Кариери и свободни позиции за работа

Вземи пари сега


Успехът на всяка компания зависи от хората, които работят за нея. Те са нейният най-ценен капитал. Ние в Credissimo вярваме, че мотивацията да предлагаме първокачествени услуги на клиентите ни се дължи на добрата работна среда, приятелското отношение и адекватното оценяване на положения труд.

Търсим отговорни и мотивирани личности, които да се присъединят към екипа ни. Тук можеш да следиш отворените позиции за работа, като дори да не намираш подходяща за теб, не се колебай да ни изпратиш своето CV и желаната сфера на реализация. 

Кандидатствайте за работа за онлайн маркетинг мениджър в Credissimo. Ако отговаряте на нужните изисквания, попълнете приложената форма и ние ще се свържем с вас.


23 June 2016 Прочети още

Основните отговорности за длъжността са: Осъществяване на продажби чрез входящи/ изходящи телефонни обаждания, създава, поддържа и актуализира база данни с потенциални клиенти.


20 August 2014 Прочети още

Основните отговорности за длъжността са: Осъществяване контакт с нередовни платци по телефона, договаряне условията за погасяване на просрочените задължения.


01 August 2014 Прочети още

Основните отговорности за длъжността са: Обработване пристигащите молби за кредит, проучване кредитоискателите и анализиране събраната информация.


01 August 2014 Прочети още

Основните отговорности за длъжността са: Приемане входящите телефонни обаждания от клиенти, предоставяне на клиентите информация за продукти и услуги, предлагани от Дружеството.


01 August 2014 Прочети още

Основните отговорности за длъжността са: Търсене на нови клиенти, активно презентиране и предлагане кредитни продукти на компанията.


01 August 2014 Прочети още

Основните отговорности за длъжността са: Осъществяване личен контакт с нередовни платци, договаряне условията за погасяване на просрочените задължения.


01 August 2014 Прочети още

Изпрати ни CV дори да няма отворена позиция за твоите умения.


01 August 2014 Прочети още

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.