This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Имаш нужда от по-голяма сума?
Вземи до 20 000 лв. гарантирани с колата ти.

научи повече »

Заяви потребителски кредит Credissimo плюс, когато парите ти трябват най-много!


 

Вземи пари само в 3 лесни стъпки:

1 Попълваш бързата онлайн форма и активираш своя клиентски профил след пускане на първата си заявка. При активиран профил, вече можеш да заявяваш до 4 000 лева;

2 Получаваш одобрение на момента*;

3 Усвояваш парите по най-удобния за теб начин - по банков път, в брой на каса на EasyPay или по Credissimo карта;

 

 

 

Важно! Изпращането на онлайн заявление за кредит е 100% безплатно, 100% безопасно за личните ти данни и 100% необвързващо.

Въпроси и отговори

Месечните вноски и лихвата за потребителски кредит се определят индивидуално според твоята кредитна история и доходи. Редовните и коректни клиенти на Credissimo получават допълнителни преференции, бонуси и отстъпки.

При предсрочно погасяване не се начисляват никакви допълнителни такси или комисионни.

Съгласно т.VIII.4.3. от Общите условия за предоставяне на кредити на Кредисимо ЕАД, преди предсрочно частично или пълно погасяване, задължително трябва да уведомиш Кредисимо ЕАД чрез молба на хартиен или друг траен носител (имейл или телефон) за намерението си, като посочиш датата и сумата, която желаеш да погасиш. Ние ще изчислим и ще те уведомим за точната сума при пълно предсрочно погасяване към посочената от теб дата, както и ще отбележим и проследим погасяването извън договорения погасителен план.

В три бързи и лесни стъпки:

1. Избираш сума и период на изплащане;
2. Попълваш кратката онлайн форма, с което си създаваш и клиентски профил, който трябва да активираш след пускане на първата си заявка. Всяко следващо заявление за заем изпращаш през профила си само с няколко клика или по телефон. При активиран профил, вече можеш да заявяваш до 4000 лева;
3. Получаваш отговор на момента*

След одобрение, получаваш парите по банков път, в брой на каса на EasyPay или по Credissimo карта.

Важно! Изпращането на заявление за потребителски кредит е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на заема. За заявяване на суми над 3 000 лева е необходимо да имаш активиран клиентски профил.

*Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

Ако си одобрен за потребителски кредит, можеш да вземеш парите си в брой от най-близката до теб каса на FastPay или EasyPay и по Credissimo карта.

Парите ще дойдат до минути, ако имаш сметка в УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка, ПИБ или ДСК. Ще можеш да ги изтеглиш веднага или да направиш спешните плащания моментално, чрез твоето онлайн банкиране.

В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до едно денонощие.

Заявленията на редовните ни клиенти винаги се обработват с приоритет и с възможност за моментално одобрение. Лоялните ни клиенти получават периодично бонуси, участват в наградни томболи и първи получават достъп до най-новите ни услуги и нововъведения. Информация за всички бонуси и отсъпки, от които можеш да се възползваш като наш клиент, ще откриеш и в твоя клиентски профил.

Предлагаме възможност за рефинансиране. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия. Искането за рефинансиране може да изпратиш чрез клиентския си профил, с обаждане на тел. 0700 12 012 (на цената на един градски разговор) или на кратък мобилен номер *5555 (на цена, според тарифния план, без оскъпяване за всички мобилни оператори). Искането подлежи на одобрение от Кредитния отдел на Credissimo, като ще получиш отговор на имейл или телефон, както и известие в профила си при одобрение или отказ.

Да. Имаш право да се откажеш от сключен договор за потребителски кредит в 14-дневен срок от датата на сключването му или от датата, на която си получил условията на договора и законоустановената договорна информация (в случаите, когато тя е след датата на сключване на договора за кредит).

За целта трябва да изпратиш в писмен вид уведомлението си за отказ (по-долу може да изтеглиш образец) до Credissimo на електронен адрес contacts@credissimo.bg или на адрес: гр. София 1463, бул. „Витоша“ 146А, Бизнес център „България“.

При отказ от договора за кредит, дължиш на Кредисимо АД цената на действително предоставените финансови услуги по Договора: получената главница по кредита, както и лихвата, начислена за периода от датата на усвояване на главницата по Договора до датата на връщане на главницата. Лихвата се изчислява на базата на уговорения в Договора лихвен процент. Дължимите суми следва да бъдат заплатени на Credissimo в срок до 30 дни от отказа. В противен случай действието на отказа отпада с обратна сила.

 

Изтегли образец тук

 

За да заявиш заем Credissimo плюс над 3 000 лева е необходимо да имаш активиран клиентски профил. Максималната сума за първо заявление е до 3 000 лева. Можеш да активираш своя персонален клиентски профил след подаване на твоето първо заявление за заем от Credissimo. 


Потребителски кредит Credissimo плюс - вече до 4 000 лева*

Всеки от нас знае, че е хубаво да спестява малка сума всеки месец, но в днешната действителност все по-малко хора успяват да го правят. Именно затова, често нямаме достатъчно налични средства, за да си платим почивката и да се възползваме от ранните записвания с намаление, или да си купим мечтания телевизор, който само този месец е на промоционална цена. В тези моменти решение на нуждите ни е потребителски кредит с разсрочено плащане на малки и удобни месечни вноски.

 

Как най-бързо и лесно можеш да изтеглиш потребителски кредит?

Отговорът е само един – онлайн.
Ако парите ти трябват спешно и нямаш възможност да обикаляш банки, да попълваш безкрайни формуляри или да губиш време в звънене на телефони, пускане на факсове и други остарели бюрократични процедури, то най-удобният вариант за теб e да кандидатстваш за потребителски кредит онлайн.


Защо да избереш потребителски кредит Credissimo плюс?

Защото:


Какво е необходимо, за да заявиш потребителски кредит от Credissimo? 


Заявяването на потребителски кредит става бързо и лесно:

След одобрение, получаваш парите по банков път, в брой на каса на EasyPay или по Credissimo карта. А ако размислиш, винаги можеш да се откажеш от усвояването на отпуснатия потребителски кредит.


За какво е подходящ нашият потребителски кредит?


Рефинансиране на потребителски кредит Credissimo плюс

Редовните ни клиенти получават преференциални условия, отстъпки и по-ниски лихви.

Ако имаш нужда от бърз и лесен достъп до средства, избери потребителски кредит Credissimo плюс. Довери ни се – ние даваме пари навреме!

 

Представителен Пример: За кредит от 800,00 лева от дата 10.09.2019 г., с избран падеж 30-то число всеки месец и период на изплащане от 8 равни месечни вноски в размер 115,57 лева всяка, първата дължима вноска от потребителя ще бъде с падеж на 10.10.2019 г., при фиксирана лихва от 40.00 % и ГПР 48.20 %, обща сума за връщане 924,56 лева. При нас няма скрити такси - не се начисляват през целия процес. Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

* Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo. За заявяване на суми над 3 000 лева е необходим активиран потребителски профил.