме Нова година като ново начало. Всеки път си даваме различни обещания, с надеждата следващата година да е по-добра от предишните. Но за да започнем годината с настроение, празникът трябва да е приятен. Как?

Виж още »