Credissimo и Ружди Ружди — заедно сме първи!

Credissimo и Ружди Ружди — заедно сме първи!

Като компания, лидер в сферата на онлайн кредитирането и през 2017 година, ние сме пример за 10 години история по пътя към успеха. С постоянство и креативност, екипът ни не спира да вдъхновява вас, нашите потребители. Стартирайки пътешествието в кампанията с първенците на България с Мартин Чой и Милка Георгиева, ви каним да се потопите в следващата уникална история!

Поредната личност, която ще подкрепим в кампанията ни „Credissimo и шампионите на България — заедно сме първи“ е Ружди Ружди — един от най-вдъхновяващите лекоатлети за последните 10 години!

Годината е 2016, мястото е Рио, а събитието са параолимпийските игри, на които Ружди Ружди става първият голям български шампион, донесъл златен медал на родината си и подобрил световния рекорд в дисциплината тласкане на гюле.

Зад трансформацията на Ружди Ружди в „шампиона на България“ стои уникална история, чиито изпитания и неочаквани срещи чертаят бъдещето, в което той вече носи тежкото злато и очаквания за още по-големи достижения. Екипът на Credissimo застава до него за предстоящия сезон и споделя с вас думите на Ружди за успеха, трудностите и уроците в живота му.

Сам за себе си Ружди трудно преценява какъв е, предпочита да оставя това на хората около себе си. Треньорът му Радослав Тодоров, с когото се среща по време на рехабилитацията си от тежка катастрофа, го описва като упорит, целеустремен и изпълнителен. Всичките му действия ни показват точно това, но и повече — Ружди е благороден и достоен за уважение човек.

Роден в град Глоджево през 1991 г., Ружди живее обикновен живот със спокойни темпове до момента, в който след катастрофа получава диагнозата парализа вследствие на счупен гръбначен прешлен. Това, което никой не знае, е че в Ружди се крие параолимпийски лекоатлет - шампион на България. Никой освен треньорът му - Радослав!

Още от самото начало го подготвя за параолимпийските игри за в бъдеще. Те стават и основната цел на Ружди — ляга и става с мисълта за тях. Професионалната кариера му помага да се чувства пълноценен, дава му основания да мечтае, но не забравя за ежедневните задължения. Споделя, че спортът го прави силен не само физически, но и психически. Златният медалист смята, че кариерата му го учи, че човек може да постигне всичко, което си постави за цел. Ежедневието му също го променя — стриктен режим, тренировки, по-малко време за развлечения и трудности, които носи всяка контузия.

Постоянството и дисциплината на Ружди се отплащат, когато през 2016 г. в Рио чува химна на България от почетното стъпало, вече носещ златния медал. За този момент първенецът ни споделя, че е почувствал неописуема гордост от победата в името на България. Ритуалът му за късмет преди състезание започва и свършва с изричането на молитва, а качествата, нужни, за да станеш шампион според Ружди са дисциплина, трудолюбие и винаги да си честен със себе си.

ружди ружди на тренировка

През последните 9 години Ружди е научил, че животът се променя за един миг, но въпреки това можем да намерим смисъл да му се радваме, независимо от физическото състояние. За предстоящото състезание си пожелава да бъде здрав, за да се отдаде пълноценно на подготовката и отново да се представи достойно в името на България.

Следващите 5 години си пожелава да бъдат успешни, защото за Ружди успехът е да победиш самия себе си — най-важната и тежка борба в живота!

В това ние от Credissimo можем само да го подкрепяме и да си пожелаем един успешен сезон заедно - защото заедно сме първи!



Обратно към всички

Прочети още