close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Рефинансиране на кредит без поръчител

от Credissimo България | 07.09.2015

Рефинансиране на кредит без поръчител

Динамиката на живота, бързата консумация и все по-бързите и удобни възможностите за финансиране и рефинансиране на бързи кредити превърнаха потребителските заеми в най-масовия кредитен продукт през последните години. Вече теглим заеми в широк диапазон от случаи – от ежедневни разходи и спешни ситуации, до покупка на автомобил, ремонт и обзавеждане, здравни услуги, почивки и екскурзии, организиране на сватби, тържества и абитуриентски балове. Според статистиката в топ 5 на най-честите причини за теглене на потребителски кредити, независимо дали от банка или небанкова институция, е възможността за рефинансиране на кредит или няколко ваши задължения.

 

Този инструмент е изключително полезен и смислен в редица случаи:

  • Когато имаш няколко заема за обслужване и искаш да ги обединиш. В такива случаи кредити за рефинансиране намаляват цената на новото обобщаващо задължение спрямо сумата от цените на отделните такива.

  • Когато искаш да получиш по-изгодни условия по настоящ кредит и го предоговориш с обслужващата институция. Тази опция цели по-ниска лихва, по-малки вноски, превалутиране и пр.

  • Когато изпитваш еднократно или периодично затруднение с погасяването на вноски и теглиш изцяло нов заем, с който финансираш или изплащаш предсрочно съществуващия. Възможно е и просто този вид рефинансиране на кредит да е заради по-изгодни условия на новия такъв.
     

В зависимост от казуса, пред който си изправен, един или друг тип рефинансиране на бързи кредити или традиционни заеми би бил подходящ за твоя случай. Тъй като на този вид операция обаче се гледа общо взето като на отпускане нов кредит, то и условията на съответната банка или небанкова институция са сходни с обичайната им практика. С други думи, когато поискаш кредити за рефинансиране, често може да се наложи да доказваш трудов доход или ще ти искат поръчителство, в повечето случаи и ще трябва да минеш и през цялата необходима процедура.

Възможно ли е рефинансиране на кредит без поръчител?

Ако имаш нужда от рефинансиране на кредит, не е задължително да се обърнеш към компанията или банката, към която вече имаш задължение, за да изтеглиш ново. Дори обратното. Съществуват случаи, в които това да не е удобно спрямо ситуацията:

Ако парите ти трябват спешно и бързо.

Ако не искаш да доказваш доход от трудови правоотношения (иначе казано не си на заплата и трудов договор).

Ако не желаеш да търсиш поръчител, който да гарантира за заема ти.

Ако търсиш рефинансиране на бързи кредити от друга небанкова институция

Credissimo предлага рефинансиране на кредит с възможност за теглене до минути, без да се налага да търсиш поръчител. Работим с външна компания, която гарантира твоето задължение и не е необходимо да представяш допълнителни документи, да удостоверяваш наличието на заплата. Единствените необходими условия, за да кандидатстваш за кредити за рефинансиране:

  • Навършено пълнолетие (18 години).

  • Валидна лична карта.

 

Рефинансирай сега

 

Рефинансиране на кредит без поръчител - как да изтеглиш?

Процедурата по кандидатстване и одобрение е изцяло онлайн и можеш да подадеш заявление за рефинансиране на кредит без поръчител от всяка точка на страната. След като получиш одобрение и подпишеш договор (също онлайн), парите си получаваш веднага по сметка или на каса. Ето как става:

1. Попълни онлайн формата – заявление за рефинансиране на кредит на сайта на Credissimo, през мобилното ни приложение, чрез чатбот услугата ни във Facebook Messenger или, ако желаеш и имаш нужда от допълнителна информация относно възможностите за рефинансиране, може да се свържеш с наш служител чрез чата на уеб сайта ни.

2. Избери предпочитания от теб продукт: Credissimo до заплата или Credissimo плюс

3. Попълни онлайн формата или отговори на съответните въпроси в чатбота. Изпрати.

До няколко минути след изпращане на заявлението без доказване на доход и поръчител, наш служител ще се свърже с теб, за да те информира за становище, независимо дали става въпрос за рефинансиране на бързи кредити или традиционен заем от банкова институция.

Няколко лесни стъпки и веднага след това парите ще са при теб. Избери дали да ги получиш в най-близката каса на EasyPay или да ти бъдат преведени по банкова сметка. Изплащането на вноските по договорения план за рефинансиране на кредит също е изключително удобно: с карта на виртуален ПОС терминал и без такси, с банков превод или на каса на EasyPay.

Защо да кандидатстваш в Credissimo за рефинансиране на кредит без поръчител?

Иновативният ни подход превърна тегленето на кредити в максимално бърза, лесна и удобна процедура. Ползваш най-удобния за теб метод за интернет комуникация и се осведомяваш за услугите ни.

Заедно с това, лоялните ни клиенти получават редица преференции и отстъпки. Заявката ти винаги ще се ползва с предимство, ще имаш възможност за моментално одобрение,специални условия при рефинансиране на бързи кредити и първи ще научаваш за най-новите ни услуги.

 

  Назад към всички

 

Прочети още

Credissimo дари над 8 000 порции топъл обяд на нуждаещи...
Credissimo дари над 8 000 порции топъл обяд на нуждаещи...

В кампанията ни “Топъл обяд навреме” раздадохме над 8 000 порции топъл обяд на хора в затруднено положение.

Топъл обяд навреме: Над 2000 човека в нужда получиха топла...
Топъл обяд навреме: Над 2000 човека в нужда получиха топла...

Планира се увеличаване на броя порции до 1 000 на ден, поради големия брой желаещи

Топъл обяд навреме: Всеки ден даряваме топла храна, заедно...
Топъл обяд навреме: Всеки ден даряваме топла храна, заедно...

От 30-ти април - Безплатен обяд от Credissimo за нуждаещи се, съвместно с ресторант Djanam Steak House