close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Потребителски кредит до 5 000 лв. с изплащане на малки и удобни месечни вноски

Вземи до 5 000 лв. за период от 3 до 24 месеца в три лесни стъпки:

1 Попълваш кратката ни онлайн форма;

2 Получаваш одобрение на момента*;

3 Взимаш парите на каса, по сметка или банкова карта.

Важно! Изпращането на онлайн заявление за потребителски кредит е 100% безплатно и 100% необвързващо.

Всеки от нас знае, че е хубаво да спестява малка сума всеки месец, но в днешната бързопроменящата се действителност, не винаги можеш да заделяш пари, на които да разчиташ, когато спешно ти потрябват. А дори и да спестяваш, понякога се случва да не разполагаш с необходимите средства в точния момент. Най-подходящото решение в такива случаи е онлайн потребителски кредит с разсрочено плащане на малки и удобни месечни вноски, съобразени с твоите предпочитания и възможности.

Рефинансиране на потребителски кредит Credissimo плюс

Редовните ни клиенти получават преференциални условия, отстъпки и по-ниски лихви.

Ако имаш нужда от бърз и лесен достъп до средства, избери потребителски кредит Credissimo плюс. Довери ни се за пари винаги навреме!

*Кандидатите за потребителски кредит подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

Често задавани въпроси


Оскъпяването и месечните вноски за потребителски кредит от Credissimo се определят индивидуално според кредитната история и доходите ти. Ако имаш добра кредитна история и високи доходи, твоите месечни вноски ще бъдат по-ниски и обратното. Попълни нашата бърза и лесна форма за заявяване на потребителски кредити и до минути ще разполагаш с цялата информация.

 

Попълването на онлайн формата не те обвързва със потребителски кредит и е напълно безплатно!

След разглеждане от Кредитния ни отдел на подаденото от теб заявление за потребителски кредит, ще получиш отговор от нас по имейл или телефон, както и известие в клиентския ти профил, независимо дали си одобрен или не. В случай че заявлението ти е анулирано поради липса на снимки на валидна лична карта, също ще получиш известие.

 

Заявленията от лоялните ни клиенти се разглеждат с приоритет и времето за одобрение може да трае само няколко минути.

След получаване на одобрение за потребителски кредит от нас, можеш да получиш своите пари по един от изброените начини:

 

Незабавно плащане по твоя дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard*, издадена на твое име от българска финансова институция, която поддържа услугата;

 

На посочена от теб банкова сметка. Преводът се извършват до минути, ако сметката ти е в една от следните банки: УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка или ДСК; В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до следващия работен ден.

 

В брой от най-близката каса на EasyPay.

С цел максимално улеснение на нашите клиенти, плащане на вноска или пълно погасяване на потребителски кредит може да бъде извършено на каси на FastPay, EasyPay, чрез Кештерминал, виртуален ПОС, Epay, както и по банков път.

 

Виж повече за начините на плащане