Рефинансиране на кредити без поръчител

от Credissimo BG | 07.09.2015
Вземи пари сега

Възможност да рефинансирате в Credissimo

Ако имате заем и все по-трудно отделяте пари за плащането на вноските, е добре да помислите за рефинансирането му, с цел подобрение на ситуацията, както и да спечелите време, за да се справите със затрудненията.

Финансово-икономическите и пазарни промени, с които са свързани условията на отпусканите кредити – лихви, такси, срокове, допълнителни условия се променят динамично във времето. Това са и отличителните черти на банковия пазара.

Какво представлява рефинансирането?

Рефинансирането може да намали вноските, лихвите, срока за изплащане – всички актуални параметри.

Ако имате банков заем и имате нужда от спешна помощ за вноските може да се обърнете към нас!

  • В рамките на 10 минути можете да заявите парите изцяло онлайн и да получите и одобрение.
  • Не са необходими допълнителни документи и не ви изискваме поръчители.
  • Единствено трябва да сте пълнолетен и да можете да докажете доходите си.

Как да изпратите заявлението за онлайн заем?

  • Попълнете името и email адреса си
  • Изберете най-подходящия за нуждите ви наш продукт
  • Посочете сумата, от която имате нужда и времето, в което желаете да я изплатите
  • Попълнете максимално точно останалите няколко полета от онлайн формата ни и изпратете заявлението си.

Имайте предвид, че попълването и изпращането на заявлението не ви обвързва с нищо към нас. Дори и след одобрение на заявлението можете да се откажете, като не усвоите отпусната сума.

Ако кредитът, който трудно погасявате е отпуснат от нас и досега сте го погасявали коректно и в срок, имате възможност да изтеглите втори заем, с цел погасяване на първия, още преди да сте го изплатили.

Защо да изберете нас?

За редовните ни и лоялни клиенти имаме и преференциални условия и отстъпки, от които също ще може да се възползвате.

Нашата основна цел е да сме максимално полезни в трудните за нашите клиенти моменти. Ако имате въпроси или не сте сигурни кой от нашите продукти е най-подходящ за вашите нужди, не се колебайте, а ни потърсете. Ще се постараем да отговорим на въпросите ви, за да сте спокойни и сигурни при взимате на решението за продукт и сума.

Именно затова и с цел да улесним и ускорим процеса за клиентите ни, ние, от Credissimo, бяхме първите в България, които предложиха изцяло онлайн процедура, което спомогна да станем номер 1 в онлайн кредитите*!

От няколко месеца може да ползвате услугите ни и директно през мобилния си телефон или таблет благодарение на безплатното ни приложение Credissimo.

Направете правилния избор и се доверете на нас! С Credissimo можете да разчитате всеки път за пари навреме!

*Според специализирания сайт 24pari

Рефинансиране на кредит 'Credissimo плюс'Прочети още

На проведения на 19 април конкурс, организиран от сп. Business Lady, бяхме отличени с награда “Иновации в кредитирането и онлайн достъпност до финансови услуги”.
Последното нововъведение и допълнителна възможност за плащане на вноска по кредит, което Credissimo представя, е приемането на Биткойн /Bitcoin/ валута.
Представяме ви първия шампион на България, заедно с когото ще покорим №1 този сезон - Мартин Чой! Той е сред най-успешните български състезатели по мотоциклетизъм на писта.