Когато финансовите технологии и пухкавите приятели се срещнат, магията се случва в Credissimo!

Когато финансовите технологии и пухкавите приятели се срещнат, магията се случва в Credissimo!

В Credissimo ние не просто прокарваме пътеките на иновацията в областта на финансовите технологии – ние ги осветяваме! 

Разработваме корпоративна култура, в която благоденствието и професионалният растеж на служителите ни са основен приоритет. Представете си: обедна прегръдка от четириног приятел! Да, и учените са на наша страна – научните изследвания подкрепят практиката на включване на четириноги приятели в офиса, като посочват, че увеличаването на окситоцина – хормона на щастието, който се отделя при тяхното присъствие, доказано повишава ангажираността и превръща всяка работна среда в оазис на спокойствие.

 

В Credissimo ние разбираме, че централен елемент в успеха на всяка организация е човешкият капитал, и затова поставяме благополучието на нашите служители на първо място.

 

Отбелязваме и 1 година от старта на инициативата ни „Рециклирай и нахрани“ в подкрепа на безстопанствените животни.
Година, в която осигурихме над 1 тон храна за четириногите, както и рециклирахме стотици килограми пластмаса.


Credissimo реформира понятието за работа във финтех сектора, създавайки среда, където иновативният потенциал е стимулиран от съчетанието на професионално развитие и балансирано съвместно съществуване с домашни любимци. Ние сме компания, която предлага равновесие между иновации и хармоничен работен процес, обогатени със сърдечността, която домашните любимци носят във всекидневието на нашия екип.Обратно към всички

Прочети още