close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Кредит до заплата е бърз заем до 1 000 лева до 30 дни с възможност за удължаване на периода

Всеки 1-ви и всеки 5-и кредит до заплата е безлихвен*, ако бъде върнат в гратисен период. Заявяваш бързи кредити до заплата в три лесни стъпки:

Credissimo до заплата

1 Попълваш кратката ни онлайн форма;

2 Получаваш одобрение на момента**;

3 Взимаш парите на каса, по сметка или банкова карта.

Важно! Изпращането на онлайн заявление за заем до заплата е 100% безплатно и 100% необвързващо.

Колкото и добре да планираш месечния си бюджет, понякога се случва да изскочат допълнителни разходи или пък да не разполагаш с необходимите средства, точно в момента, в който ти потрябват.

Решението е на един клик разстояние - бързи кредити до заплата от Credissimo!

Credissimo до заплата е онлайн заем с максимална сума до 1 000 лева и срок за изплащане от 15 до 30 дни, който ти помага спокойно да посрещнеш непредвидените месечни разходи. Нашият кредит до заплата е краткосрочно решение при необходимост от финансиране и е подходящо, ако си сигурен, че в близко бъдеще очакваш приходи.

За да удовлетворим максимално всеки наш нов клиент, предоставяме безлихвен кредит до заплата за период до 30 дни*.

Лоялните ни клиенти също получават преференциални условия - безлихвен кредит до заплата е и всеки 5-и заем за период, съответстващ на избрания такъв на револвиране.

Кредит до заплата с възможност за удължаване на периода

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти, ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем.

Пример: Взел си 200 лева, с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови твоя заем до заплата за нови 15 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата (200 лева) неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

Ако имаш нужда от пари и искаш бързо и лесно да ги получиш, безлихвен кредит до заплата е най-добрият избор за теб.

*Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 1 000 лева и избран период на револвиране до 30 дни за първи и всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 1 000 лева за 30 дни, обща сума за връщане 1 000 лева.

** Кандидатите за бързи кредити до заплата подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

Често задавани въпроси


Да, твоят първи и всеки 5-и бърз кредит до заплата, с период на револвиране до 30 дни, е с 0 % лихва, ако върнеш заема в гратисен период, който съответства на избрания от теб период на револвиране.

 

Пример: Ако вземеш безлихвен кредит до заплата от 500 лева с избран период на револвиране от 20 дни и до 20-тия ден погасиш главницата от 500 лв., не дължиш лихва.

Оскъпяването за заем до заплата се определят индивидуално според кредитната история и доходите ти. Попълни нашата бърза и лесна форма за заявяване на кредит до заплата и до минути ще разполагаш с цялата информация.

 

Попълването на онлайн формата за кредит до заплата не те обвързва със заем и е напълно безплатно!

След разглеждане на изпратеното от теб заявление от Кредитния отдел, ще получиш отговор от нас по имейл или телефон, както и известие в клиентския ти профил, независимо дали си одобрен или не. Aко заявлението ти за заем до заплата е анулирано поради липса на снимки на валидна лична карта, също ще получиш известие. Заявленията за бързи кредити до заплата от лоялните ни клиенти се разглеждат с приоритет и времето за одобрение може да трае само няколко минути.

След одобрение на твоя заем до заплата, можеш да получиш своите пари по един от изброените начини:

 

Незабавно плащане по твоя дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard*, издадена на твое име от българска финансова институция, която поддържа услугата;
*Сумата се получава по карта в рамките на 30 минути, считано от момента на изплащане от страна на Credissimo.

 

На посочена от теб банкова сметка. Преводът на бързи кредити до заплата се извършва до минути, ако сметката ти е в една от следните банки: УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка или ДСК. В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до следващия работен ден.

 

В брой от най-близката каса на EasyPay.

С цел максимално улеснение на нашите клиенти, плащане на вноска или пълно погасяване на заем може да бъде извършено на каси на FastPay, EasyPay, чрез Кештерминал, виртуален ПОС, Epay, както и по банков път.

 

Виж повече за начините на плащане