Ти си студент и ти трябват спешно пари - кредит за студенти

от Кредисимо Админ | 30.08.2016
Вземи пари сега

Бързи кредити за студенти

Студентските години са незабравимо време в живота на всеки. За първи път придобиваш самостоятелност, събираш се със съвсем нови приятели, някои от които остават завинаги, прекарваш безсънни нощи в четене за изпити, но пък също и в купони.


Колкото и интересен да изглежда студентския живот, точно тук се срещаш с първите предизвикателства и трудности, които те подготвят за времето след дипломиране.
Всеки студент се е сблъсквал с моментите, в които парите свършват. Родителите не са наблизо, приятелите са в същото положение, а ако си в началото на следването си може би още не си си намерил и работа.
 

За какво може да ти послужи студентския кредит

Решението, когато спешно ти трябват средства, може да бъде тегленето на бърз заем. С такъв кредит можеш да покриеш нужди от различно естество:

  • да си платиш семестриалната такса;
  • да си закупиш книги, учебници, компютър или други пособия, които ще са ти нужни за учението;
  • да си платиш наема, ако си на квартира;
  • да покриеш битови сметки;
  • да финансираш непосредствени разходи, ако сега започваш работа и имаш период „дупка“ до първа заплата;


Важно е да знаеш, че ако се обърнеш към кредитна институция, тя ще трябва да бъде сигурна, че можеш да си погасяваш кредита навреме всеки месец. Най-добрата гаранция, че ще ти го отпуснат, е да имаш постоянна работа на трудов договор или други доходи, които обаче можеш да докажеш. Родителите ти също могат да изтеглят бърз заем, вместо теб, ако все още не можеш да отговориш на условията за това.

 

Преди да вземеш кредит

Преди да пристъпиш към подаване на заявление, проучи внимателно фирмите на пазара. Прочети какви са условията и опциите, които предлагат. Направи си сметките какъв може да бъде твоят вариант за бърз кредит, който ще се справиш да погасяваш навреме. „Кредисимо“ предлага теглене на суми до 2000 лв. и възможност за разплащане до 18 месеца. По-добре не се изхвърляй да теглиш повече, отколкото наистина ти е необходимо. Също така прецени добре колко и кога можеш да връщаш, защото забавянето на вноските носи риск от оскъпяване. Не прави грешката да попадаш в ситуация на прекомерно задлъжняване – не е нужно да учиш този урок по трудния начин.  


Бързият заем може да ти бъде от изключителна полза, за да продължиш напред с образованието си. Използвай го разумно.

Вземи онлайн заем сега!Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.