This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Как да платиш вноска по твоя онлайн заем

ВАЖНО! Credissimo препоръчва на всички свои клиенти да плащат вноските си отговорно по един от следните канали, спазвайки всички препоръки, обявени от Министерство на здравеопазването.

Можеш да платиш вноската си с карта, изцяло онлайн, без да се налага да излизаш от вкъщи, без такси от страна на Credissimo.

 

Плащането се извършва през системата на БОРИКА – данните са 100% защитени.

Ако картата няма 3-цифрен CVC код, въведи 000 или 999

Услугата е достъпна денонощно и през нея не се начисляват допълнителни такси. Необходимо е да въведеш нашия клиентски номер през твоята микросметка в системата за разплащания.

Клиентски Идентификационен Номер (КИН):

3814383461

Можеш да платиш вноските си чрез интернет/мобилно банкиране, като попълниш вносна бележка (платежно нареждане) със следните данни:

В полза на: КРЕДИСИМО ЕАД При банка:Банка ДСК IBAN:BG86 STSA 9300 0021 8677 74 BIC:STSABGSF Основание:ЕГН и/или Номера на твоя договор

Можеш да платиш вноските си удобно и лесно директно на каса в Банка ДСК или чрез офис на всяка друга банка. Данните за превода са:

Важно! Спазвай задължителна дистанция от два метра от най-близкия до теб човек.

В полза на: КРЕДИСИМО ЕАД При банка:Банка ДСК IBAN:BG86 STSA 9300 0021 8677 74 BIC:STSABGSF Основание:ЕГН и/или Номера на твоя договор

Нужно е само да кажеш, че искаш да направиш плащане към "КРЕДИСИМО ЕАД / Credissimo". и да предоставиш лична карта за идентификация.

Основание за плащане: ЕГН на задълженото лице

Важно! Провери предварително кой е най-близкият работещ офис! При плащане, спазвай задължителна дистанция от два метра от най-близкия до теб човек.

Нужно е да въведеш своето ЕГН и да внесеш банкноти на стойност желаната сума.

Важно! Не забравяй да дезинфекцираш ръцете си след ползване на устройството.