close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo подари нова спортна площадка на жителите на София

от Credissimo България | 15.05.2018

Credissimo подари нова спортна площадка на жителите на София

Credissimo осигури нови спортни площадки в три столични района, като част от кампанията ни „Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи!“, свързани с инициативите, определящи София като „Европейска столица на спорта“ за 2018 г. Жителите на р-н Триадица, р-н Младост и р-н Витоша имат възможността да използват спортните съоръжения, поставени на ключови локации в трите района.

На 14 май 2018 г. в присъствието на доц. д-р Тодор Чобанов – заместник-кмет по направление „Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”, Ирена Димитрова – директор дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм“, Велислава Кръстева – народен представител, както и други официални гости, в Южен парк беше официално открита третата спортна площадка.

На церемонията по откриването присъстваха и участниците в кампанията „Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи!“, сред които параолимпиеца по тласкане на гюле с два златни медала Ружди Ружди, Милка Георгиева - вицешампион по съвременни танци, част от отбор по математика на СМГ, Мила Стайкова - балерина с множество постижения и др.

„От самото си създаване Credissimo приема изключително сериозно своите социални ангажименти и включва в своята корпоративна мисия редица благотворителни каузи и инициативи. За целия ни екип е изключителна чест да имаме възможност да спомагаме за развитието на младите български таланти, както и да стимулираме интереса към спорта чрез кампанията ни „Credissimo и шампионите на България – заедно сме първи“. Вярваме, че благодарение на нашата подкрепа и общите усилия, които всички полагаме ще дадем все повече възможности за младите хора да откриват и развиват своите таланти.“, сподели Ивелин Камбуров, финансов директор на компанията.

Всяка от монтираните площадки е с капацитет 26 души и са предназначени за хора от всички възрасти. Съоръженията са създадени от Титан Фитнес, като включват уреди за разнообразни физически упражнения и натоварване на всички мускулни групи.

В предстоящите месеци, благотворителният проект ще продължи с изграждането на още спортни съоръжения в столицата, както и площадки специално предназначени за деца в Борисова градина. Credissimo планира и специални спортни активности, свързани с различни дисциплини, като всеки месец на поставените съоръжения ще има отворени демонстрации с различни треньори.

С кампанията „Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи!“, Credissimo подпомага родните таланти и подкрепя спорта и здравословния начин на живот в България. С направените дарения, компанията вярва, че ще постави фокуса върху ролята на бизнеса за подобряването на спортната инфраструктура в градовете и че ще насърчи здравословния и активен начин на живот, осигурявайки по-достъпни спортни локации за гражданите на София.

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.