close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Ивелин Камбуров от Credissimo взе награда за финансов директор на годината

от Credissimo България | 28.06.2016

Ивелин Камбуров от Credissimo взе награда за финансов директор на годината

На 14 юни се състоя тържествена церемония в  хотел "Балкан" в София, на която за трета поредна година бяха обявени победителите в конкурса “CFO на годината 2016”. Финансовият директор на Credissimo стана победител в категорията „Ликвидност и риск“ на престижния конкурс, организирано от EY България и списание Forbes.

Ивелин Камбуров - "CFO на годината: Ликвидност и риск"

Гордеем се да ви съобщим за заслужения приз на нашия финансов директор Ивелин Камбуров. Той получи награда за най-добър финансов специалист в категорията „Ликвидност и риск“ на един от най-престижните конкурси във финансовата общност – „CFO на годината 2016“. Той се организира за трета поредна година от EY България и списание Forbes. Целта му е да отличи успешните финансови професионалисти и техните постижения през годината.

За Ивелин Камбуров

Ивелин Камбуров е част от екипа ни от вече три години. Финансов директор на Credissimo е от декември, 2014 г. От присъединяването си към екипа ни, Ивелин Камбуров има отговорната задача да организира цялата дейност на финансовия отдел на компанията. Той успява за по-малко от година да позиционира финансовата функция на Credissimo като водещ фактор в компанията и започва да участва пряко в решенията, свързани със стратегическото развитие и цялостната дейност на дружеството.

По повод получената награда, г-н Камбуров споделя:

„Полученото от мен отличие е признание за професионализма на целия екип на Credissimo. Ще продължаваме да работим отговорно и коректно, за да отговорим на нуждите и очакванията на нашите клиенти“.

За конкурса „CFO на годината“

Конкурсът „CFO на годината“ е конкурс с фокус върху финансовия сектор. Началото му е поставено през 2013 г. и оттогава той се провежда ежегодно. Организатори са от EY България и списание Forbes. Основната мисия на конкурса е да даде повече популярност на професията на финансовите директори и на добрите практики, които финансовите специалисти прилагат. На събитието се отличават успешни финансови лидери, с принос както към развитието на професията, така на своята компания и екип.

Наградите се присъждат от независимо жури, след разглеждане на кандидатурите и номинация на участниците. Всеки член на журито оценява самостоятелно всеки участник и накрая точките се сумират.

Тази година в конкурса взеха участие финансови директори от различни сектори на икономиката: производство, услуги, търговия, бързооборотни стоки. Третото издание на конкурса внесе и приятна изненада – за първа година сред участниците и финалистите намериха своето място динамично развиващи се стартиращи бизнеси.

Категориите, в които те мериха сили бяха:

  • CFO на годината: Цялостен принос;
  • CFO на годината: Стратегия за развитие на финансовата функция;
  • CFO на годината: Ликвидност и риск;
  • CFO на годината: Планиране и бюджетиране;
  • CFO на годината: Контрол и отчетност.

Съставът на журито, извършила оценката на кандидатите беше:

  • проф. д.ик.н. Бистра Боева, Университет за национално и световно стопанство;
  • Данета Желева, главен изпълнителен директор Индустриален Холдинг България АД;
  • Александър Пулев, главен банкер Европейска банка за възстановяване и развитие;
  • Николай Генчев, главен изпълнителен директор и председател на Управителния Съвет на Застрахователна компания „УНИКА“ АД;
  • Тодор Брешков, управляващ съдружник Лoнч Хъб; Николай Андреев, главен финансов директор Нова Броудкастинг Груп и CFO на годината за 2014.

Научете повече за конкурса тук »

Свързани новини:

Кредити със "зелена" кауза

Credissimo - номер 1 за online кредити според сайта 24пари

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.