close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Шампионката Милка Георгиева грабна 1-во място на финала на Международния танцов фестивал в Рим, Италия

от Credissimo България | 12.11.2018

Шампионката Милка Георгиева грабна 1-во място на финала на Международния танцов фестивал в Рим, Италия

Радваме се да споделим поредните успехи на Милка Георгиева – един от младите таланти, които продължаваме да подкрепяме в рамките на кампанията ни „Заедно сме първи“. В статията ни от месец юли ви разказахме за участието и наградите на Милка от Международната морска арт олимпиада в Созопол, от която тя се върна с 3 отличия.

След заслужената лятна ваканция, в края на месец август Милка отново се впусна в приключението на танца, като се включи в Летния танцов лагер, който се проведе между 26.08 – 04.09 2018 в гр. Созопол. Лагерът включваше интензивни упражнения на плажа, уроци по различни танцови дисциплини и тренировки с ментори от Италия, Грузия, Русия и България.

Танцов лагер

Въпреки натоварената програма, Милка споделя, че се чувства изключително радостна и заредена с много положителни емоции. По време на лагера, групата подготвя няколко нови продукции, които представя в рамките на Созопол Фест, провел се между 3-4.09.2018 в Амфитеатър „Санта Марина“. Малката шампионка с усмивка показва сертификата за участие и медала, които е спечелила от фестивала.

Сертификат за участие и медал, които спечели Милка.

В началото на новата учебна година през септември, третокласничката започна усилено да се готви и за финала на Световния танцов шампионат в Рим, за който получи покана за директно участие, след блестящото ѝ представяне на Арт Олимпиадата в Созопол.

Международният конкурс се проведе между 25-27.10.2018 в известния театър за танцови изкуства Teatro Greco в Рим, Италия. Шампионатът е един от най-престижните в областта, като в тазгодишното издание се включиха участници от 16 държави, разделени в различни възрастови групи и стилове, като класически, модерен, акробатика, хип-хоп и др.

Стилът, с който Милка избра да се състезава, е един от любимите ѝ – акроденс, който неведнъж ѝ е носил международни отличия. И този път, с чудесното си солово изпълнение талантливата балерина си спечели 1-во място и взе златен медал в групата за деца между 9 и 11г възраст.

Ние от екипа на Credissimo се възхищаваме на постоянството и волята за успех на малката шампионка и продължаваме да подкрепяме Милка по пътя ѝ нагоре!

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.