Вече можеш да платиш вноска по кредит с Биткойн

от Credissimo BG | 24.04.2017
Вземи пари сега

Още от основаването си залагаме на иновативните практики, които инкорпорираме в бизнес модела, с цел по-бързо и по-ефективно обслужване на клиентите ни. Сред технологичните решения са изцяло онлайн базиран процес по кандидастване и усвояване на кредит; нов метод за валидиране на банкова сметка, автоматизирано разглеждане на молби за бърз кредит и чатбот услуга във Facebook Messenger.

Последното нововъведение и допълнителна възможност за плащане на вноска по кредит, което компанията ни представя, е приемането на Биткойн /Bitcoin/ валута като официално разплащателно средство.

 

КАКВО Е БИТКОЙН?

Биткойн е ново поколение валута и разплащателна мрежа, много по-подходяща за интернет, отколкото кредитните карти и традиционните онлайн портфейли. Биткойн е първата валута и разплащателна система, независима от което и да правителство, компания или организация в света. Биткойн може да бъде по-точно определен като „интернет на парите“, защото всеки може да се включи към Биткойн и по този начин да осъществява разплащания с цял свят – без нуждата да пита някого за разрешение.

 

КАК РАБОТИ?

За повечето потребители Биткойн е най-обикновена мобилна апликация или компютърна програма, която предлага Биткойн портфейл и позволява получаване и изпращане на биткойни.

 

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?

 

Свобода в разплащанията

Възможно е да изпращате и получавате различни суми незабавно, навсякъде по света и по всяко време. Няма почивни банкови дни. Няма ограничения. Биткойн позволява на своите потребители да упражняват пълен контрол над парите си.

 

Изключително ниски такси

Можете да изпратите биткойни на стойност от няколко милиона долара до всяка точка на света с такса по-малка от един долар. Мигновено и анонимно.

 

Ниски разходи за търговците

Биткойн трансакциите са сигурни, необратими и не съдържат конфиденциална клиентска информация или лични данни. Това защитава търговците от загубите, причинени от измами или неплащане. Търговците могат лесно да разширяват бизнеса си до нови пазари, където или кредитните карти не са налични, или таксите са неприемливо високи.

 

Сигурност и контрол

Биткойн потребителите са в пълен контрол на техните трансакции и е невъзможно търговците да налагат нежелани или скрити такси, както често се случва с другите начини за разплащане. Биткойн плащанията могат да бъдат направени без личната информация да се свърже с трансакцията. Това предлага добра защита срещу кражба на самоличности.

Прочети още

Коледните и новогодишни празници са емоционален период, но подходете към тях с хладен ум.
Наблизо или надалеч, с деца или без, купонджийски или романтично – изберете лесно как да отбележите празниците.
Лесни и ефектни начини за премяна на дома в коледен дух, с които ще спестите и пари.