Първи безлихвен заем на вноски от Credissimo: цели 3 месеца с 0% лихва

Първи безлихвен заем на вноски от Credissimo: цели 3 месеца с 0% лихва

Никога не си бил клиент на Credissimo? Сега е точният момент да ни се довериш!

 

Възползвай се от промоцията и вземи своя първи заем Credissimo плюс до 1 100 лева с период на погасяване 3 месеца с 0% лихва. Промоцията важи за клиенти, за които това е първи заем от Credissimo и само за периода от 01.09.2023 г. до 31.10.2023 г.

Заяви своя 1-ви безлихвен заем на вноски в 3 лесни стъпки:

  1. Попълни кратката ни онлайн форма или влез в клиентския си профил и избери заем Credissimo плюс за сума от 200 лева до 1100 лева със срок на погасяване от 3 месеца;
  2. Получи моментално одобрение*;
  3. Вземи желаната сума на каса на EasyPay, FastPay, по банкова сметка или директно по твоята дебитна или кредитна карта.

 

 

Промоцията е достъпна само в периода от 01.09.2023 г. до 31.10.2023 г., до посочения максимален размер на заема, за период на погасяване от 3 месеца, като важи само за клиенти за потребителски кредит Credissimo плюс, които до момента нямат усвоен заем от Credissimo.

За по-големи суми, за по-дълъг срок за погасяване или ако вече имаш усвоен заем от Credissimo, предлагаме други отстъпки. Разбери повече на 0700 12 0 12 или *5555 или на credissimo.bg.

При нужда от съдействие, не се колебай да ни потърсиш - нашите експерти са винаги насреща да отговорят на всичките ти въпроси!

Условията на промоцията важат за лица, които не са сключвали и усвоили заем по договор за потребителски кредит с Credissimo и се прилагат за първи кредит от кредитния продукт Credissimo плюс за суми до 1100 лева с избран период на погасяване 3 вноски, при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%.

Показателен пример: При кредит Credissimo Плюс на стойност 300 лв., без обезпечение, без застраховка, срок на договора 3 месеца, фиксирана лихва 0% и ГПР 0%, общата сума за връщане- 300 лв., платима на 3 равни месечни вноски, всяка в размер на 100 лв. В случай че заемът не се погаси съгласно погасителния план, се дължи наказателна лихва за забава. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно вътрешните правила и Общи условия на Кредисимо ЕАД.

*Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.Обратно към всички

Прочети още