Овладей разходите за автомобила

финансова помощ от Credissimo за всички важни и спешни харчове по колата
Вземи пари сега

ОВЛАДЕЙ РАЗХОДИТЕ ЗА АВТОМОБИЛА

 

Автомобилът вече е необходимост, особено в големите градове. Притежанието на лека кола обаче може да натовари сериозно семейния бюджет. Всички знаем, няма подходящ момент за допълнителни разходи, но също така е известно, че отлагането води до излишни нерви, загуба на време и пари. Credissimo ти дава решението!

 

Наличието на поне един автомобил в семейството е нещо нормално в днешни дни. И няма как иначе - леката кола прави животът ни много по-лесен и ни създава удобство и комфорт. Като всичко останало обаче, автомобилът има и разходи, които се отразяват на семейния бюджет.

Колкото и да е икономична, колата изисква редовно зареждане с гориво. Към това се добавят регулярните разходи. Задължителните по закон разходи за автомобила, както всеки шофьор знае, са:
- годишен технически преглед,
- застраховка "Гражданска отговорност",
- данъци и винетни такси.

Докато винетка може купуваш, само когато ти трябва, то за да караш автомобила, останалите три са задължителни. Иначе те очаква глоба, а цените им всяка година стават все по-сериозни. Ако направиш и Автокаско, сумата става сериозна.

В сметката влизат и харчове за профилактика, но но само фактът, че новият въздушен филтър може да намали разхода с до 10%, е достатъчен аргумент за проверката на изправността на авточастите. Затова, ако искаш автомобилът да ти създава по-малко проблеми и да харчи по-малко гориво, няма как да пропуснеш профилактиката и навременните поправки:
- смяна на моторно масло и антифриз,
- проверка и смяна на маслен и въздушен филтър, както и този на климатика,
- смяна на течността за чистачки, грижа за акумулатора,
- сезонна подготовка.

Не на последно място, дори може би най-голямото перо в бюджета за лек автомобил, са непредвидените разходи за спешни ремонти. А повредите, разбира се, винаги идват в най-неподходящите моменти и почти винаги, когато няма предвидени пари за това. Знаеш, че ако автомобилът може да се развали, то ще се развали точно в най-неподходящия момент. Обикновено това се случва точно, когато си на път със семейството или бързаш за важна среща. Колата просто спира и отказва да продължи. Нямаш избор, ясно е, че ще се дават пари за поправка! Но след като получиш сметката за ремонта на автомобила, ти се завива свят...

Тук на помощ идва Credissimo. Вземи бърз кредит онлайн - по всяко време на денонощието, от всяка точка на света. Одобрението е за минути, а парите получаваш по удобен за теб начин - директно в банковата ти сметка или на каса на EasyPay или FasPay. Толкова е лесно!

 

 

Погрижи се за колата с пари навреме

 

 
 

 

Регулярни разходи

Не се чуди как да покриеш задължителните разходи по автомобила - плати таксите лесно и бързо. Винаги можеш да разчиташ на Credissimo за финансова подкрепа.

 

 

 

Профилактика

С навременна грижа за автомобила ще си спестиш излишни нерви и пари. За да не съсипеш семейния бюджет обаче, вземи кредит от Credissimo само с няколко клика!

 

 

 

Спешни ремонти

На всеки се е случвало. Но дори да нямаш финансова възможност, Credissimo е на разположение с пари навреме - всеки ден, изцяло онлайн, за минути!

 

 

 

Масло и филтри

Не мисли за парите за смяна на масло, филтри или свещи. Реши проблема бързо и сигурно - на линия сме денонощно.

 

 

 

Ходова част

Ако нещо "тропа" по окачването, не отлагай посещението в сервиза. Ако поправката излиза по-скъпо, вземи бърз заем.

 

 

 

Резервна гума

Независимо от сезона, резервната гума е необходимост. Ако не си я предвидил в бюджета, разчитай на Credissimo.

 

 

Без финансови грижи, в 3 лесни стъпки!

 

 

Попълваш формата

Попълваш кратката ни онлайн форма

7 минути за одобрение

Изчакваш 7 минути за одобрение

Получаваш парите

Получаваш парите по сметка или на каса

 

 

 

 

Подготовка на автомобила за дългите летни пътувания

Жегите и горещините настъпват, а и повечето от нас ги чакат с нетърпение. Дългите летни дни и хубавото време ни дават повече възможности за приятна релаксация: разходка извън града, почивка на море или планина, у нас или в чужбина. Най-лесно е да запалиш колата и да поемеш на път.

Но дори да използваш автомобила, само за да ходиш на работа, той трябва да може да се справи с летните условия на пътя.

Дали наистина има нужда от специална подготовка за топлите дни? За разлика от зимните условия, през лятото изглежда, че няма никаква опасност за автомобила, а това често води до подценяване на условията. Лятната подготовка на автомобила обаче не трябва да се пренебрегва, защото има възможност колата да ни "остави на пътя" точно в най-неподходящия момент. Не искаш да прекараш цялата си почивка в тичане по автосервизи, нали?

Най-голямата пречка през лятото са високите температури и големите задръствания, които се образуват заради летните отпуски. В такива моменти има голяма опасност от прегряване на автомобила, особено ако той не е технически изправен.

