Сума
Период
Вноска по кредит Вноска

Дължимата вноска по договор за кредит, погасяваща пропорционално част от главницата и договорна лихва, при необезпечен кредит. Пълна преддоговорна информация може да намериш в предоставената кредитна документация.

лв. лв.
ГЛП % %
ГПР % %
Вноска с избрана опция Гарантирано до минути

Избирайки опцията „Гарантирано до минути“, ще получиш парите веднага, защото твоят кредит ще бъде гарантиран от друга компания, наречена „Поръчител“. Посочената сума е сбор между вноската по договора за кредит с Кредисимо и дължимото възнаграждение към Поръчителя, което е посочено ориентировъчно на база историческа справка. Конкретният размер по договора за предоставяне на поръчителство се определя на база индивидуална оценка от Поръчителя след подаване на заявлението за кредит.

лв.

Бързи студентски кредити

Студентските години са незабравимо време в живота на всеки. За първи път придобиваш самостоятелност, събираш се с нови приятели, прекарваш безсънни нощи в четене за изпити, но пък също и в купони.

Колкото и интересен да изглежда студентският живот, точно тук се срещаш с първите предизвикателства и трудности, които те подготвят за времето след дипломиране.

Всеки студент се е сблъсквал с моментите, в които парите свършват. Родителите не са наблизо, за да ти дадат средства, приятелите са в същото положение, а ако си в началото на следването си, сигурно още не си си намерил и работа.

За какво може да ти послужи студентски кредит

Можеш да покриеш нужди от различно естество:

Семестриални такси

Плати семестриалната си такса на удобни равни вноски.

Учебни помагала

За да закупиш всички необходими за твоето образование книги, учебници, компютър и други пособия.

Наем

За да покриеш месечните разходи, свързани с твоето общежитие или квартира.

Извънредни разходи

За да покриеш спокойно непредвидените разходи. Човек винаги си прави планове, но не винаги животът се развива според нашите очаквания.

Важно е да знаеш, че ако се обърнеш към кредитна институция, тя ще трябва да бъде сигурна, че можеш да погасяваш заема си ежемесечно и най-голямата гаранция, че ще получиш заема, е да имаш постоянна работа на трудов договор или други доходи, които можеш да докажеш. Родителите ти също могат да изтеглят студентски кредит, вместо теб, ако все още не можеш да отговориш на задължителните условия.

Кандидатстване за студентски кредити

Преди да пристъпиш към подаване на заявление, проучи внимателно фирмите на пазара. Прочети какви са условията и опциите, които предлагат и кой би бил най-удобният за теб вариант. Credissimo предлага теглене на потребителски заем до 5 000 лв. и възможност за разплащане до 24 месеца.

По-добре не се изхвърляй да теглиш по-голям сума, отколкото наистина ти е необходимо. Също така прецени добре колко и кога можеш да връщаш, защото забавянето на вноските носи риск от оскъпяване. Не прави грешката да попадаш в ситуация на прекомерно задлъжняване – не е нужно да учиш този урок по трудния начин.

Защо бързите студентски кредити са подходящи за теб?

Лекции, учене и стресови изпити от една страна. Нови приятели, купони и забавление, от друга. Все разбираеми причини за студентски кредити.

Предизвикателно нов, самостоятелен живот, пълен с неща като такси, работа, наеми, пазаруване и отговорност за собствените средства. Все въпроси, за които досега са се грижили родителите, а сега може да се погрижи един студентски кредит.

И ако ученето и забавленията са въпрос на личен избор, не точно така стои въпросът с разходите. Често следването е свързано с местене в нов град, където родителите не са под ръка, за да съдействат във всеки необходим момент. А ситуацията невинаги е лесна за овладяване. Трябва да балансираш между ученето и живота. Ако не те издържа родата, в уравнението влиза и намиране на работа. При всички положения е нужно добре да можеш да си правиш сметката за разходите и, евентуално, за твоите студентски кредити.

С други думи изобщо не е толкова лесно и безгрижно, каквито етикети сме свикнали да слагаме на тези 4 – 5 години от живота на младите хора. И също като всички останали и студентите понякога се изправят пред нуждата от заемни средства. Причините може да са всякакви – от такива, свързани с обучението, до такива, свързани с бита (наем за квартира, недостатъчно месечни средства, нужда от покупка). В такива случаи студентските кредити могат да бъдат удобен инструмент за справяне с предизвикателствата. Необходимо е да имаш валидна лична карта и пълнолетие, както и някакви доходи.

Какви са предимствата на студенския кредит?
  • Не се молиш на роднини или приятели (нито да им даваш отчети, за какво толкова са ти потрябвали).
  • Не се разправяш с банки, които и без това рядко биха ти отпуснали студентски кредит, освен ако не е целеви за обучение (и то след доста перипетии).
  • Не си спестяваш нищо от живота, докато го чакаш да мине, свит в общежитието на хляб и лютеница (а приятелите са навън и се забавляват). За студентски кредити от нас не ти трябва обикаляне по офиси и сблъсъци с бюрокрация, телефонът ти е напълно достатъчен, за да вземеш пари с един – два клика. Един студентски кредит може да спаси положението в редица случаи, в които не искаш да правиш компромис.
  • Важно e да си отговорен и да си наясно дали и как можеш да върнеш твоите студентски кредити. Вероятно става дума за по-малки суми, затова добрият избор е заем до заплата от Credissimo. Всеки студентски кредит може да ти бъде от изключителна полза, за да продължиш напред с образованието си. Използвай всеки отпуснат такъв разумно.