30 дни без лихва за 1-ви и всеки 5-и заем

Твоят 1-ви и всеки 5-и Credissimo до заплата е с 0 % лихва, ако върнеш заема
в гратисен период до 30 дни в зависимост от избрания период на револвиране.

 

1 Избираш сума и попълваш бързата онлайн форма

2 Получаваш одобрение на момента*

3 Парите по банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay

 

Важно! Изпращането на онлайн заявление за кредит е 100% безплатно, 100% безопасно за личните ти данни и 100% необвързващо.

Въпроси и отговори

Да, твоят първи и всеки 5-и Credissimo до заплата, с период на револвиране до 30 дни, е с 0 % лихва, ако върнеш заема в гратисен период, който съответства на избрания от теб период на револвиране.

Пример: Ако вземеш заем Credissimo до заплата от 500 лева с избран период на револвиране от 20 дни и до 20-тия ден (когато е падежът) погасиш главницата от 500 лв., заемът е безлихвен. Всеки 5-ти поред заем Credissimo до заплата, с избран период на револвиране от 30 дни, е с 30 дневен гратисен период и 0 % лихва.

  • Да си пълнолетен

  • Да имаш валидна лична карта

Ще получиш отговор от нас по имейл или телефон моментално след изпращане на заявлението за кредит, ако си избрал получаване на парите “Гарантирано до минути”. Заявленията от лоялните ни клиенти се разглеждат с приоритет и времето за одобрение може да трае само няколко минути.

  • След получаване на одобрение от нас, можеш да вземеш парите си в брой веднага от най-близката до теб каса на FastPay или EasyPay
  • Можеш да получиш парите си и на посочена от теб банкова сметка. Преводът на желаната сума се извършва до минути, ако сметката ти е в една от следните банки: УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка, Първа инвестиционна банка, ДСК.

В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до едно денонощие.

При предсрочно погасяване не се начисляват никакви допълнителни такси или комисионни.

Предлагаме възможност за рефинансиране. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия.

В три бързи и лесни стъпки:

  1. Избираш сума и период на изплащане
  2. Попълваш кратката онлайн форма
  3. Получаваш отговор на момента. След одобрение, ще получиш парите по банков път или в брой на каса на FastPay или EasyPay

Важно! Изпращането на заявление за заем Credissimo до заплата е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на заема.

Credissimo до заплата e с максимален срок за връщане на сумата 30 дни.

Можеш да върнеш заем или да платиш вноски по кредит по най-удобния за теб начин:

*Ако плащаш на касите на EasyPay, е необходимо да предоставиш твоята лична карта.

Виж повече за начините на плащане

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти. Ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти с първоначално заявения период на изплащане.

Пример: Ако си взел заем с период на изплащане 30 дни, а на 30-ия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 30 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

 

Credissimo до заплата – решение при непредвидено забавяне на месечното ти възнаграждение

Последните години все по-често се случва да изпадаме в ситуацията да имаме спешна нужда от пари в края на месеца. Още по-неприятно е, ако по независещи от нас причини, месечното ни възнаграждение се забави. За съжаление, голяма част от месечните разходи не могат да бъдат отлагани и трябва да бъдат плащани в срок.

Какво е решението на затруднението ни, ако нямаме възможност или не искаме да помолим за пари приятел или близък?

Изход от неприятната ситуацията можеш да намериш с помощта на бързите кредити на Credissimo.

Credissimo до заплата е онлайн заем с максимална сума до 800 лева и срок за изплащане от 15 до 30 дни, който може да ти помогне да посрещнеш спокойно разходите си, в случай на забавяне на месечното възнаграждение. Имай предвид, че това е краткосрочно решение на финансови затруднения и е подходящо, ако си сигурен, че в близко бъдеще очакваш приходи.

За да удовлетворим максимално всеки нов клиент на Credissimo до заплата, предоставяме 30-дневен безлихвен период*. Ако върнеш заема в гратисния период, не дължиш лихва.

Никога не забравяме редовните ни и лоялни клиенти. Специално за вас, всеки 5-и Credissimo до заплата е също с 0% лихва за период, съответстващ на избрания такъв на револвиране.
 

Как да заявиш своя бърз кредит без лихва?

Credissimo е насреща в трудните за теб моменти, защото при нас:

Кредит до заплата с възможност за удължаване на периода

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти, ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем.

Пример: Взел си 200 лева, с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 15 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата (200 лева) неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.
 

Ако имаш нужда от пари и искаш бързо и лесно да ги получиш, Credissimo до заплата е най-добрият избор за теб. Вземи до 800 лева за минути!

 

*Промоционалните условия важат за периода от 30.09.2018 г. до 30.09.2019 г., включително, за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 800 лева и избран период на револвиране до 30 дни при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.