Полезни съвети за взимане на онлайн кредит

Вземи пари сега

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?

Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи

Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

Често си мислим, че можем да срещнем думите „мъж“ и „романтика“ на едно място само във филмите и книгите.

Свети Валентин наближава и всичко е в сърчица и купидончета. Това може да не е по твой вкус, но дори и да предпочиташ да празнуваш Трифон Зарезан ...

Причината голяма част от хората да предпочитат плащането с карта е, че е по-удобно, а и ти дава по-голяма сигурност и контрол за теб и парите ти.

След всеки празник всичко прилича като след събуждане с махмурлук. След голямото купонясване по празниците идва моментът на равносметката:

Не винаги най-доброто предложение в най-добро. Съвети как да пазаруваме разумно и да не харчим пари безразборно

Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.