БЕЗЛИХВЕН заем credissimo до заплата

Безлихвен първи и всеки седми заем credissimo до заплата с избран период на револвиране от 15 дни*. Всеки първи и седми credissimo до заплата е с 0 % лихва, ако върнеш заема в 15 дневния гратиснен период.

 

1 Избираш сума и попълваш бързата онлайн форма

2 Получаваш отговор за одобрение от нас до 7 мин

3 Получаваш парите по банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay

Важно! Изпращането на заявление за кредит е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на кредита.

* Промоционалните условия важат за първи и всеки седми кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 600 лева и избран период на револвиране от 15 дни, при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Кредисимо.

Въпроси и отговори

Да, всеки първи credissimo до заплата с период на револвиране от 15 дни е с 0% лихва, ако върнеш заема в гратисния период от 15 дни. Всеки 7-ми поред заем credissimo до заплата отново е с 15 дневен гратисен период и 0 % лихва.

  • Да си пълнолетен
  • Да имаш валидна лична карта

Ще получиш отговор от нас по email или телефон до 7 минути след изпращане на заявлението за кредита/заема, ако си избрал получаване на парите “гарантирано до минути”.
Заявленията от лоялните ни клиенти се разглеждат с приоритет и времето за одобрение може да трае само няколко минути.

  • След получаване на одобрение от нас, можеш да вземеш парите си в брой веднага от най-близката до теб каса на FastPay или EasyPay
  • Можеш да получиш парите си и на посочена от теб банкова сметка. Превода на желаната сума се извършва до минути, ако сметката ти е в една от следните банки: УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка, Първа инвестиционна банка, ДСК.

В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне от няколко часа до едно денонощие.

Предлагаме възможност за рефинансиране. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит преди да си изплатил текущия.

В три бързи и лесни стъпки:

  • Избираш сума и период на изплащане
  • Попълваш кратката онлайн форма
  • Изчакваш до 7 минути. След одобрение, ще получиш парите по банков път или в брой на каса на FastPay или EasyPay

Важно!Изпращането на заявление за заем credissimo до заплата е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на заема.

Credissimo до заплата e с максимален срок за връщане на сумата 30 дни.

Можеш да върнеш заем или да платиш вноски по кредит по най-удобен за теб начин:

Виж повече за начините на плащане

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти. Ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти с първоначално заявения период на изплащане.

Пример: Ако си взел заем с период на изплащане 30 дни, а на 30-ия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 30 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

При предсрочно погасяване не се начисляват никакви допълнителни такси или комисионни.

Безлихвен заем до 600 лева - "credissimo до заплата"

Всеки първи credissimo до заплата с избран период на револвиране от 15 дни е с 0% лихва, ако върнеш заема в 15 дневен гратисен период. Всеки 7-ми поред заем отново е с 15 дневен гратисен период и 0% лихва.

Пример:

Взел си 600 лева с период на изплащане 15 дни. Ако върнеш заема в 15 дневния гратисен период не дължиш никакво оскъпяване, а само сумата от 600 лева.

Кредит до заплата с възможност за удължаване на периода

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти, ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем.

Пример:

Взел си 200 лева с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 15 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата (200 лева) неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

Credissimo до заплата – решение при непредвидено забавяне на месечното ви възнаграждение

Последните години все по-често се случва да изпадаме в ситуацията да имаме спешна нужда от пари в края на месеца. Още по-неприятно е ако по независещи от нас причини месечното ни възнаграждение се забави. За съжаление всички знаем, че голяма част от месечните разходи не могат да бъдат отлагани и трябва да бъдат плащани в срок.

Какво е решението на затруднението ни ако нямаме възможност или не искаме да помолим за пари приятел или близък.

Изход от неприятната ситуацията може да намерите с помощта на бързите кредити на Кредисимо.

Credissimo до заплата е онлайн кредит с максимална сума до 600 лева и с изплащане от 15 до 30 дни, който може да ви помогне да посрещнете спокойно разходите си в случай на забавяне на месечното ви възнаграждение. Имайте предвид, че това е краткосрочно решение на финансови затруднения и е подходящ ако сте сигурни, че в близко бъдеще очаквате приходи.

За да удовлетворим максимално всеки нов клиент на Credissimo до заплата предоставяме 15 дневен безлихвен период*. Ако върнете заема в 15 дневен период не дължите никакво оскъпяване, а само сумата от 600 лева.

Никога не забравяме и редовните ни и лоялни клиенти. Специално за тях всеки 7-ми поред Credissimo до заплата е също с 15 дневен гратисен период.

*Промоционалните условия важат за първи и всеки седми кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 600 лева и избран период на револвиране от 15 дни, при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Кредисимо.

Как да заявите своя бърз кредит без лихва

Изберете Credissimo за помощ в трудните за вас моменти, защото при нас

Ако имаш нужда от пари и искаш бързо и лесно да ги получиш, credissimo до заплата е най-добрият избор за теб. Вземете до 600 лева сега!

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.