Рефинансиране на кредити без поръчител

от Credissimo BG | 07.09.2015
Вземи пари сега

Динамиката на живота, бързата консумация и все по-бързите и удобни възможностите за финансиране превърнаха потребителските заеми в най-масовият кредитен продукт през последните години. Вече теглим заеми в широк диапазон от случаи – от ежедневни разходи и спешни ситуации, до покупка на автомобил, ремонт и обзавеждане, здравни услуги, почивки и екскурзии, организиране на сватби, тържества и абитуриентски балове.

Според статистиката в топ 5 на най-честите причини за теглене на потребителски кредити, независимо дали от банка или небанкова институция, е възможността за рефинансиране на кредит или няколко ваши задължения. Този инструмент е изключително полезен и смислен в редица случаи:

  • Когато имаш няколко заема за обслужване и искаш да ги обединиш. Този тип рефинансиране на кредит намалява цената на новото обобщаващо задължение спрямо сумата от цените на отделните такива.
  • Когато искаш да получиш по-изгодни условия по настоящ кредит и го предоговориш с обслужващата институция. Тази опция за рефинансиране на кредит цели по-ниска лихва, по-малки вноски, превалутиране и пр.
  • Когато изпитваш еднократно или периодично затруднение с погасяването на вноски и теглиш изцяло нов заем, с който финансираш или изплащаш предсрочно съществуващия. Възможно е и просто този вид рефинансиране на кредит да е заради по-изгодни условия на новия такъв.

В зависимост от казуса, пред който си изправен, един или друг тип рефинансиране на кредит би бил подходящ за твоя случай. Тъй като на този вид операция обаче се гледа общо взето като на отпускане нов кредит, то и условията на съответната банка или небанкова институция са сходни с обичайната им практика. С други думи, когато поискаш рефинансиране на кредит, често може да се наложи да доказваш трудов доход или ще ти искат поръчителство, в повечето случаи и ще трябва да минеш и през цялата необходима процедура.
 

Възможно ли е рефинансиране на кредит без поръчител?

Ако имаш нужда от рефинансиране на кредит, не е задължително да се обърнеш към компанията или банката, към която вече имаш задължение, за да изтеглиш ново. Дори обратното. Съществуват случаи, в които това да не е удобно спрямо ситуацията:

Ако парите ти трябват спешно и бързо.
Ако не искаш да доказваш доход от трудови правоотношения (иначе казано не си на заплата и трудов договор).
Ако не желаеш да търсиш поръчител, който да гарантира за заема ти.

Credissimo предлага рефинансиране на кредит с възможност за теглене до минути, без да се налага да търсиш поръчител. Работим с външна компания, която гарантира твоето задължение и не е необходимо да представяш допълнителни документи, да удостоверяваш наличието на заплата. Единствените необходими условия, за да кандидатстваш за рефинансиране на кредит:

  • Навършено пълнолетие (18 години).
  • Валидна лична карта.
  • Да можете да докажете някакъв доход, независимо от източника му.
  • Връзка с интернет.

 

Рефинансиране на кредит без поръчител - как да изтеглиш?

Процедурата по кандидатстване и одобрение е изцяло онлайн и можеш да подадеш заявление за рефинансиране на кредит без поръчител от всяка точка на страната. След като получиш одобрение и подпишеш договор (също онлайн), парите си получаваш веднага по сметка или на каса. Ето как става:


1. Попълни онлайн формата – заявление за рефинансиране на кредит на сайта на Credissimo, през мобилното ни приложение, чрез чатбот услугата ни във Facebook Messenger или, ако желаеш и имаш нужда от допълнителна информация относно възможностите за рефинансиране на кредит, може да се свържеш с наш служител чрез чата на уеб сайта ни.

2. Избери предпочитания от теб продукт: Credissimo до заплата или Credissimo плюс

3. Попълни онлайн формата или отговори на съответните въпроси в чатбота. Изпрати.

До няколко минути след изпращане на заявлението за рефинансиране на кредит без доказване на доход и поръчител, наш служител ще се свърже с теб, за да те информира за становище.

Няколко лесни стъпки и веднага след това парите ще са при теб. Избери дали да ги получиш в най-близката каса на EasyPay или FastPay, да ти бъдат преведени по банкова сметка или да ги изтеглиш на Cashterminal. Изплащането на вноските по договореният план за рефинансиране на кредит също е изключително удобно: с карта на виртуален ПОС терминал и без такси, с банков превод, на каса на EasyPay или FastPay или чрез Cashterminal.

 

Защо да кандидатстваш в Credissimo за рефинансиране на кредит без поръчител?

Иновативният ни подход превърна тегленето на кредити в максимално бърза, лесна и удобна процедура. Ползваш най-удобния за теб метод за интернет комуникация и се осведомяваш за услугите ни, вече и с възможност за рефинансиране на кредит.
Заедно с това, лоялните ни клиенти получават редица преференции и отстъпки. Заявката ти винаги ще се ползва с предимство, ще имаш възможност за моментално одобрение и първи ще научаваш за най-новите ни услуги. 

 

Прочети още

Не изпускай горещите оферти за Black Friday с помощта на кредит онлайн до 600 лв., с 0% лихва до 30 дни
Злоупотреба с името на Credissimo! Не отваряйте прикачени файлове и проверявайте внимателно изпращача
С тези трикове може да се справиш с поне с част от излишните харчове и така да спестиш пари за по-важни неща