Полезни съвети за взимане на онлайн кредит

Вземи пари сега

Вероятно си чувал вече клишираната фраза, че 30 е новото 20. Става въпрос за възраст, а причината e психологията е смяната в поколенческия модел.

Представяме ви най-ценните валути в света към 2017 г. Тук ценни не означава скъпи, а означава, че са достатъчно и с нисък риск от флуктуации.

Ако си купувал автомобил втора ръка, сигурно си забелязал, че всички имат сходна история: Били са притежание на някоя възрастна германка...

Какво толкова може да купиш с Биткойн валута? Оказва се, че търговците, които са въвели разплащането с криптовалутата, никак не са малко!

Всеки може да промени с малко усилия структурата на семейния си бюджет. Точно така, тук няма да говорим за неговия размер.

По повод Международния ден на танца на 29 април решихме да ти предложим някои по-нестандартни начини за запълване на свободното време.

Толкова много дребни жестове могат да доведат до такава голяма промяна. И въпреки това личните усилия често ни се струват незначителни и маловажни.

Знаете ли кога са се появили първите български левове? Едва скоро след Освобождението на България. На всичкото отгоре в първите години българите гледали на тях доста подозрително.

Знаеш ли колко харчат българите всяка година по Великденските празници? Поне 400 млн. лв! Тези пари заминават основно в три направления: Трапеза, почивки и заведения.

Знаеш ли, че милиони хора по света посрещат Новата година сега, през пролетта. Огромна част от западния свят се съобразява с Григорианския календар и стартира годината на 1 януари