Бърз кредит без доказване на доход от трудов договор

от Кредисимо Админ | 22.08.2016
Вземи пари сега

Бърз заем онлайн от Кредисимо без да е необходимо доказване на доходи

В много случаи работата на трудов договор е тази, която ни дава сигурност и стабилност.

В съвременния свят обаче да бъдеш нает на трудов договор вече невинаги е условие за оцеляване. И нормативно, и философски човек има право да избира, как да уреди живота си, така че да отговаря на неговите разбирания за съществуване. В същото време наличието на стаж или доходи от трудови правоотношения може да бъде необходим показател в редица случаи – дали за право на обезщетение за майчинство, за пенсия, за определени видове кредит.


Нормативната уредба и институциите се нагаждат постепенно към тези реалности. Така че не е учудващо, че доказването на трудов доход от известно време вече не е задължително условие за получаването на бърз кредит от небанкова кредитна институция. В „Кредисимо“ сме наясно, че липсата на трудови доходи не означава липса на доходи изобщо.Лични доходи

Заедно с това на всеки може да се случи, да има нужда от малка финансова инжекция.

  • Може би ти трябват средства, за да подпомогнеш настоящата си дейност и така да си осигуриш повече приходи от нея в бъдеще?
  • Или пък изпитваш временно затруднение?
  • Може би се налага да направиш спешна покупка и нямаш нужното време, за да събираш парите от спестявания?

Именно затова сме на линия.

Мога ли да взема кредит, ако нямам трудов договор?

Да, можеш. Не е необходимо да имаш трудови правоотношения. Няма значение дали получаваш месечна заплата. Единственото нужно е, да можеш да докажеш, че получаваш доходи. Те могат да бъдат от различно естество – ако си самонаето лице, работиш на хонорар, имаш приходи от дивиденти или рентиерство и т.н. Това е важно, защото има отношение към възможността ти да погасиш заема си. За „Кредисимо“ и за теб е от значение, да не изпаднеш в невъзможност да плащаш вноските си.


Имаш например възможността да се възползваш от продукта „Кредисимо до заплата“. Това е заем с кратък срок на усвояване и погасяване от 15 до 30 дни. Удобство при него е, че твоят първи и всеки седми кредит, който ползваш, е с 0% лихва.

Трябва ли да доказвам доходите си?

Не. Единственото задължително изискване е да си пълнолетен и да имаш валидна лична карта. От голямо предимство е да имаш добра кредитна история, а ако си лоялен клиент на „Кредисимо“, ползваш редица преимущества, промоции и бонуси.


Но трябва да удостовериш, че получаваш ежемесечно пари, независимо от източника - дали си човек със свободна професия, или отдаваш имот под наем, работиш на граждански договор, или друго.  
В името на личната ти отговорност пред държавата е важно приходите ти да са регистрирани пред съответните институции. Ако не си ги регистрирал, ти препоръчваме да го направиш.

Какво трябва да направя?

Попълни заявка от нашия сайт или през мобилното ни приложение. До минути ще се свържем с теб и скоро ще знаеш, дали можеш да получиш одобрение. Парите ще получиш по най-удобния за теб начин по банков път или на каса на EasyPay или FastPay.  


Препоръчваме ти преди това да се запознаеш и с Общите условия на страницата на Кредисимо. Желателно е да си направил и разчет на бюджета си, за да си наясно точно от какъв размер бърз заем имаш нужда и какви са възможностите ти да го изплащаш.

Внимание

Липсата на задължително изискване за наличие на доходи от трудова дейност не означава  липса на изискване да бъдеш коректен платец. В „Кредисимо“ проявяваме пълно разбиране към хората, които са в затруднено материално положение и точно по тази причина имат нужда от финансово съдействие. При тегленето на кредит обаче подписваш договор и неговото неизпълнение има последствия, затова е добре да се отнасяш към него отговорно. Препоръчваме ти за всяка неяснота или проблем да се обръщаш към нас, за да намерим заедно решение.

Вземи пари сега!Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.