Сума
Период
Вноска по кредит Вноска

Дължимата вноска по договор за кредит, погасяваща пропорционално част от главницата и договорна лихва, при необезпечен кредит. Пълна преддоговорна информация може да намериш в предоставената кредитна документация.

лв. лв.
ГЛП % %
ГПР % %
Вноска с избрана опция Гарантирано до минути

Избирайки опцията „Гарантирано до минути“, ще получиш парите веднага, защото твоят кредит ще бъде гарантиран от друга компания, наречена „Поръчител“. Посочената сума е сбор между вноската по договора за кредит с Кредисимо и дължимото възнаграждение към Поръчителя, което е посочено ориентировъчно на база историческа справка. Конкретният размер по договора за предоставяне на поръчителство се определя на база индивидуална оценка от Поръчителя след подаване на заявлението за кредит.

лв.

Потребителски кредит до 6 000 лв. с изплащане на удобни месечни вноски

Попълваш данните си и създаваш профил

Попълваш данните си и създаваш профил 5 мин.

Попълваш личните си данни и информация за потребителски кредит в няколко лесни стъпки.

Получаваш одобрение на момента

Получаваш одобрение на момента *

Получаваш становище на момента по СМС и/или на посочения от теб имейл.

Взимаш парите по най-удобния за теб начин

Взимаш парите по най-удобния за теб начин

Веднага по твоята банкова карта, в брой на каса или по банков път на посочена от теб сметка.

Условия за кандидатстване:

За да заявиш потребителски кредит, трябва:

Да си пълнолетен
Да имаш валидна лична карта

Мнения за нас

Всеки от нас знае, че е хубаво да спестява малка сума всеки месец, но в днешната бързопроменящата се действителност, не винаги можеш да заделяш пари, на които да разчиташ, когато спешно ти потрябват. А дори и да спестяваш, понякога се случва да не разполагаш с необходимите средства в точния момент. Най-подходящото решение в такива случаи е онлайн потребителски кредит с разсрочено плащане на малки и удобни месечни вноски, съобразени с твоите предпочитания и възможности.

Рефинансиране на потребителски кредит Credissimo плюс

Редовните ни клиенти получават преференциални условия, отстъпки и по-ниски лихви.

Ако имаш нужда от бърз и лесен достъп до средства, избери потребителски кредит Credissimo плюс. Довери ни се за пари винаги навреме!
 

 

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР 

* Кандидатите за потребителски кредит подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

Показателен пример:
Вземи онлайн кредит Credissimo плюс на стойност 300 лева със срок на договора 3 месеца, при фиксирана лихва от 40.00% и ГПР 48.20%. При избран кредит без обезпечение, общата сума за връщане по кредита е 320.22 лева, платима на 3 равни месечни вноски, всяка в размер на 106.74 лева. При нас няма скрити такси - не се начисляват през целия процес. Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен онлайн кредит Credissimo плюс, е в размер на 50%.

Често задавани въпроси

Как се определят месечните вноски и лихвата?

Оскъпяването и месечните вноски за потребителски кредит от Credissimo се определят индивидуално според кредитната история и доходите ти. Ако имаш добра кредитна история и високи доходи, твоите месечни вноски ще бъдат по-ниски и обратното. Попълни нашата бърза и лесна форма за заявяване на потребителски кредити и до минути ще разполагаш с цялата информация.

 

Попълването на онлайн формата не те обвързва със потребителски кредит и е напълно безплатно!

Как разбирам дали съм одобрен за потребителски кредит?

След разглеждане от Кредитния ни отдел на подаденото от теб заявление за потребителски кредит, ще получиш отговор от нас по имейл или телефон, както и известие в клиентския ти профил, независимо дали си одобрен или не. В случай че заявлението ти е анулирано поради липса на снимки на валидна лична карта, също ще получиш известие.

 

Заявленията от лоялните ни клиенти се разглеждат с приоритет и времето за одобрение може да трае само няколко минути.

След колко време и как мога да получа парите по своя потребителски кредит?

След получаване на одобрение за потребителски кредит от нас, можеш да получиш своите пари по един от изброените начини:

 

Незабавно плащане по твоя дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard*, издадена на твое име от българска финансова институция, която поддържа услугата;
*Сумата се получава по карта в рамките на 30 минути, считано от момента на изплащане от страна на Credissimo.

 

На посочена от теб банкова сметка. Преводът се извършват до минути, ако сметката ти е в една от следните банки: УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка или ДСК; В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до следващия работен ден.

 

В брой от най-близката каса на EasyPay или FastPay.

Как мога да върна потребителски кредит от Credissimo?

С цел максимално улеснение на нашите клиенти, плащане на вноска или пълно погасяване на потребителски кредит може да бъде извършено на каси на FastPay, EasyPay, чрез Кештерминал, виртуален ПОС, Epay, както и по банков път.

 

Виж повече за начините на плащане