Създай уют у дома

Превърни жилището в дом в няколко лесни стъпки
Вземи пари сега

СЪЗДАЙ УЮТ У ДОМА ПРЕЗ ЗИМНИТЕ МЕСЕЦИ

 

Забелязваш ли как зимата ни е обхванала с пълна сила (и ниски температури)? За да се чувстваш добре, ти и семейството ти трябва да сте здрави, а домът - топъл и уютен.

 

 

Забелязваш ли как зимата ни е обхванала с пълна сила (и ниски температури)? За да се чувстваш добре, ти и семейството ти трябва да сте здрави, а домът - топъл и уютен.

Всички искаме, като се приберем вечер вкъщи, да ни облее топлина и спокойствие. И ако няма универсална рецепта за душевен мир, то жилището лесно може да стане дом и място, където с удоволствие да се прибираме.

Простичко звучи, нали? А разликата ще е значителна!

Топлината не е само метафора. Известно е, че през вратите и прозорците домът губи най-много от топлината си. Най-добре е да се сменят дограмите и вратите, които не са в перфектно състояние. Цялостна вътрешна и външна изолация също е добро решение. А за "закрепване" на положението можеш да се погрижиш поне за осново уплътнение на местата, от които духа.

Нещо ново винаги придава усещане за повече уют у дома. Ако по време на есенното почистване повечето стари мебели и интериорни аксесоари са отишли на боклука, точно сега е времето да освежиш дома си с нови. Правилното осветление също е от изключителна важност за уюта у дома, затова не го подценявай. Дори с няколко ароматни свещи добавят топлина и уют.

Ако живееш в къща, знаеш, че грижите, които трябва да положиш, са повече. Тя изисква много повече внимание и поддръжка от апартамента. Трябва да се погрижиш за отоплението, почистването на комините и улуците, а също така и да се увериш, че ВиК тръбите няма да замръзнат и да се спукат с падането на температурите. Това ще ти спести нерви и пари по-късно.

Радвай се светлина и топлина вкъщи, дори навън да е сиво, студено и мрачно! Credissimo е до теб, за да ти помогне да го постигнеш, без да натоварваш семейния бюджет.

Превърни жилището в дом!

 

 

 

Изолация

Независимо как ще избереш запазиш топлината в дома си, можеш да разчиташ на Credissimo за финансова подкрепа.

 

 

 

Грижа за къщата

Не отлагай нужните поправки в къщата - Credissimo ще помогне с пари навреме, за да си спокоен в студените месеци.

 

 

 

Топъл уют

Вземи кредит за обзавеждане и домът ще "светне", без да страда семейният бюджет. Опитай, лесно е!

 

 

 

Без финансови грижи, в 3 лесни стъпки!

 

 

Smiley face

Попълваш кратката ни онлайн форма

Smiley face

Изчакваш 7 минути за одобрение

Smiley face

Получаваш парите по сметка или на каса

 

С нас вече спечелиха...

 

Благодаря, че ви има Credissimo. Казвам на всички мои познати за вас. Това е една-единствена компания с толкова голямо разбирателство
Асен А.
Благодаря от сърце на добрия екип! Благодаря Ви, че в това трудно време ми помагате - на мен и на семейството ми! Страхотни сте! Благодаря Ви, че Ви има!
Милена Д.
По обслужване и бързина надминавате и най-големите и известни банки. Благодаря Ви. Бъдете здрави, все така коректни и можещи. Успех!
Анелия Д.
 

Може да ти е интересно и...

 

Подготови дома за зимата

 

Подготови жилището си за зимата

Също както тялото ви има нужда от различни грижи през зимата, така и домът ви се нуждае от някои промени и подобрения.

Виж още »

 

Плати сметките за ток и парно с кредит за сметки

 

Покрий сметките за ток и парно

Разходите за битови услуги ще стават по-високи и заради сезона. А може би имате и предишни задължения...

Виж още »

Подготви семейството си за зимните месеци

 

Подготви семейството си за зимните месеци

Квкво да направиш, за да си спокоен за здравето на сеймейството си, да е топло на децата и как да останат пари за заслужено възнагражение?

Виж още »