Абонирай се за онлайн бюлетин и спечели СПА уикенд за двама

от Credissimo BG | 04.10.2016
Вземи пари сега

Всеки месец един от абониралите се за онлайн бюлетина на Credissimo печели СПА уикенд. Ако искаш ти да си следващият късметлия, запиши се в нашата томбола, като попълниш кратката форма със своето име и имейл адрес.

 

Победители

04.10.2016
Името на участника за месец септември в нашата томбола е Севдалина Маринова (sey*************@abv.bg) Тя ще има възможността да се възползва от нашата награда - СПА уикенд за двама в Банско. Честито!
 

01.09.2016
Името на печелившия участник за месец август в нашата томбола е Цветомир Иванов (cec******@abv.bg). Той ще има възможността да прекара един невероятен уикенд с любим човек в Банско. Честито!
 

01.08.2016
Името на печелившия участник за месец юли в нашата томбола е Адриан Белов (b******@dir.bg). Той ще има възможността да избяга от летните жеги и да прекара един незабравим уикенд с любим човек в Банско. Честито!
 

01.07.2016
Дойде дългоочакваният момент, в който с радост ви съобщаваме името на късметлията от нашата томбола през месец юни!  Името на печелившата участничка за месец юни в нашата томбола е Снежана Цвяткова Кръстева (cve***********@abv.bg).  Тя ще се наслади на невероятно спокойствие и релакс с любим човек в Банско.  Честито! С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.