Новата игра на credissimo във Фейсбук

от Credissimo BG | 27.02.2014
Вземи пари сега

На 27-ми февруари стартира новата игра на credissimo във фейсбук. Името й е ‘Ти и credissimo’. За разлика от предните игри, тази има за цел да провокира креативността на потребителите. За участие е нужно да се качи видео, снимка или текст, в чието съдържание да присъства думата credissimo (или кредисимо).

Новата игра на credissimo във фейсбук ‘Ти и credissimo'

Наградите са 2 вида:

1. ГОЛЯМА НАГРАДА - 6 броя парични награди: една първа награда от 1000 лв., една втора награда от 500 лв., една трета награда от 200 лв., една четвърта награда от 100 лв. и две пети награди от 50 лв, които ще бъдат връчени на шестимата участници, чиито качени в платформата видео, снимка или текст получат най-много споделяния от потребителите във фейсбук.

2. МАЛКА НАГРАДА – 5 броя парични награди от по 100 лв. за 5-ма от участниците, които са споделили вече качено в играта видео, снимка или текст на своята стена във Facebook.com.

Побързайте, включете се още сега на https://www.facebook.com/credissimo.bg.С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.