Credissimo подарява площадка на децата в Перник!

Credissimo подарява площадка на децата в Перник!

Продължавайки своята мисия за социално устойчиво развитие чрез инициативата „Credissimo за по-добър живот“, ние с радост анонсираме завършването на нов проект, който отразява нашата ангажираност към обогатяването и благополучието на обществото.

 

Като отделяме част от приходите си от всеки кредит за благотворителност, в началото на декември 2023 г. успешно приключихме облагородяването на част от обществените пространства в град Перник. Това отбелязва нова глава в нашата история и с гордост обявяваме, че дарихме нова мултифункционална детска площадка, разположена до Алеята на здравето в сърцето на миньорския град.

 

Тази еко-площадка, изработена с грижа, любов и с естествени материали, е въплъщение на нашия стремеж за устойчива и вдъхновяваща среда. С активното сътрудничество на Община Перник се надяваме, че тя ще се превърне в място, където се създават трайни спомени за децата и техните семейства.

 

Искаме да изразим нашата сърдечна благодарност към всички наши клиенти, чиято подкрепа направи тази мечта реалност. Вярваме, че този проект е блестящ пример за ползотворното партньорство между бизнеса и местната администрация, и се надяваме, че той ще служи като вдъхновяващ модел за бъдещи начинания.

 

В Credissimo вярваме, че истинският успех идва не само от финансовите резултати, но и от позитивните промени, които носим в живота на хората. С този проект ние не само даряваме; ние създаваме - по-добра среда, по-светло бъдеще и пример за подражание.

 

Тази площадка не е просто физическо пространство; тя представлява безопасно място, където децата могат да изследват, учат и растат. Проектирана с внимание към детайла, тя включва различни игрални зони, адаптирани за различни възрастови групи, осигурявайки на малки и големи забавна и стимулираща среда.

 

Тази иновативна детска площадка е проектирана с идеята да стимулира физическото, умственото и социалното развитие на децата. Разнообразието от игрални елементи им позволява да упражняват своите моторни умения, да развиват креативността и въображението си.Обратно към всички

Прочети още