„Топъл обяд навреме“ стартира отново от понеделник, 7 декември

„Топъл обяд навреме“ стартира отново от понеделник, 7 декември

От 7-и декември подновяваме инициативата си за осигуряване на безплатен обяд за нуждаещи се, позната под мотото „Топъл обяд навреме“.

Верни на принципа си да оказваме подкрепа навреме, отново подаваме ръка на най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение.  В първата част на кампанията през пролетта раздадохме над 8246 порции, като инициативата достигна до над 2 милиона и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 7-и декември без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Кампанията е концентрирана в столицата, като най-засегнат от епидемията град.

Порции топъл обяд за хората в нужда.

 

Наши съмишленици в начинанието отново са ресторант Djanam Steak House, които безвъзмездно предоставят кухнята си и ангажират персонала си в всекидневното приготвяне на вкусния обяд. Те предлагат разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел да подпомогнем  родното производство. Част от екипа ни също ще участва като доброволци в каузата.

За актуална информация и новини за инициативата, следи сайта ни, както и страниците ни в социалните мрежи: Facebook и Instagram.Обратно към всички

Прочети още