Ивелин Камбуров от Кредисимо взе награда за финансов директор на годината

от Кредисимо АД | 28.06.2016
Вземи пари сега

Финансовият директор на Кредисимо е победител в категорията „Ликвидност и риск“ на престижния конкурс – CFO на годината 2016

 

Гордеем се да ви съобщим за заслужения приз на нашия финансов директор Ивелин Камбуров, който получи награда за най-добър финансов специалист  в категорията „Ликвидност и риск“ на престижния конкурс във финансовата общност CFO на годината 2016 . Конкурсът се  организира за трета поредна година от EY България и списание Forbes и има за цел да отличи успешните финансови професионалисти и техните постижения през годината.

Ивелин Камбуров е финансов директор на Кредисимо от  декември 2014 г. От присъединяването си към екипа на Кредисимо, Ивелин Камбуров има отговорната задача да организира цялата дейност на финансовия отдел на  компанията. Той успява за по-малко от година да се позиционира като водещ фактор в компанията и започва да участва пряко в решенията, свързани със стратегическото развитие и цялостната дейност на дружеството.

„Полученото от мен отличие е признание за професионализма на целия екип на Кредисимо. Ще продължаваме да работим отговорно и коректно, за да отговорим на нуждите и очакванията на нашите клиенти“, заяви Ивелин Камбуров по повод получената награда.

За конкурса

Конкурсът за наградата CFO на годината се организира за трета поредна година с цел да отличи успешни финансови лидери с принос, както към развитието на професията, така и към развитието на своята компания и екип. Основната мисия на конкурса е да даде повече популярност на професията на финансовите директори и на добрите практики, които финансовите специалисти прилагат.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.