close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo – финалист в престижното издание Forbes Business Awards 2017

от Credissimo България | 12.12.2017

Credissimo – финалист в престижното издание Forbes Business Awards 2017

Forbes България обяви финалистите в конкурса Forbes Business Awards 2017! Щастливи сме да споделим, че въпреки голямата конкуренция, Credissimo бе обявен за финалист в категорията „Качество на услугите“. След оспорвана надпревара от над общо 97 компании, компанията ни бе избрана от журито на конкурса, като ще се бори и голямата награда на изданието.

Заслужен успех

Отличието ни идва на база на отличните резултати, нововъведенията и иновациите, които компанията успя да внедри през последната година. Благодарение на нашите клиенти успяхме да постигнем 96% удовлетвореност на потребители и смятаме, че това е най-точното измерване на качеството на предлаганите от нас услуги.

Нашите онлайн финансови продукти позволиха на много хора да посрещнат настоящите си нужди, като им осигури спокойствие, сигурност и комфорт. Удовлетвореността на клиентите е това, което ни кара да растем всеки ден и вярваме в стойността на взаимоотношенията. Ние разглеждаме всяка клиентска връзка като партньорство и наистина вярваме, че нашият успех е резултат от техния успех. През първите 10 години от дейността си вече имаме увереност, че сме на прав път, тъй като постигнахме истинска лоялна клиентска база с повече от 80% връщане на клиенти, които гордо наричаме голямото ни семейство.

За Forbes Business Awards 2017

Бизнес наградите на Forbes България са ежегоден конкурс, който се провежда в края на календарната година. Целта на наградите е да насърчат добрите бизнес практики. Нашата практика показва, че противно на мнението на песимистите, в България има много успешни хора, които имат какво да кажат за притежавания или управляван от тях бизнес. Forbes България насърчава тези хора, като ги награждава за тяхната иновативност и предприемачески дух.

Победителите във всяка категория ще бъдат обявени на специална церемония, която ще се състои на 13 декември в столичния хотел „Маринела“.

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.