Кредисимо АД стана член на КРИБ

от Кредисимо АД | 02.09.2015
Вземи пари сега

На заседание на най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ - "Гласът на българския бизнес", провело се в края на юли 2015 г., управителният съвет прие кандидатурата на Кредисимо АД. КРИБ е член на Международната търговска камара (ICC), която обединява над 11 000 компании в страната, дава работа на над 800 000 души и произвежда три-четвърти от БВП на България.

КРИБ е обществена организация, която има за цел да:

  • подобрява ефективно бизнес климата в България;
  • стимулира членовете си да споделят добри бизнес практики;
  • развива и подпомага конкурентоспособността на икономиката на страната;
  • участва активно в социалните диалози на страната.

Сред членовете на КРИБ са компании като: Мобилтел ЕАД, Хюлет-Пакард България, Теленор България ЕАД, Сименс ЕООД и др.

Основната роля на КРИБ е да представлява българския бизнес в Националния съвет за тристранно сътрудничество като същевременно съдейства за неговото развитие чрез контакти със законодателната, изпълнителната и местната власт.

Разбирането на организацията е, че устойчивото развитие е основният двигател на дългосрочния корпоративен успех. Като неин член, Кредисимо се надява на дългосрочно и ползотворно бъдещо сътрудничество.

Мисията на Кредисимо, като член в КРИБ е да бъде активна страна, да съдейства за подобряването на бизнес климата в страната и да работи за повишаването на конкурентоспособността на икономиката.

С цел да предложи максимално конкурентни услуги и продукти на клиентите си, Кредисимо постоянно анализира потреблението и поведение на потребителите. На база на събраните данни и резултатите от анализите развива и внедрява иновативни технологични решения, които могат да се разглеждат като добър пример за печеливши бизнес практики. Именно в резултат на тези успешни практики, е призната за компания Номер 1 за онлайн кредити от специализирания сайт 24pari.com.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.