Биляна Христова с престижна награда от сп. „Business lady“

 Биляна Христова с престижна награда от сп. „Business lady“

Биляна Христова – онлайн маркетинг мениджърът на Credissimo беше отличена с награда за цялостен принос в категория „Маркетинг и ПР“ за постижения, свързани с иновации, ефективни комуникации и налагане на търговска марка №1 за онлайн кредитиране във финансовия сектор. Престижната награда беше връчена на шестото издание на Годишните награди на сп. „Business Lady“, инициирани от екипите на списанието и Business Lady Club.

Пътят до наградата - отдаденост, амбиция и професионализъм

Успехът на Биляна Христова се дължи на 13 години професионален опит в сферата на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността, силната й мотивация и умението й да вдъхновява и да поддържа успешен екип. Доказателство за постиженията й са множеството отличия на компанията, както и развитието и достигането на лидерски позиции на пазара за Credissimo.

„За мен наградата е поредното доказателство, че бизнесът ни се превръща все повече в място, където една дама може да се развива и да постига резултати, достойни за признание и уважение. Смятам, че отличието е нов професионален стимул за мен и колегите ми. То е плод на общия труд на целия ни екип, като искам да благодаря на всеки един от тях и вярвам, че заедно ще достигаме още по-високи върхове“, сподели Биляна Христова. В допълнение подчерта, че усилията й ще продължават да са насочени към запазване постоянството на лидерските позиции на компанията. За постигането им има заслуга мотивираният екип зад компанията, създал едно отлично работещо звено и доказал, че общите усилия се възнаграждават високо.

Престижните награди на сп. „Business Lady“

Събитието на сп. „Business Lady“ се провежда за трета поредна година, като церемонията по награждаване се състоя в х-л „Хилтън“. Годишните награди имат за цел да дадат публично признание и да насърчат позициите на дамите в обществото и бизнеса в България, като отразяват техните постижения и професионални резултати. На церемонията тази година бяха отличени личности в 23 категории от бизнеса, политиката и обществения живот.

Целият ни екип поздравява Биляна за наградата и вярва, че силният й дух, професионализъм и мотивация ще продължават да бъдат двигател за по-големите бъдещи успехи.



Обратно към всички

Прочети още