Заяви Credissimo вече и през Кештерминал

от Кредисимо АД | 16.12.2015
Вземи пари сега

Попълваш контактна форма за секунди 

Можеш да заявиш продуктите на Credissimo през всеки терминал в страната. Няма нужда да попълваш дълго заявление, защото ние ще го направим вместо теб. Трябва само да избереш желаната от теб сума и да попълниш данните си (име, фамилия, имейл и телефон).  Наш служител ще ти се обади до минути и ще те консултира.

Контактна форма на Кредисимо в Кештерминал

Къде да ни намериш?

Ще намериш услугата в основното меню, категория Банки, Кредити и Лизинги, бутоните Credissimo (ЗАЯВИ КРЕДИТ) и Credissimo (ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ ПО КРЕДИТ). При натискането на бутона (ЗАЯВИ КРЕДИТ) се появява екран (форма) в която трябва да въведете Вашата информация. След правилното попълване служител на Credissimo ще се свърже с Вас.

заяви бърз кредит от credissimo в кештерминалПрочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.