Включи се в кампанията на Credissimo за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Включи се в кампанията на Credissimo за осиновяване на кучета „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Преди няколко месеца ви представихме една от каузите, които подкрепяме, в рамките на кампанията „Credissimo за по-добър живот“, чрез която даряваме част от всеки изплатен заем за благотворителност. Запознахме ви с фермата за животни ПАУ Пазарджик – Защита на животните (Pazardjik Animal Welfare), сформирана през 2018г. от две жени, обединени от мисията да помогнат на бездомните животни в нужда и от всички трудности, съпътстващи каузата. Организацията наема стара ферма и сами, чрез дарения, средства и усилия успяват да я ремонтират и приспособят в дом за бездомни животни.

За една година през фермата са преминали над 120 кучета и 40 котки, докато намерят своя дом, а към момента във фермата живеят около 60 кучета и няколко котки. Всички те очакват да намерят своя истински дом!

Търсенето на подходящи осиновители е често нелека задача, отнемаща време, търпение и усилия. За да подпомогнем PAW в благородната им мисия, посетихме фермата, където лично се срещнахме с пухкавите и обитатели. Там заснехме видео, с което се надяваме да успеем да запознаем колкото се може повече хора с тези сърцати опашатковци, които с нетърпение очакват да намерят своя нов дом!

 

 

Запознай се със звездите от видеото „Твоят най-добър приятел те очаква!“:

Фриц

Пол: Мъжки

Статус: с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за него: С впечатляващи размери, изключително много обича да тича. Кипящ от енергия, идеалният дом за Фриц има много голям двор и стопанин, който обича игрите навън и ресането на много пухкавата му козина.

Супер сила: ултра пухкав

Чапи

Пол: Женски

Статус: кастрирана, с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за нея: Изключително социална, мила и игрива. Портиера и детегледачката на фермата. Страшно гостоприемна и добра, разбира се с абсолютно всички.

Супер сила: безкрайно всеотдайна

Роджър

Пол: Мъжки

Статус: с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за него: Той е много пъргав и емоционален, но послушен. Перфектно комуникира с всички кучета и котки във фермата. Обича да се изправя и да прегръща хората. Обожава човешкото внимание!

Супер сила: широка усмивка

Мецан

Пол: Мъжки

Статус: с чип, европейски паспорт, годишна ваксина

Какво трябва да знаеш за него: Размерът не трябва да те заблуждава - Мецан е изключително добър и се разбира с всички кучета. Понякога се притеснява от непознати. Разхожда се на повод и има изградени хигиенни навици.

Супер сила: голямо сърце

Специален гост: Буря

Тя е игрива и мила, обича да тича с децата на двора, да похапва от вкусните манджички на стопанката си и с радост се впуска в пътешествия с цялото семейство. Буря е щастливка, защото вече си има истински дом!

Това са само малка част от обитателите на фермата, които са напълно готови за осиновяване и търсят своето любящо семейство!

Всички знаем, че грижата за едно животинче изисква много любов, време и внимание, но също така добавя и допълнителни разходи към семейния бюджет. За да окуражи и подкрепи бъдещите осиновители, Credissimo се ангажира да осигурява необходимите средства за храна и ваксинации за период от 6 месеца на всяко осиновено куче в рамките на кампанията „Твоят най-добър приятел те очаква!“

Вярваме, че в България има много хора, които биха отворили сърцата и домовете си, за да се сгуши в тях един верен четириног приятел. И обещаваме, че неподправената обич и благодарност, която ще откриете в очите на приютените животни, са безценни и ще донесат много радост на всеки, готов да ги приеме. Ако се съмнявате, посетете фермата и се убедете сами. Може да откриете точно вашия най-добър приятел!

За контакт:

Пау Пазарджик

тел. 0895 004 104Обратно към всички

Прочети още