This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Студентски Кредит с изгодни условия

от Credissimo България | 30.08.2016
Вземи пари сега
Студентски Кредит с изгодни условия

Бързи студентски кредити

Студентските години са незабравимо време в живота на всеки. За първи път придобиваш самостоятелност, събираш се с нови приятели, прекарваш безсънни нощи в четене за изпити, но пък също и в купони. Това са и годините, в които може да имаш нужда от студентски кредит.

Колкото и интересен да изглежда студентския живот, точно тук се срещаш с първите предизвикателства и трудности, които те подготвят за времето след дипломиране.

Всеки студент се е сблъсквал с моментите, в които парите свършват. Родителите не са наблизо да ти отпуснат студентски кредит, приятелите са в същото положение, а ако си в началото на следването си, сигурно още не си си намерил и работа.

За какво може да ти послужи един студентски кредит

Решението, когато спешно ти трябват средства, може да бъде тегленето на бърз заем. Със студентски кредити можеш да покриеш нужди от различно естество:

  • да си платиш семестриалната такса;
  • да си закупиш книги, учебници, компютър или други пособия, които ще са ти нужни за учението;
  • със студентски кредит можеш да си платиш наема, ако си на квартира;
  • да покриеш битови сметки;
  • със студентски кредити можеш да финансираш непосредствени разходи, ако започваш работа и имаш „дупка“ до заплатa.

Важно е да знаеш, че ако се обърнеш към кредитна институция, тя ще трябва да бъде сигурна, че можеш да си погасяваш твоя студентски кредит всеки месец. Най-добрата гаранция, че ще ти го отпуснат, е да имаш постоянна работа на трудов договор или други доходи, които обаче можеш да докажеш. Родителите ти също могат да изтеглят бърз заем, вместо теб, ако все още не можеш да отговориш на задължителните за студентски кредит условия.

Преди да вземеш студентски кредит

Преди да пристъпиш към подаване на заявление за студентски кредит, проучи внимателно фирмите на пазара. Прочети какви са условията и опциите, които предлагат. Направи си сметките какъв може да бъде твоят вариант за бързи студентски кредити, който ще се справиш да погасяваш навреме. Credissimo предлага теглене на потребителски заем, разбирай студентски кредит, до 2 500 лв. и възможност за разплащане до 18 месеца. По-добре не се изхвърляй да теглиш по-голям студентски кредит, отколкото наистина ти е необходим. Също така прецени добре колко и кога можеш да връщаш, защото забавянето на вноските носи риск от оскъпяване. Не прави грешката да попадаш в ситуация на прекомерно задлъжняване по твоя студентски кредит – не е нужно да учиш този урок по трудния начин.

Защо бързите студентски кредити са подходящи за теб?

Лекции, учене и стресови изпити от една страна. Нови приятели, купони и забавление, от друга. Все разбираеми причини за студентски кредит.

Предизвикателно нов, самостоятелен живот, пълен с неща като такси, работа, наеми, пазаруване и отговорност за собствените средства. Все въпроси, за които досега са се грижили родителите, а сега може да се погрижи един студентски кредит.

Тъй като ако ученето и забавленията са въпрос на личен избор, не точно така стои въпросът с парите. Често следването е свързано с местене в нов град,
където родителите не са под ръка за бързи семеен студентски кредит, за да съдействат във всеки необходим момент. А ситуацията невинаги е лесна за овладяване. Трябва да балансираш между ученето и живота. Ако не те издържа родата, в уравнението влиза и намиране на работа. При всички положения е нужно добре да можеш да си правиш сметката за разходите и, евентуално, за твоите студентски кредити.

С други думи изобщо не е толкова лесно и безгрижно, каквито етикети сме свикнали да слагаме на тези 4 – 5 години от живота на младите хора. И също като всички останали и студентите понякога се изправят пред нуждата от студентски кредит. Причините може да са всякакви – от такива, свързани с обучението, до такива, свързани с бита (наем за квартира, недостатъчно месечни средства, нужда от покупка). В такива случаи студентски кредити могат да бъдат удобен инструмент за справяне с предизвикателствата. Необходимо е да имаш валидна лична карта и пълнолетие, както и някакви доходи, а предимствата на един студентски кредит никак не са малко:

Не се молиш на роднини или приятели (нито да им даваш отчети, за какво толкова са ти трябват). Не се разправяш с банки, които и без това рядко биха ти отпуснали студентски кредит, освен ако не е целеви за обучение (и то след доста перипетии). Не си спестяваш нищо от живота, докато го чакаш да мине, свит в общежитието на хляб и лютеница (а приятелите са навън и се забавляват). За студентски кредити от нас не ти трябва обикаляне по офиси и сблъсъци с бюрокрация, телефонът ти е напълно достатъчен, за да вземеш пари с един – два клика. Един студентски кредит може да спаси положението в редица случаи, в които не искаш да правиш компромис.
Важно e да си отговорен и да си наясно дали и как можеш да върнеш твоите студентски кредити. Вероятно става дума за по-малки суми, затова добрият избор е заем до заплата от Credissimo. Всеки студентски кредит може да ти бъде от изключителна полза, за да продължиш напред с образованието си. Използвай всеки отпуснат студентски кредит разумно.

Прочети още

Компанията се нареди в топ 6 на най-любимите марки в три от най-оспорваните категории в конкурса
Една малка стъпка в правилната посока води до неочаквани резултати
Трикове, които гарантирано ще ви донесат разнообразие и запомнящи се летни дни