Credissimo и „Елхи на таланта“!

Credissimo и „Елхи на таланта“!

Горди сме да обявим подкрепата си към инициативата "Елхи на Таланта" на фондация "Стоян Камбарев". Ние вярваме, че това е кауза със смисъл и сърце, която инвестира в младите таланти на България.

 

Елхите на таланта са разположени срещу храм-паметник “Свети Александър Невски” в София. Там бихте могли да видите коледното дръвче на Credissimo - празнично украсено като символ на обединение и подкрепа за талантливите млади хора.

 

Истинската магия се случва зад кулисите. Зад богато украсената елха на Credissimo стои щедро дарение към фондация „Стоян Камбарев“. Тези средства се разпределят към млади таланти, които имат нужда от финансиране, за да разгърнат потенциала си. Всяко едно от избраните деца, подкрепени от фондацията, получава едногодишна творческа стипендия. Тази стипендия не само ще покрие нуждите на семейството му, но и ще даде възможност на детето да се развива в избраното от него изкуство. Освен финансова стабилност, подкрепените деца получават ваучери за покупки от хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и други партньори. 

 

Елхите на таланта не са просто коледна украса, животът на коледните дръвчета продължава, като в последствие се залесява нова иглолистна "Гора на Талантите". Представете си колко би било прекрасно след 10 години да имаме над 500 елхи, благодарение на всички нас!

 

Credissimo е социално отговорна компания и ние знаем, че истинската магия на празниците се състои в подкрепата към онези, които най-много се нуждаят от нея. Ние сме горди да бъдем част от "Елхи на Таланта" и да помагаме за създаването на по-светло бъдеще.

 Обратно към всички

Прочети още