Пари навреме от Credissimo

Вземи пари сега

Кои сме ние?

Credissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Като небанкова финансова институция предоставяме на нашите потребители бързи и лесни решения при възникнала потребност от краткосрочно финансиране. Като високотехнологична компания се стремим постоянно да разработваме и внедряваме иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят.

Credissimo е преди всичко потребителски ориентирана компания. Всички наши решения са в отговор на потребностите и желанията на нашите потребители. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение в рамките на минути.

Credissimo е член основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) - обединяваща фирмите за небанково кредитиране около единни етични правила за защита на потребителите. Като член на АОНК, от 2014 г. ние активно работим за спазването на утвърдените добри практики във взаимоотношенията с потребителите и налагането им като пазарна норма.
 Защо да изберете нас?
 

 

Прозрачност

За нас няма маловажен детайл, затова запознаваме клиентите ни с всеки елемент в процеса по заявяване на кредит. Изключително важно е, че даваме възможност на нашите потенциални потребители да се запознаят изцяло и спокойно с нашите условия. За тази цел предварително, преди сключването на договора, ние им предоставяме цялата документация, с която те биха се ангажирали.

С Credissimo клиентът винаги има последната дума.

 

Индивидуален подход

Всеки отделен клиент е различен, за това ние разглеждаме всеки отделен случай в светлината на неговата специфика, така че да можем да предложим най-подходящото решение.

За да са по мярка, условията по кредитите ни се определят индивидуално. Лоялните клиенти могат да разчитат на преференциални условия и отстъпки.

 

Максимална сигурност

Наша първа грижа е защитата на интересите и правата на клиентите ни, поради което ние постоянно инвестираме в сигурното съхранение на личните им данни.

Като член–основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране, Credissimo участва редовно в организираните от АОНК обучения провеждани от експерти на Комисията за Защита на Потребителите (КЗП) и Комисията за Защита на Личните Данни (КЗЛД). Така ние сме сигурни, че сме адекватни на най-новите изисквания на двете Комисии.

 

Пари навреме

Предоставяме максимално бърза, лесна и достъпна услуга.

Работим без почивен ден. Всеки може да заяви пари през сайта ни или през мобилното ни приложение напълно безплатно, от всяка точка на света и да ги получи в рамките на минути*.

*В рамките на покритието на интернет и работното време на партньорите на Credissimo.
 

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.