Полезни съвети за взимане на онлайн кредит

Вземи пари сега

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?


02 December 2016 Прочети още

Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.


24 November 2016 Прочети още

Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини


22 November 2016 Прочети още

Как мислите, тази зима дали ще е повече студена, или повече бяла? A може би ще е повече дълга, отколкото снежна? Дали ще е вълнуващо приказна, или ще е просто астрономическа?


17 November 2016 Прочети още

Студено ли ви е? Вероятно отдавна сте извадили от гардероба зимните дрехи, може би дори вече обличате палтото, а пък и ботушите. Вечер се увивате с дебело меко одеяло, а тялото ви предпочита топли храни пред салати, таратор и сладолед.


17 November 2016 Прочети още

Най-доброто време за подготовка на автомобила за зимата е месец ноември. Не защото може да завали сняг, а заради падането на температурите. Дори да имаш финансови затруднения - не отлагай. Credissimo винаги е на разположение да осигури стабилността на семейния бюджет, когато възникнат непредвидени разходи.


17 November 2016 Прочети още

Най-важното условие за един отличен празник, казват, е настроението. Не е ясно обаче защо никой не отчита, че хубавото настроение има нужда от съпътстващи обстоятелства, за да остане такова. Защото ако обстановката е кофти, другите хора нещо не са много готини, а храната лоша, то може и да се поизгуби.


09 November 2016 Прочети още

Как бихте похарчили случайно намерени 100 лева? Ще ги приемете ли като дар, който идва, за да осъществи някое от онези желания, за които средствата все не стигат? Труден въпрос за тези трудни моменти, когато детето в сърцето ти приплаква за едно, а възрастният в разума сърдито размахва показалец. Ти си по средата и трябва да вземеш най-доброто решение, което понякога изглежда почти невъзможно.


04 November 2016 Прочети още

Знаеш ли, че традицията на Хелоуин всъщност идва от келтската Нова година? Впоследствие се е комбинирала някак си с католическия Ден на Вси светии както често се случва между религията и народни обичаи и вярвания. А знаеш ли, че в България също има подобен православен празник? Той се нарича Неделята на Вси светии и се отбелязва около два месеца след Великден (първата неделя след Петдесетница).


24 October 2016 Прочети още

Случвало ли ви се е да останете без ток. Не, не заради режим, не и заради авария. Защото по някаква причина сте пропуснали да го платите. Не е имало пари или пък сте забравили и срокът е изтекъл. Ако сте позитивно настроени, може и да е романтично. Вечеря на свещи, макар и студена. Приказки за духове. Тишина без телевизор, в която могат да се водят приятни разговори или да се чете хубава книга.


20 October 2016 Прочети още

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.