Топъл обяд навреме: Над 2000 човека в нужда получиха топла храна от началото на кампанията

Топъл обяд навреме: Над 2000 човека в нужда получиха топла храна от началото на кампанията

От старта на кампанията ни „Топъл обяд навреме“ на 30-ти април, съвместно с ресторант Djanam Steak House, осигурихме топла храна на повече от 2 000 човека в нужда. 

Поради нарастващия брой желаещи, предвиждаме да увеличим броя порции, като целта е да осигурим по 1 000 обяда за нуждаещите се. Всеки от тях с различна история, но обединени от необходимостта от подкрепа в тези трудни времена, те най-често са хора, останали без работа, семейства с деца, самотни възрастни и родители, които са били принудени от извънредното положение да останат по домовете си, за да гледат децата си. Ежедневно много от тях се връщат до ресторанта да благодарят за добрия жест и вкусната храна, а милите думи и топлината в очите им истински осмислят начинанието ни.

Менюто е разнообразно, като всеки ден включва различна топло приготвена храна от професионалните готвачи на ресторанта. Служители от екипа ни също участват активно като доброволци в каузата.

Ежедневно, без почивен ден, нуждаещите се от топъл обяд могат да го получат безплатно между 12:00 и 15:00 ч. от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София, при спазване на всички противоепидемични мерки. 

Бъди отговорен, разпространи новината и помогни топлият обяд да достигне до още повече хора в нужда!  

Благодарим за доверието и подкрепата!



Обратно към всички

Прочети още