Полезни съвети за взимане на онлайн кредит

Вземи пари сега

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

Астрономическата зима едва едва е пристъпила прага на 21 декември, а вече се улисвате в мечти за първа пролет?

Задавали ли сте си въпроса, какво е най-хубавото в коледните празници? Със сигурност отговорите съдържат себе си неща като...

Избирането на подаръци за Коледа е нещо средно между празничен транс с елементи на паническо скубане на косите

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?

Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.

Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

Как мислите, тази зима дали ще е повече студена, или повече бяла? A може би ще е повече дълга, отколкото снежна? Дали ще е вълнуващо приказна, или ще е просто астрономическа?

Студено ли ви е? Вероятно отдавна сте извадили от гардероба зимните дрехи, може би дори вече обличате палтото, а пък и ботушите. Вечер се увивате с дебело меко одеяло, а тялото ви предпочита топли храни пред салати, таратор и сладолед.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.