Credissimo Подкрепя Творчеството

Credissimo Подкрепя Творчеството

Представяме "На живо и отвъд това" - Един Емоционален Театрален Проект.

 

Още от старта на проекта през 2021 година, ние в Credissimo се ангажирахме с подкрепата на театралната постановка "На живо". Убедени във влиянието на истинското изкуство да докосва душите, вярваме, че съдействието ни е фактор за успеха на "На живо" - постановката, която вече завоюва не само любовта на публиката, но и признанието на критиката, включително българската награда Аскеер за 2022 година за принос в театралното изкуство.

 

След изключителния успех на пиесата, която разкрива живота на актрисата Александра Сърчаджиева, тя решава да ни отведе още по-дълбоко в емоционалното пространство на "красотата на страданието и смисъла след него" с продължението "На живо и отвъд това". Тази инициатива е не просто драматургичен подвиг, но и дързък емоционален експеримент, който обещава да ни отведе из неосветени територии на човешкия опит и чувственост.

 

Постановката "На живо и отвъд това" е повече от театрално представление - тя е пътуване в дълбочините на човешката душа. С нови драматургични щрихи и неочаквани поврати, тази пиеса обещава да бъде емоционален океан, разказващ тайни, за които дори не сме подозирали.

 

В Credissimo ние сме убедени, че подкрепата на подобни творчески инициативи е от съществено значение. Те обогатяват културния ни живот и ни предизвикват да размишляваме, да чувстваме и да преоткриваме света около нас.

 

Приканваме всеки, който цени изкуството и иска да бъде част от това уникално преживяване, да посети представлението "На живо и отвъд това".

 

Дати на представлението:

16 декември 2023 г. 19:30 ч. гр. София, Сатиричен театър "Алеко Константинов"

31 януари 2024 г.  - в гр. Шумен

01 февруари 2024 г. - в гр. Сливен

07 февруари 2024 г. -в гр. Габрово

14 февруари 2024 г. - гр. София, Сатиричен театър "Алеко Константинов"

 

Заповядайте да споделите с нас този магичен момент, в който театърът среща реалността, а историята се превръща в емоция!

 

 

 

 

 

 

 
 


Обратно към всички

Прочети още