close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo стартира кампания за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

от Credissimo България | 19.08.2019

Credissimo стартира кампания за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Социалната отговорност е неизменна част от корпоративната култура на Credissimo. Всеки месец, чрез кампанията „Credissimo за по-добър живот“, даряваме част от всеки изплатен заем за различни благотворителни каузи, като подпомагаме деца и младежи в неравностойно положение, болни и хора с увреждания, а също така подкрепяме и различни обществени каузи, целящи подобряването на средата и условията на живот в България.

Мисията ни е да подадем ръка на тези, към които, по един или друг, начин животът не е бил благосклонен и се нуждаят от нашата помощ и подкрепа. Като общество, като бизнес, като хора.

Една от каузите, които подкрепяме в рамките на кампанията, е фермата за животни ПАУ Пазарджик – Защита на животните. PAW (Pazardjik Animal Welfare) организацията е сформирана през 2018г. от две жени, обединени от мисията да помогнат на бездомните животни в нужда и от всички трудности, съпътстващи каузата. С общи усилия създават фермата, в която за една година са преминали над 120 кучета и 40 котки, докато намерят своя дом.

Фермата на PAW

Фермата на PAW е и единственото място в района на Пазарджик, където могат да бъдат приютени бездомни животни, поради липса на общински приют. Организацията наема стара ферма и сами, чрез дарения, средства и усилия успяват да я ремонтират и приспособят в дом за бездомни животни. Към момента във фермата живеят около 60 кучета и 1 котка – най-добрият и верен служител на фермата. Всички те очакват да намерят своя истински дом!

Търсенето на подходящи осиновители е често нелека задача, отнемаща време, търпение и усилия. За да подпомогнем PAW в благородната им мисия, през следващите няколко седмици ще ти представим всеки от обитателите на фермата, който е напълно готов за осиновяване, и с нетърпение очаква да намери своето ново любящо семейство! Не пропускай да следиш страницата на Credissimo във Фейсбук, където ще публикуваме снимките и историите на всяко от кучетата, които търсят своя дом. Може да откриеш точно твоя най-верен приятел!

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.