close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

„Топъл обяд навреме“ стартира отново от понеделник, 7 декември

от Credissimo България | 04.12.2020

„Топъл обяд навреме“ стартира отново от понеделник, 7 декември

От 7-и декември подновяваме инициативата си за осигуряване на безплатен обяд за нуждаещи се, позната под мотото „Топъл обяд навреме“.

Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, отново подаваме ръка на най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение.  В първата част на кампанията през пролетта раздадохме над 8246 порции, като инициативата достигна до над 2 милиона и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 7-и декември без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Кампанията е концентрирана в столицата, като най-засегнат от епидемията град.

Порции топъл обяд за хората в нужда.

 

Наши съмишленици в начинанието отново са ресторант Djanam Steak House, които безвъзмездно предоставят кухнята си и ангажират персонала си в всекидневното приготвяне на вкусния обяд. Те предлагат разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел да подпомогнем  родното производство. Част от екипа ни също ще участва като доброволци в каузата.

За актуална информация и новини за инициативата, следи сайта ни, както и страниците ни в социалните мрежи: Facebook и Instagram.

Прочети още

Навици на успешните и богати хора
Навици на успешните и богати хора

Къде се крие ключът към успеха? В статията разглеждаме какви са навиците на заможните хора.

Как да предпазиш личните си финанси?
Как да предпазиш личните си финанси?

Сигурността на твоите лични финанси е изключително важна, особено когато става въпрос за потребителски имена и пароли за онлайн акаунтите ти.

Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...
Вече можеш да получаваш парите си моментално по твоята...

С новата услуга вече усвояваш одобрената сума за заем до 30 минути директно по своята дебитна или кредитна карта.