Cashterminal вече е партньор на Credissimo

от Credissimo BG | 15.04.2014
Вземи пари сега

Credissimo непрекъснато усъвършенства продуктите и услугите, които ви предлага. Нашата основна цел е да можете да разчитате на пари навреме при непредвидени ситуации. А след като получите заема си, погасяването на кредита трябва също да става по удобен и неангажиращ начин. 

Досега ви предоставяхме възможност за плащане на вноските по кредити по банков път, на касите на EasyPay и чрез платформата ePay.bg. Но сега имате още една възможност:

Плащане на вноски по кредити през Cashterminal

В случай, че няма каса на EasyPay или банков клон близо до вас, вероято плащането на вноската по кредита ви изисква допълнително планиране в, и без това, натовареното ви ежедневие. За да ви предоставим повече свобода и удобство, плащания по вноски към Credissimo вече можете да извършвате и чрез мрежата на Cashterminal. 

Компанията разполага с терминали из цялата страна, които се намират на удобни места, близо до търговски центрове, спирки, метростанции и други. Допълнително удобство е, че през тях можете да извършвате и плащане на комуникални услуги. Всичко е на едно място, максимално улеснено и без ходене от каса на каса, без чакане на опашки – изцяло в стила на Credissimo. 

Пълен списък с обектите на Cahsterminal можете да намерите тук » 

Как да платите вноска на терминал?

Плащанията по кредити от Credissimo става бързо и лесно, през всяко Cashterminal устройство, само в три стъпки: 

  1. На екрана на терминала избирате категория „Банки, Кредити, Лизинги“ и услугата „Credissimo“. 
  2. Поставяте сумата по вноската на мястото за въвеждане на банкноти в терминала. 
  3. Получавате потвърждение на плащането и касова бележка за въведената сума. 

Имате въпроси?

В случай, че имате нужда от допълнителна информация, можете да се обърнете към нас по някой от начините, описани по-долу: 

  • тел. 0700 12 0 12 (на цената на един градски разговор)
  • email адрес: contacts@credissimo.bg
  • бързата чат форма в долната дясна част на екрана

Винаги сме готови да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви съдействаме в процеса по заявяване на кредит, съобразен с вашите индивидуални нужди. Свържете се с нас по най-удобния за вас начин »Прочети още

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.
Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари!
Стремежът за опазване на природата и пестенето на ресурсите са заложени в стратегическото развитие на Credissimo.bg още от самото начало, с решението услугите да са единствено в интернет.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.