Credissimo откри първата площадка със спортни съоръжения в София

Credissimo откри първата площадка със спортни съоръжения в София

Жителите на столичния квартал „Младост“ ще имат възможността да посетят и използват нова площадка със спортни съоръжения, благодарение на кампанията ни „Credissimo и шампионите на България – заедно сме първи“. На 22.11.2017 г., площадката със спортни съоръжения бе официално открита в присъствието на кмета и заместник-кмета на район Младост, както и официални гости.

Новата спортна локация се намира между ул. Филип Аврамов и ул. Божан Ангелов, срещу 131 СОУ “Климент Аркадиевич Тимирязев”. Съоръжението е с капацитет 26 души и е пригодено за хора от всякакви възрасти, като предлага възможността за разнообразни физически упражнения и натоварване на всички мускулни групи. Площадките сa оборудвани с уреди от Титан Фитнес.

Като социално отговорна компания, Credissimo активно подпомага и подкрепя спорта и здравословния начин на живот в България. Във връзка с определянето на София като „Европейска столица на спорта“ за 2018 г., кампанията се включва в инициативите за популяризиране на активния начин на живот и снабдяване с нови спортни съоръжения.

Credissimo направи безвъзмездно дарение от площадката със спортни съоръжения на Столична община, като предстои откриване на нови две локации до края на годината.

Даренията на нови съоръжения за уличен фитнес целят да осигурят по-достъпни локации за спортуване на всички социални и възрастови групи. Мисията ни е да мотивираме хората да спортуват повече и да водят един по-здравословен начин на живот, както и да насочим вниманието към подобряване на спортната инфраструктура в градовете.



Обратно към всички

Прочети още