Вземи заем днес, когато парите ти трябват най-много!

 

Независимо за какво са ти нужни пари назаем, ние можем да помогнем веднага с потребителски кредит Credissimo плюс.

 

Важно! Изпращането на онлайн заявление за кредит е 100% безплатно, 100% безопасно за личните ти данни и 100% необвързващо.

Вземи до 3 000 лева само в 3 лесни стъпки:

1 Попълваш бързата онлайн форма за нужната сума

2 Изчакваш до 7 мин. за отговор

3 Получаваш парите по най-удобния за теб начин - банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay;


Бърз потребителски кредит Credissimo плюс, с възможност за изплащане на малки и удобни месечни вноски до 24 месеца, с индивидуално определена лихва и без скрити такси.

Въпроси и отговори

Месечните вноски и лихвата за потребителски кредит се определят индивидуално според твоята кредитна история и доходи. Редовните и коректни клиенти на Credissimo получават допълнителни преференции, бонуси и отстъпки.

Не. При предсрочно погасяване на своя потребителски кредит не дължиш никакви допълнителни такси или комисионни.

В три бързи и лесни стъпки:

1. Избираш сума и период на изплащане.
2. Попълваш кратката онлайн форма.
3. Изчакваш до 7 минути.

След одобрение, получаваш парите по банков път или в брой на каса на FastPay или EasyPay.

Важно!Изпращането на заявление за потребителски кредит е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на заема.

До 7 мин., след като попълниш бързата онлайн форма, ще получиш отговор. Ако си одобрен за потребителски кредит, можеш да вземеш парите си в брой от най-близката до теб каса на FastPay или EasyPay.

Парите ще дойдат до минути ако имаш сметка в УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка, ПИБ или ДСК. Ще можеш да ги изтеглиш веднага или да направиш спешните плащания моментално, чрез твоето онлайн банкиране.

В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до едно денонощие.

Лоялните ни клиенти получават преференциални условия и допълнителни остстъпки.Заявленията им се обработват с приоритет и възможност за моментално одобрение. В допълнение, редовните ни клиенти получават и достъп до нововъведения, разнообразни бонуси, томболи и наградни игри. Обади се и научи повече.

Предлагаме възможност за рефинансиране. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия потребителски кредит.

Да. Имаш право да се откажеш от сключен договор за потребителски кредит в 14-дневен срок от датата на сключването му или от датата, на която си получил условията на договора и законоустановената договорна информация (в случаите, когато тя е след датата на сключване на договора за кредит).

За целта трябва да изпратиш в писмен вид уведомлението си за отказ (по-долу може да изтеглиш образец) до Credissimo на електронен адрес contacts@credissimo.bg или на адрес: гр. София 1463, бул. „Витоша“ 146А, Бизнес център „България“.

При отказ от договора за кредит, дължиш на Кредисимо АД цената на действително предоставените финансови услуги по Договора: получената главница по кредита, както и лихвата, начислена за периода от датата на усвояване на главницата по Договора до датата на връщане на главницата. Лихвата се изчислява на базата на уговорения в Договора лихвен процент. Дължимите суми следва да бъдат заплатени на Credissimo в срок до 30 дни от отказа. В противен случай действието на отказа отпада с обратна сила.

 

Изтегли образец тук

 


Потребителски кредит Credissimo плюс - вече до 3 000 лв.

Всеки от нас знае, че е хубаво да спестява малка сума всеки месец, но в днешната действителност все по-малко хора успяват да го правят. Именно затова, често нямаме достатъчно налични средства, за да си платим почивката и да се възползваме от ранните записвания с намаление, или да си купим мечтания телевизор, който само този месец е на промоционална цена. В тези моменти решение на нуждите ни е потребителски кредит с разсрочено плащане на малки и удобни месечни вноски.

 

Как най-бързо и лесно можеш да изтеглиш потребителски кредит?

Отговорът е само един – онлайн.
Ако парите ти трябват спешно и нямаш възможност да обикаляш банки, да попълваш безкрайни формуляри или да губиш време в звънене на телефони, пускане на факсове и други остарели бюрократични процедури, то най-удобният вариант за теб e да кандидатстваш за потребителски кредит онлайн.


Защо да избереш потребителски кредит Credissimo плюс?

Защото:


Какво е необходимо, за да заявиш потребителски кредит от Credissimo? 


Заявяването на потребителски кредит става бързо и лесно:

Изчакваш до 7 минути. След одобрение, получаваш парите по банков път или в брой на каса на FastPay или EasyPay. А ако размислиш, винаги можеш да се откажеш от усвояването на отпуснатия потребителски кредит.


За какво е подходящ нашият потребителски кредит?


Рефинансиране на потребителски кредит Credissimo плюс

Редовните ни клиенти получават преференциални условия, отстъпки и по-ниски лихви.

Ако имаш нужда от бърз и лесен достъп до средства, избери потребителски кредит Credissimo плюс. Довери ни се – ние даваме пари навреме!