Заяви кредит от Credissimo вече и през Кештерминал

Заяви кредит от Credissimo вече и през Кештерминал

Credissimo постоянно търси начини за оптимизация на процесите, както за взимане на кредит, така и за плащане на вноските по заема. Вашето удобство е от първостепенно значение за нас, а също знаем, че времето ви е ценно и затова се стремим да предлагаме максимално бързи и лесни услуги. 

По тази причина, парите от Credissimo винаги са навреме при вас – в рамките на 7 минути. Но и месечните вноски също изискват време и планиране. Затова вече работим за оптимизация и в тази посока. Първата стъпка беше партньорството ни с Cashterminal, а малко след това предоставихме и възможност за плащане на вноски по кредити изцяло онлайн за собствениците на карти MasterCard и Maestro, през нашия виртуален ПОС терминал. 

Сега имаме новина и за притежателите на карти Visa!

Вече всички клиенти на Credissimo.bg могат да погасят вноска по кредита си и със своята Visa карта. Не е нужно да ставате от компютъра -  без да излизате от вкъщи или от офиса. Както вече знаете и сте свикнали, всичко е изцяло онлайн - отнема не повече от 5 минути и само няколко клика с мишката. Само в три лесни стъпки в сайта на Credissimo сега можете да вземете пари навреме, а вече и да погасите вноската по заема си. 

Услугата работи 24 / 7 и е напълно безплатна

Плащания към Credissimo с карта Visa можете да извършвате по всяко време на денонощието, независимо къде се намирате. Достатъчно е картата ви да е наблизо и да е валидна. Изисква се също и устройство с достъп до интернет. Плащането на вноска по интернет е лесно. Следвайте тези три лесни стъпки: 

  1. Влизате на страницата на виртуалния ПОС терминал в сайта на Credissimo
  2. Въвеждате вашето име, ЕГН и сума за плащане
  3. Въвеждате данните на картата си и извършвате плащането

Паричните преводи се осъществяват през системата за онлайн разплащания на БОРИКА, при пълна защита на данните.  

Открийте сами колко е лесно. Опитайте сега »

В случай, че имате въпроси, винаги можете да се обърнете към нашите служители за съдействие – на тел. 0700 12 0 12 или през онлайн чата, долу вдясно на всяка страница от уебсайта ни.

Свързани новини: 

Изплащане на онлайн кредит с карта чрез виртуален ПОС терминал

Cashterminal вече е партньор на Credissimo

Заяви заем от Credissimo вече и през Кештерминал

 



Обратно към всички

Прочети още