Биляна Христова с престижна награда от сп. „Business lady“

от Credissimo BG | 07.06.2017
Вземи пари сега

Биляна Христова – онлайн маркетинг мениджърът на Credissimo беше отличена с награда за цялостен принос в категория „Маркетинг и ПР“ за постижения, свързани с иновации, ефективни комуникации и налагане на търговска марка №1 за онлайн кредитиране във финансовия сектор. Престижната награда беше връчена на шестото издание на Годишните награди на сп. „Business Lady“, инициирани от екипите на списанието и Business Lady Club.

Пътят до наградата - отдаденост, амбиция и професионализъм

Успехът на Биляна Христова се дължи на 13 години професионален опит в сферата на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността, силната й мотивация и умението й да вдъхновява и да поддържа успешен екип. Доказателство за постиженията й са множеството отличия на компанията, както и развитието и достигането на лидерски позиции на пазара за Credissimo.

„За мен наградата е поредното доказателство, че бизнесът ни се превръща все повече в място, където една дама може да се развива и да постига резултати, достойни за признание и уважение. Смятам, че отличието е нов професионален стимул за мен и колегите ми. То е плод на общия труд на целия ни екип, като искам да благодаря на всеки един от тях и вярвам, че заедно ще достигаме още по-високи върхове“, сподели Биляна Христова. В допълнение подчерта, че усилията й ще продължават да са насочени към запазване постоянството на лидерските позиции на компанията. За постигането им има заслуга мотивираният екип зад компанията, създал едно отлично работещо звено и доказал, че общите усилия се възнаграждават високо.

Престижните награди на сп. „Business Lady“

Събитието на сп. „Business Lady“ се провежда за трета поредна година, като церемонията по награждаване се състоя в х-л „Хилтън“. Годишните награди имат за цел да дадат публично признание и да насърчат позициите на дамите в обществото и бизнеса в България, като отразяват техните постижения и професионални резултати. На церемонията тази година бяха отличени личности в 23 категории от бизнеса, политиката и обществения живот.

Целият ни екип поздравява Биляна за наградата и вярва, че силният й дух, професионализъм и мотивация ще продължават да бъдат двигател за по-големите бъдещи успехи.

Прочети още

Компанията генерира огромни обеми от спестени природни ресурси благодарение на своите изцяло онлайн услуги
Колко мислите, че можете да спестите за една година? Този хитър начин ще ви помогне да спестите съвсем нелоши суми без особени усилия
Kупуването на употребявани вещи има редица предимства, независимо дали става въпрос за дрехи, винтидж предмети, книги или техника