Затова, както се грижим ни е и близките ни да имат подходящи летни дрехи, обувки и защита от слънчевите лъчи, така не трябва да подценяваме вниманието, от което автомобилът има нужда през топлия сезон.

Виж какво е нужно, за да подготвиш колата за идеално лято на пътя:

 

 

Тръгни на път спокойно, с финансова помощ от Credissimo

 

 
 

 

Антифриз и климатик

Пребори горещината за теб и автомобила ти! Не го отлагай заради пари - вземи бърз кредит според нуждите ти.

 

 

 

Летни гуми

Добрите гуми намаляват разхода на гориво, а и са по-сигурни на пътя. При финансов проблем, Credissimo ще помогне.

 

 

 

Акумулатор

Kолата пали трудно или върти дълго преди запалване? Може акумулаторът да е за смяна. Ето как да се справиш финансово.

 

 

 

Профилактика и подръжка на автомобила през студените месеци

Зимата идва и ако не подготвиш колата си за студения сезон, рискуваш доста. По това време на годината всяка дребна неизправност или пропуск водят до повишена опасност от произшествия, по-голяма възможност за потенциален отказ на някоя от системите в автомобила или просто до неприятни ситуации, като корозия на гумените уплътнения и ламарините, които макар и малки ядове, са неприятни и се случват точно в най-неподходящите моменти.

В зависимост от състоянието на автомобила, базовата подготовка може да излезе около 100 – 120 лв. (пълен преглед със смяна на гуми, течности, масло, вакса и т.н.). Разбира се, ако трябва да купуваш консумативи и части, може да се наложи да дадеш доста повече.

Съветваме те да вземеш мерки навреме и да си спестиш главоболия, като не отлагаш тази важна задача. Ако се притесняваш за финансовата страна на въпроса, вземи заем или кредит. Credissimo ще ти осигури допълнителни средства за наложителните разходи около подготовката на автомобила, включително и с безлихвен първи заем до 600 лв., върнат в рамките на гратисния период.

 

 

 

Стабилни на пътя през зимата с кредит от Credissimo

 

 
 

 

Зимни гуми и вериги

Трябват ти зимни гуми и вериги? Не натоварвай семейния бюджет! Credissimo е до теб навреме - вземи пари само с няколко клика.

 

 

 

Спирачки и спирачна течност

Навременната грижа ще ти помогне по хлъзгавите пътища. Не пести важни неща - вземи заем от Credissimo по всяко време, където и да си!

 

 

 

Външен вид и аксесоари

Реотани за стъклата, ключалки, уплътнения - поглези колата и тя ще ти се отплати в студа! А при финансови трудности, Credissimo дава пари навреме.

 

 

 

Без финансови грижи, в 3 лесни стъпки!

 

 

Попълваш формата

Попълваш кратката ни онлайн форма

7 минути за одобрение

Изчакваш 7 минути за одобрение

Получаваш парите

Получаваш парите по сметка или на каса

 

 

С нас вече спечелиха...

 

Впечатлена съм от бързината и коректността ви! Осигурихте ми спешен ремонт на колата. Благодаря ви!
Нели С.
Credissimo сбъдва планове и мечти! Благодаря на Вашия персонал за любезното и професионално отношение!
Виолина К.
Всеки месец се сблъсквам с непосилни сметки. Без Credissimo едва ли щях да се справя!
Ани З.
Искам от сърце да благодаря на служителите към Вашата институция за доверието и помощта, която оказвате на хората. Винаги коректни и отзивчиви, помагайки на хора като мен, нуждаещи се от дадена сума за определен срок от време. Бъдете живи и здрави. Радвам се, че има институции, като Вашата - бърза, коректна и добронамерена към нас - хора, изпаднали в затруднено финансово положение. Ползвам се от Вашите услуги за пореден път и винаги ще остана Ваш коректен и лоялен клиент, за да мога да оправдая доверието, което ми гласувате. С уважение и лична благодарност - Евгения
Евгения П
За първи път ползвам кредит от вас и останах много доволен. Доста от другите компании обявяват заем без поръчител, но в един момент искат от вас телефон на ваш познат и доста други условия. При вас нещата станаха за не повече от 2 часа. БЛАГОДАРЯ ВИ. КРАСИ.
Красимир Иванчев
Моето мнение за Credissimo е БРАВИСИМО, Невероятно точни, коректи и изчерпателни, Благодаря че ви има.
Христо Живков

 

Може да ти е интересно и...

 

10 най-интересни причини, за теглене на бърз кредит

 

10 интересни причини за теглене на бърз кредит

Ако се чудиш за какво взимат заеми другите, ето няколко нестандартни причини за взимане на кредит у нас и около света.

Виж още »

 

Без стресово пазаруване преди Коледа и Нова година

 

Подготовка на автомобила за зимата

Kак да си спестим редица главоболия и излишни рискове с навременна подготовка на автомобила за зимата на пътя?

Виж още »

Бърз кредит без доказване на доход от трудов договор

 

Бърз кредит без доказване на доход от трудов договор

Отпускаме бързи кредити без доказване на трудов доход. Единствено трябва да удостовериш, че получаваш пари от някъде.

Виж още »