Подготви автомобила за зимата

без да съсипеш семейния бюджет
Вземи пари сега

 

Тръгвай на път спокоен и уверен

 

 

 

Как да подготвиш автомобила за зимата?

 

Зимата идва и ако не подготвиш колата си за студения сезон, рискуваш доста. По това време на годината всяка дребна неизправност или пропуск водят до повишена опасност от произшествия, по-голяма възможност за потенциален отказ на някоя от системите в автомобила или просто до неприятни ситуации, като корозия на гумените уплътнения и ламарините, които макар и малки ядове, са неприятни и се случват точно в най-неподходящите моменти.

В зависимост от състоянието на автомобила, базовата подготовка може да излезе около 100 – 120 лв. (пълен преглед със смяна на гуми, течности, масло, вакса и т.н.). Разбира се, ако трябва да купуваш консумативи и части, може да се наложи да дадеш доста повече.

Съветваме те да вземеш мерки навреме и да си спестиш главоболия, като не отлагаш тази важна задача. Ако се притесняваш за финансовата страна на въпроса, вземи заем или кредит. Credissimo ще ти осигури допълнителни средства за наложителните разходи около подготовката на автомобила, включително и с безлихвен първи заем до 600 лв., върнат в рамките на гратисния период.

 

Ето на какво трябва да обърнеш внимание, преди да настъпи големият студ:

 

Гумите на автомобила

Трябват ти зимни гуми и вериги? Не натоварвай семейния бюджет! Credissimo е до теб навреме - вземи пари само с няколко клика.

 

Акумулатор

Kолата пали трудно или върти дълго преди запалване? Може би акумулаторът е за смяна. Не отлагай заради парите - вземи от Credissimo.

 

Масло и филтри

Ще сменяш филтри, масло или свещи? Не мисли за парите! Реши проблема бързо и сигурно - на линия сме 24/7, одобряваме за минути.

 

Чистачки и течност

Спести си главоболия и смени чистачките и течността, докато е време. Ако се притесняваш за парите, лесно е - вземи от Credissimo.

 

Антифриз

Ако антифризът е за смяна, но заплатата не стига, всичко е наред! Credissimo е до теб - вземи пари до заплата бързо и лесно.

 

Външен вид и аксесоари

Подготви се зимните пътища - поглези колата и тя ще ти се отплати в студа! А при финансови трудности, Credissimo дава пари навреме.

 

 

Без финансови грижи, в 3 лесни стъпки!

 

 

Smiley face

Попълваш кратката ни онлайн форма

Smiley face

Изчакваш 7 минути за одобрение

Smiley face

Получаваш парите по сметка или на каса

 
 

 

С нас вече спечелиха...

 

Впечатлена съм от бързината и коректността ви! Осигурихте ми спешен ремонт на колата. Благодаря ви!
Нели С.
"Кредисимо" сбъдва планове и мечти! Благодаря на Вашия персонал за любезното и професионално отношение!
Виолина К.
Всеки месец се сблъсквам с непосилни сметки. Без кредисимо едва ли щях да се справя!
Ани З.
Искам от сърце да благодаря на служителите към Вашата институция за доверието и помощта, която оказвате на хората. Винаги коректни и отзивчиви, помагайки на хора като мен, нуждаещи се от дадена сума за определен срок от време. Бъдете живи и здрави. Радвам се, че има институции, като Вашата - бърза, коректна и добронамерена към нас - хора, изпаднали в затруднено финансово положение. Ползвам се от Вашите услуги за пореден път и винаги ще остана Ваш коректен и лоялен клиент, за да мога да оправдая доверието, което ми гласувате. С уважение и лична благодарност -Евгения
Евгения П
За първи път ползвам кредит от вас и останах много доволен. Доста от другите компании обявяват заем без поръчител, но в един момент искат от вас телефон на ваш познат и доста други условия. При вас нещата станаха за не повече от 2 часа. БЛАГОДАРЯ ВИ. КРАСИ.
Красимир Иванчев
Моето мнение за Кредисимо е БРАВИСИМО, Невероятно точни, коректи и изчерпателни, Благодаря че ви има.
Христо Живков
 

Може да ти е интересно и...

 

Взимане на пари в брой за непредвидени разходи

Как да намериш пари за непредвидени разходи

В един или друг момент от живота си човек изпада в нужда от пари в брой, но се затруднява в набавянето им. Подобна ситуация може да изникне, ако колата ви се развали и трябва спешно да я поправите. Не разполагате с пари в момента, а от друга страна кредитните ви карти са надвишили лимита си. Какво да правите?

Виж още »

 

Планирай успешно зимната си почивка

Планирай успешно зимната си почивка

Какво зимно има в един декември без сняг? Времето може и да не изглежда подходящо, но зимата наближава, с нея идват и доста допълнителни разходи. Ясни са вече набъбващите сметки за отопление, както и значителните суми за коледно-новогодишните празници, но дали не пропускаме едно голямо перо?

Виж още »

Как да избереш перфектното място за Нова година

Как да избереш перфектното място за Нова година

Важно условие за един отличен празник е настроението. Но хубавото настроение има нужда от съпътстващи обстоятелства, затова планирай перфектната Нова година добре и навреме. Защото това е моментът, когато си обещаваме следващата да е по-добра, а ако самият празник не е, трудно ще повярваме на такова обещание.

Виж още »

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.