close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo – финалист в престижното издание Forbes Business Awards 2017

от Credissimo България | 12.12.2017

Credissimo – финалист в престижното издание Forbes Business Awards 2017

Forbes България обяви финалистите в конкурса Forbes Business Awards 2017! Щастливи сме да споделим, че въпреки голямата конкуренция, Credissimo бе обявен за финалист в категорията „Качество на услугите“. След оспорвана надпревара от над общо 97 компании, компанията ни бе избрана от журито на конкурса, като ще се бори и голямата награда на изданието.

Заслужен успех

Отличието ни идва на база на отличните резултати, нововъведенията и иновациите, които компанията успя да внедри през последната година. Благодарение на нашите клиенти успяхме да постигнем 96% удовлетвореност на потребители и смятаме, че това е най-точното измерване на качеството на предлаганите от нас услуги.

Нашите онлайн финансови продукти позволиха на много хора да посрещнат настоящите си нужди, като им осигури спокойствие, сигурност и комфорт. Удовлетвореността на клиентите е това, което ни кара да растем всеки ден и вярваме в стойността на взаимоотношенията. Ние разглеждаме всяка клиентска връзка като партньорство и наистина вярваме, че нашият успех е резултат от техния успех. През първите 10 години от дейността си вече имаме увереност, че сме на прав път, тъй като постигнахме истинска лоялна клиентска база с повече от 80% връщане на клиенти, които гордо наричаме голямото ни семейство.

За Forbes Business Awards 2017

Бизнес наградите на Forbes България са ежегоден конкурс, който се провежда в края на календарната година. Целта на наградите е да насърчат добрите бизнес практики. Нашата практика показва, че противно на мнението на песимистите, в България има много успешни хора, които имат какво да кажат за притежавания или управляван от тях бизнес. Forbes България насърчава тези хора, като ги награждава за тяхната иновативност и предприемачески дух.

Победителите във всяка категория ще бъдат обявени на специална церемония, която ще се състои на 13 декември в столичния хотел „Маринела“.

Прочети още

Най-интересните коледни базари по света
Най-интересните коледни базари по света

Коледните базари по света - кои от тях си заслужават да бъдат посетени?

Вълнуващите Orange Days са тук!
Вълнуващите Orange Days са тук!

Възползвай се от ексклузивни отстъпки в периода 22.11.2021 г. – 28.11.2021 г.

15 съвета за Черен петък: как да направиш успешни...
15 съвета за Черен петък: как да направиш успешни...

Прочети нашите 15 съвета за един незабравим шопинг. Купи си всичко, което ти трябва с Credissimo.