Заяви Credissimo вече и през Кештерминал

Вземи пари сега

Попълваш контактна форма за секунди 

Можеш да заявиш продуктите на Credissimo през всеки терминал в страната. Няма нужда да попълваш дълго заявление, защото ние ще го направим вместо теб. Трябва само да избереш желаната от теб сума и да попълниш данните си (име, фамилия, имейл и телефон).  Наш служител ще ти се обади до минути и ще те консултира.

Контактна форма на Кредисимо в Кештерминал

Къде да ни намериш?

Ще намериш услугата в основното меню, категория Банки, Кредити и Лизинги, бутоните Credissimo (ЗАЯВИ КРЕДИТ) и Credissimo (ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ ПО КРЕДИТ). При натискането на бутона (ЗАЯВИ КРЕДИТ) се появява екран (форма) в която трябва да въведете Вашата информация. След правилното попълване служител на Credissimo ще се свърже с Вас.

заяви бърз кредит от credissimo в кештерминалПрочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.