0700 12 0 12
*5555

За нас

историята за успеха на credissimo

Нашите невероятни продукти промениха кредитирането в България

Първи предложихме онлайн кредити в България
Първи предложихме одобрение на заеми до минути
Първи предложихме заеми с 0% лихва

Създадохме credissimo през 2007г. Благодарение на нашата усърдна и професионална работа за няколко години се превърнахме в безспорен лидер в сферата на онлайн микрокредитирането в България. С гордост заявяваме, че успяхме да се утвърдим като най-иновативната финансова компания у нас.

Притежаваме УДОСТОВЕРЕНИЕ с регистрационен номер от Българска Народна Банка за упражняване на дейността, посвещаваме работата си на нашите 10 етични правила и следваме принципите за отговорно кредитиране. Спазваме високи стандарти на работа и се грижим клиентите да получават възможно най-доброто обслужване.

От пролетта на 2014г. Кредисимо АД става първата небанкова финансова институция, която става публична компания с официално одобрен от КФН проспект за листване на акции на БФБ-София. Това безспорно ни прави още по-сигурни в бъдещето и доказва практиката ни на прозрачни отношения не само с клиентите, но и с всички настоящи и бъдещи бизнес партньори и инвеститори.

Ние от Кредисимо сме и член-основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) - обединение на фирми за небанково кредитиране около единни етични правила за защита на потребителите. Членовете на АОНК спазваме утвърдените добри практики във взаимоотношенията с потребителите и имаме сходни гледни точки относно необходимостта от регулация на дейността ни. Признание за активната роля на екипа на Кредисимо АД в учредителния процес е изборът на Константин Кръстев, един от изпълнителните ни директори, за заместник председател на асоциацията.

Имаме и друга мисия – да помагаме на деца в нужда и неравностойно положение. Като всяка една съвременна и отговорна компания, ние даряваме част от приходите си за различни каузи. Подробна информация за корпоративната ни социалната отговорност, както и примери за реализирани от нас кампании, можеш да намериш на страница Благотворителност.

През годините успяхме да изградим и докажем имиджа си на доверен източник на финансиране и предпочитан партньор за българските потребители.
Над 150 000 фенове ни следват във Facebook.

Постигнахме 96% клиентска удовлетвореност и считаме това за най-точния барометър за качеството на услугите, които предлагаме. А те са революционни - нашите онлайн кредити дадоха възможност на много хора да посрещнат своите текущи нужди и разходи като им осигурихме спокойствие, сигурност и комфорт. Търсим лоялни и отговорни потребители – предлагаме пари навреме!

Лични данни Благотворителност Етичен кодекс Отговорно кредитиране

Декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да проверява и разплаща посочените от теб сметки за комунални битови услуги през системата за електронни разплащания FastPay, както и да изпраща съобщения на попълнените от теб в сайта данни. С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на "бисквитки" от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.