Кредисимо получи сертификат “Коректна фирма” 2016

от Кредисимо АД | 07.03.2016
Вземи пари сега

На 24.02.2016 година "Изследователски център на клиентските мнения" проведе изследване по програма Коефициент на мненията за Кредисимо АД. След проведен анализ, Кредисимо получи Сертификат коректна фирма, който удостоверява:

  •  положителен "Коефициент на мнения" на потребителите показател за клиентска удовлетвореност;
  • отлична репутация на Кредисимо в интернет пространството;
  • доказано доверие към коректната дейност на фирмата;

Сертификат

"Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД  е независима организация, която единствена в България издава сертификат Коректна фирма” - отличие, имащо за цел да изгражда доверие, позитивна нагласа и да създава добър имидж на фирмите в Интернет.

Сертификатът Коректна Фирма е документ, удостоверяващ безупречната репутация на фирмата в Интернет пространството. Могат да го получат единствено фирми, които са с положителен коефициент на мнения. Това е показател за удовлетвореност на клиентите.

Изследователският център използва иновативен алгоритъм и авторска методика на изследване, чрез специализиран софтуер (създаден от полското дружество CBOK Ltd.), чрез който се определя на т.нар. Коефициент на Мнения за дадена фирма в Интернет пространството. Това е коефициент, който се определя от броя на негативните мнения в интернет, засягащи дейността на дадена фирма, използвайки т.нар. чувствителни фрази”.

 Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.