close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Бързи пари назаем онлайн, без поръчител

Вземи пари сега

Имаш спешна нужда от пари?

Сметките за миналия месец още чакат плащане и, разбира се, точно в този момент бойлерът се разваля, покривът прокапва или колата внезапно се поврежда... Сякаш всички разходи са чакали точно момента, в който нямаш финансова възможност, за да се появят накуп. Звучи ли ти познато? Каквато и да е причината, Credissimo е твоето решение!

Заяви желаната от теб сума от Credissimo напълно безплатно, през онлайн формата, през клиентския си профил или през безплатното ни мобилно приложение.

Защо е толкова бързо, лесно и удобно с Credissimo?

 • Бърза и улеснена процедура - само с няколко клика парите са при теб;
 • Необходима ти е само лична карта;
 • Не е необходим поръчител или какъвто и да е залог, за да получиш заем;
 • Лихвата се определя индивидуално, а всички лоялни клиенти ползват приоритетно одобрение на момента. Одобрението зависи от много фактори, които влияят индивидуално за всеки един отпуснат заем от нас;

Как да кандидатствам?

 1. 1. Избери необходимата сума и период, след което попълни удобната онлайн форма. Докато попълваш формата създаваш и своя клиентски профил.
 2. 2. Получи одобрение на момента*.
 3. 3. Вземи парите си веднага по банковата си сметка, в брой на каса на EasyPay или по Credissimo карта.

Защо да избереш Credissimo?

 • Ние сме лидер в онлайн кредитирането в България от 2014 г. до днес (според 24pari.com за 2014 - 2016 г. и zaemite.bg за 2017 г. и 2018 г.);
 • Поддържаме най-високото ниво на защита на лични данни, съобразено със световните стандарти за сигурност;
 • Credissimo е регистрирана в БНБ финансова институция с №BGR00050;

Какво ще ти предложим?

 • Ясни и прозрачни условия
 • Моментално одобрение на заема*
 • Възможност за рефинансиране
 • Без такси

За всеки кредит ние изчисляваме общата сума, която трябва да върнеш, като си наясно с нея преди да я усвоиш. В нея включваме цялото оскъпяване, за да сме сигурни, че всичко е кристално ясно. Всеки нов заем можеш да заявиш още по-лесно през клиентския си профил и ще бъде разгледан с приоритет от наш кредитен експерт. Това е възможно, благодарение на усъвършенствания ни софтуер, който поставя приоритет на заявленията от редовните клиенти. Лоялните ни клиенти имат възможност да вземат нов заем, преди да са погасили изцяло текущия. Кандидатстването за кредит е напълно безплатно - без допълнителни такси и платени смс-и.

Актуални предложения:

Представителен Пример: За кредит от 800,00 лева от дата 10.09.2019 г., с избран падеж 30-то число всеки месец и период на изплащане от 8 равни месечни вноски в размер 115,57 лева всяка, първата дължима вноска от потребителя ще бъде с падеж на 10.10.2019 г., при фиксирана лихва от 40.00 % и ГПР 48.20 %, обща сума за връщане 924,56 лева. При нас няма скрити такси - не се начисляват през целия процес. Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

*Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общи условия на Credissimo. За заявяване на суми над 3000 лева за продукт Credissimo плюс и над 800 лв. за продукт Credissimo до заплата е необходимо клиентът да има активиран профил.

**Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 800 лева и избран период на револвиране до 45 дни за първи кредит Credissimo до заплата и до 30 дни за всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева.