Credissimo на първото място с шампионите на България

Credissimo на първото място с шампионите на България

Още от самото начало, в центъра на стратегията ни за развитие е отговорното отношение, иновативни подходи и целеустремени действия. С повече от 10 години опит в микрокредитирането, ние печелим първите си места на родна и световна сцена, в сферите на технологично развитие, природосъобразен бизнес и подобряване на потребителски услуги.

 

Лидерите вдъхновяват

Като компания, лидер в сферата на онлайн кредитирането, ние сме пример за вдъхновяваща история по пътя към успеха. Сега отново екипът ни кани вас, нашите потребители, на пътешествие из уникалните истории на други първенци на България и постигане на нови първи места!

 

Първото място изисква постоянство

В Credissimo отбелязваме успехите на всички първенци и стартираме кампанията “Credissimo и шампионите на България - заедно сме първи”. Представителите с №1 отличия в сфери като екстремни спортове, параолимпиада и математика, носят своите уникални истории, които Credissimo.bg ще проследи и представи. Разпознавайки отличителните характеристики на шампионите на България по пътя им към успеха, ние избираме да затвърждаваме първите позиции и да строим история!

Първият шампион на България от кампанията предстои да бъде обявен. Оглеждайте се за следи от гуми и усетете адреналина!

Силует на известен български моторист

Първите места на Credissimo.bg



Обратно към всички

Прочети още