Полезни съвети за взимане на онлайн кредит

Вземи пари сега

Толкова много дребни жестове могат да доведат до такава голяма промяна. И въпреки това личните усилия често ни се струват незначителни и маловажни.

Знаете ли кога са се появили първите български левове? Едва скоро след Освобождението на България. На всичкото отгоре в първите години българите гледали на тях доста подозрително.

Знаеш ли колко харчат българите всяка година по Великденските празници? Поне 400 млн. лв! Тези пари заминават основно в три направления: Трапеза, почивки и заведения.

Знаеш ли, че милиони хора по света посрещат Новата година сега, през пролетта. Огромна част от западния свят се съобразява с Григорианския календар и стартира годината на 1 януари

Повече от 10 години Credissimo.bg налага лидерските си позиции в сферата на микрокредитирането в България

Първи април може да е изключително забавен ден за по-изобретателните и доста гадничък за техните жертви.

Времето тече, децата растат. И с радост или ужас един ден настъпва моментът за приключване с училището и предизвикателството абитуриентски бал.

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.

Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш допълнителни средства на разположение!

Случвало ли се е да купите нещо, а две седмици по-късно да го видите с доста сериозно намаление и да ви хване яд? Малко е вероятно да не сте правили подобна покупка.