Сума
Период
Вноска по кредит Вноска

Дължимата вноска по договор за кредит, погасяваща пропорционално част от главницата и договорна лихва, при необезпечен кредит. Пълна преддоговорна информация може да намериш в предоставената кредитна документация.

лв. лв.
ГЛП % %
ГПР % %
Вноска с избрана опция Гарантирано до минути

Избирайки опцията „Гарантирано до минути“, ще получиш парите веднага, защото твоят кредит ще бъде гарантиран от друга компания, наречена „Поръчител“. Посочената сума е сбор между вноската по договора за кредит с Кредисимо и дължимото възнаграждение към Поръчителя, което е посочено ориентировъчно на база историческа справка. Конкретният размер по договора за предоставяне на поръчителство се определя на база индивидуална оценка от Поръчителя след подаване на заявлението за кредит.

лв.

Бърз кредит онлайн без доказване на доход от трудов договор

Когато влезеш в банка, за да кандидатстваш за потребителски кредит, почти със сигурност ще ти поставят следните изисквания: да си на безсрочен трудов договор, да имаш поне 3 месеца (понякога повече) стаж при последния работодател, и да нямаш прекъсване на здравните осигуровки в определен минал период.

Съвсем естествено човек си задава въпроса, защо хората, които не са ничии служители в момента, да са по презумпция неплатежоспособни, та да не могат да се възползват от правото на заем? Разбира се, никой не може да задължи която и да е частна институция да промени стандартите си и те си имат обяснение за тях. В основата на всичко стои търсена сигурност, че ще си плащаш вноските редовно. Но както няма гаранция, че човекът отсреща по някаква причина няма след месец да загуби работата си, така няма и основания да се твърди, че ако не си на трудов договор, значи не можеш да си върнеш дълга.

Ето няколко такива случая:

Майчинство

Когато една жена излезе по майчинство, автоматично става персона нон грата при желанието за теглене на кредит. Причината е, че за разлика от заплатата, обезщетението й за майчинство няма как да бъде запорирано. Но тази жена все пак получава доход. Възможно е дори той да е доста по-висок от средно статистическа заплата, защото се е осигурявала на висока сума. Въпреки това, ако си в подобна ситуация, вероятно ще те посъветват съпругът (или партньорът в живота) ти да кандидатства вместо теб нищо, че става въпрос за домакинство, в което приходите и разходите така или иначе вероятно се управляват съвместно.

На борсата

Аналогичен е случаят, когато по някакво стечение на обстоятелствата си се озовал „на борсата“. С други думи си безработен, но пък получаваш обезщетение. Ако си осигуряван на добра сума преди това, въпросното обезщетение може да е в размер съвсем спокоен за приличен живот, докато започнеш следващата си работа. Но тегленето на кредит в много от случаите би бил трудна задача.

Други доходи

Имаш друг вид доходи – дивиденти от участие във фирма, доход от рента (наем) и пр. От споменатото до момента, стана ясно, защо и ти влизаш в казуса на предходните трима.

Свободна професия

Упражняваш т.нар. свободна професия. Тоест работиш, при това здраво, но получаваш доходите си по „извънтрудови правоотношения“, които често наричаме „граждански договор“, хонорари и т.н. Значи със сигурност не си безделник и полагаш труд, но ако ти потрябва заем като на всеки нормален човек, попадаш в графата на трудните за получаване.

Решението – бърз кредит без доказване на трудов договор

Може да помолиш за заем приятел или роднина, да. Но да молиш някого за пари невинаги е най-приятното занимание на света, а и често не среща очакваното разбиране. Може и да си събираш пари, да. Но все пак отдавна мина времето, когато семействата спестяваха в дюшека по 10 години, за да си купят холна гарнитура или пък прахосмукачка. Сега ако втората се счупи, не се мъчиш с метлата, докато събереш за нова, а просто отиваш и си я купуваш на кредит. Удобството на съвременния свят.

Така че за случаите, когато ти трябват пари сега, Credissimo е на линия с модерна и удобна алтернатива на банковите потребителски кредити.

На първо място наличието на трудов договор не е никак задължително. Достатъчно е да можеш да докажеш, че получаваш доходи, независимо от източника им. Единствените абсолютно задължителни условия са, да си навършил пълнолетие и да имаш валидна лична карта. В 21 век сме. Можеш да вземеш кредит онлайн. Не е нужно да ходиш по офиси, да разнасяш и попълваш документи. Всичко се случва с няколко клика в сайта или мобилното приложение на Credissimo, и дори като оставиш телефонния си номер и наш служител се свържи с теб, за да ти асистира. Когато ти трябват пари спешно, ни е ясно, че това не означава „след седмица като помислим малко“. Становището, дали си одобрен, получаваш до минути! А парите си получаваш веднага. Няма да те караме да си откриваш сметка, да си вадиш карта и т.н. Може да вземеш сумата в най-близката каса на EasyPay или да ти ги преведем по сметката ти в която и да е банка.

Кога мога да се възползвам?

Жена, която използва телефона си, за да намери бърз кредит без доказване на трудов договор или доход

Може да ти трябват пари за ремонт или обзавеждане, за уреди, за нов компютър, за екскурзия, поради временни финансови затруднения, внезапно възникнал спешен разход, лечение или защото някой е забавил плащане към теб.

Спрямо нуждите и възможностите си може да прецениш кой продукт ти е по-удобен и отговаря на търсенето ти.

Кой продукт е за мен?
  • потребителски кредит Credissimo плюс с опция за заем до 5 000 лв. и възможност за разсрочване до 24 месеца на равни месечни вноски;
  • Credissimo до заплата – за суми до 1 000 лв. и с 0% лихва в рамките на гратисния период за всеки първи и пети кредит когато искаш да уловиш мига и горещите оферти за концерт, самолетни билети и други те очакват;
  • А за лоялните ни клиенти имаме атрактивна бонусна програма с отстъпки, преференциални условия и възможността да пробват първи новите ни продукти.