Credissimo без допълнителна такса за издаване на удостоверение за погасен кредит

Credissimo без допълнителна такса за издаване на удостоверение за погасен кредит

Клиентите на Credissimo вече ще могат да получават удостоверение за погасен кредит без допълнителни такси от страна на компанията. Новото облекчение ще улесни потребителите и ще им даде възможност лесно и удобно да получат документ удостоверяващ липсата им на задължение по конкретен кредитен продукт в компанията.

Как можем да заявим удостоверение за погасен кредит?

Удостоверение за погасен кредит се издава при поискване от клиента на телефон за връзка с Credissimo - 0700 12 0 12. Клиентът има право да подаде и молба за издаване на съответния документ, чрез изпращане на имейл адрес на contacts@credissimo.bg. След подаването на заявлението, представител на компанията ще се свърже с клиента, за да уточни детайли по изпращането и получаването на удостоверението.

Конкретният документ се издава и изпраща с куриерска компания Speedy(Спиди) за сметка на клиента, на предварително уточнен адрес на получателя. Издаването на удостоверение за погасен кредит е до 3 (три) работни дни от датата на заявяване.

За какво служи удостоверението за погасен кредит?

Целта на издаването на документа е да удостовери липсата на задължение по конкретен кредит на клиента в Credissimo. Клиентите могат да изискат удостоверението да послужи пред друга финансова институция или да бъде използван за лични цели. При нужда той да послужи пред друга институция е необходимо потребителят да посочи предварително точното й наименование.

Имате нужда от съдействие?

Помощ при попълване на искането за издаване на удостоверението, може да получите на телефон 0700 12 0 12 на цената на един разговор според тарифния план на абоната.



Обратно към всички

Прочети още