Credissimo с кампания в подкрепа на борбата с COVID-19

Credissimo с кампания в подкрепа на борбата с COVID-19

Светът, в който живеем, вече не е същият. Поставени сме в извънредна ситуация, за която няма как да бъдем подготвени предварително. В изключителни моменти като този, можем да се поддадем на страха или да се обединим и да покажем, че заедно можем да се справим с всяко предизвикателство.

Ние от Credissimo вярваме, че всяка социално отговорна компания трябва да отделя част от приходите си за благотворителни каузи - визия, която следваме вече над 14 години.

От днес, стартираме кампанията "Credissimo подкрепя борбата с COVID-19". Всяка седмица ще даряваме част от всеки изплатен заем за борбата с коронавируса. Първата инициатива вече е факт - Credissimo подкрепи каузата на HelpKarma „Заедно срещу коронавирус COVID-19“, с цел осигуряването на защитни облекла за медицинските лица и закупуване на животоспасяваща апаратура за болниците.

Следващите каузи, в които планираме да се включим, са свързани с допълнителна подкрепата за най-уязвимите групи от обществото в момента - медицинските и здравните работници в страната, които се борят с коронавируса и рискуват здравето си, за да препазят всички нас; осигуряване на средства за консумативи, защитни облекла, техника, и животоспасяваща апаратура и други. Вярваме, че заедно с вас, нашите клиенти, ще можем да дадем своя принос в борбата с пандемията.

Информация за всички каузи, които Credissimo подкрепя в рамките на кампанията, ще бъде публикувана на нашия сайт и Facebook страница.

Бихме искали инициативата "Credissimo подкрепя борбата с COVID-19" да бъде пример и за други компании, които да възприемат идеята за солидарност и социална отговорност.



Обратно към всички

Прочети още