Credissimo стартира кампания за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Credissimo стартира кампания за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Социалната отговорност е неизменна част от корпоративната култура на Credissimo. Всеки месец, чрез кампанията „Credissimo за по-добър живот“, даряваме част от всеки изплатен заем за различни благотворителни каузи, като подпомагаме деца и младежи в неравностойно положение, болни и хора с увреждания, а също така подкрепяме и различни обществени каузи, целящи подобряването на средата и условията на живот в България.

Мисията ни е да подадем ръка на тези, към които, по един или друг, начин животът не е бил благосклонен и се нуждаят от нашата помощ и подкрепа. Като общество, като бизнес, като хора.

Една от каузите, които подкрепяме в рамките на кампанията, е фермата за животни ПАУ Пазарджик – Защита на животните. PAW (Pazardjik Animal Welfare) организацията е сформирана през 2018г. от две жени, обединени от мисията да помогнат на бездомните животни в нужда и от всички трудности, съпътстващи каузата. С общи усилия създават фермата, в която за една година са преминали над 120 кучета и 40 котки, докато намерят своя дом.

Фермата на PAW

Фермата на PAW е и единственото място в района на Пазарджик, където могат да бъдат приютени бездомни животни, поради липса на общински приют. Организацията наема стара ферма и сами, чрез дарения, средства и усилия успяват да я ремонтират и приспособят в дом за бездомни животни. Към момента във фермата живеят около 60 кучета и 1 котка – най-добрият и верен служител на фермата. Всички те очакват да намерят своя истински дом!

Търсенето на подходящи осиновители е често нелека задача, отнемаща време, търпение и усилия. За да подпомогнем PAW в благородната им мисия, през следващите няколко седмици ще ти представим всеки от обитателите на фермата, който е напълно готов за осиновяване, и с нетърпение очаква да намери своето ново любящо семейство! Не пропускай да следиш страницата на Credissimo във Фейсбук, където ще публикуваме снимките и историите на всяко от кучетата, които търсят своя дом. Може да откриеш точно твоя най-верен приятел!



Обратно към всички

Прочети още