close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Партньорите, с които работим за по-добро и ефективно обслужване

Вземи пари сега
Лого на АОНК

АОНК

Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК) e създадена в края на месец април 2014 г. като сдружение с нестопанска цел в частна полза на осем водещи небанкови финансови институции, обединени около собствен Етичен кодекс и спазващи добрите търговски практики за защита на потребителите и пазарно поведение.

Лого Easypay

Easy pay

Easypay.bg е платежна услуга за парични преводи, която позволява извършването на плащания и преводи до всяка точка на страната в реално време, като дейността на дружеството се извършва под надзора на Комисията за регулиране на съобщенията и от Българска Народна Банка. Тя позволява плащането на битови сметки, данъци, такси и осигуровки да се извършва бързо и лесно на едно гише.

Лого Cashterminal

Cashterminal

Cashterminal е иновативна технология за погасяване на задължения от различни доставчици. Услугата представлява платежни терминални устройства в удобни за потребителя места за плащане в цялата страна. Устройствата предоставят на крайния потребител възможността за разплащане на комунални и битови услуги в брой, в реално време, 24 часа в денонощието, през цялата година.

Лого Green Business Bureau

Green Business Bureau

Green Business Bureau е световно признат оценител в сертифицирането на екологичния бизнес, определящ усилията на компаниите за устойчивост. Green Business Bureauе оценява наложената екологична политика и положени усилия за опазване на околната среда, като дава възможност за по-нататъшно усъвършенстване чрез поетапни ръководства за прилагане на най-добрите практики.

Лого Comodo

Comodo

Comodo е световен доставчик на гъвкави и надеждни SSL сертификати, които отговарят на широк спектър от потребности, гарантиращи най-високо ниво онлайн сигурност между потребители и уебстраници.

Лого A1 клуб

A1 клуб

A1 клуб е програмата за лоялни клиенти на телекома. Тя е отворена за всички клиенти с договор и предлага намаления в широк избор от търговски обекти и вериги като бензиностанции, магазини за мода, очила и спортни стоки, хотели, бижутерии, самолетни компании и други. A1 клуб дава възможност на потребителите да вземат и смартфони и таблети предлагани от телекома на промоционални цени както с договор, така и на свободна продажба. Можете да разгледате всички оферти тук: www.a1.bg/a1club

Лого IandG Brokers

I&G Brokers

I&G Brokers e международен застрахователен и презастрахователен брокер, част от групата на ASIGEST HOLDING – независима международна група, обединяваща застрахователни брокери. Компанията предлага пълен спектър от застрахователни продукти за индивидуални и корпоративни клиенти в обхвата на общото застраховане, животозастраховане и доброволно здравно застраховане. Бизнес моделът им е фокусиран върху специфичните нужди на всеки клиент, а целта им е да предложат най-добрите решения на застрахователния пазар. I&G Brokers разполага с мрежа от над 200 офиса в 93 града на България.