Credissimo откри втора мултифункционална площадка за спорт в София

Credissimo откри втора мултифункционална площадка за спорт в София

Едва седмица след откриването на първата спортна площадка в ж.к. Младост в София, Credissimo зарадва и жителите на столичния квартал Бъкстон.

В присъствието на кмета на район Витоша - Инж.Теодор Петков и заместник-кмета по финансово-стопанска и социална политика - Кънчо Кънев, както и официални гости бе открито спортното съоръжение.

Площадката се намира на ул. Казбек 25, между ул. Ал. Суворов и бул. Братя Бъкстон, в близост до 2 СУ “Емилиян Станев”. Новото спортно съоръжение е с капацитет 26 души и е съобразено за ползване от хора на всякакви възрасти. Площадките са създадени от фирма Титан Фитнес, като включват уреди за разнообразни упражнения, натоварващи цялото тяло.

Тази година Credissimo насочи своята социална активност в кампанията „Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи“, в рамките на която подкрепяме и подпомагаме родни таланти и доказани шампиони от страната. Залагайки на спортните успехи на родните ни таланти, започнахме и допълнителна благотворителна акция по поставяне на спортни съоръжения първоначално на ключови места в столицата. Кампанията ни е част от инициативите свързани с определянето на София като „Европейска столица на спорта“ за 2018 г.

Вярваме, че благодарение на безвъзмездното дарение от страна на Credissimo ще успеем да мотивираме още повече млади хора да обърнат внимание на спорта и да водят по-здравословен начин на живот, като развиват своите таланти.

Предстои откриване и на още една спортна площадка до края на годината, като очаквайте съвсем скоро повече информация.

 



Обратно към всички

Прочети още