Cashterminal вече е партньор на Кредисимо АД

от Кредисимо АД | 15.04.2014
Вземи пари сега

В желанието си да дадем повече удобство и свобода на клиентите си от днес 15 април 2014г. с радост съобщаваме, че вноски по кредити и заеми credissimo могат да се извършват и чрез мрежата на Cashterminal в цялата страна. Терминалите са разположени близо до търговски центрове, спирки, метростанции и др. Пълен списък с обектите на Cashterminal можете да намерите тук.

Заплащането на вноски по кредити или заеми credissimo става много лесно в 3 бързи стъпки.

  • 1-ва стъпка: Избор на категория (Банки, Кредити, Лизинги) и услугата Credissimo
  • 2-та стъпка: Поставяне на желаната сума в мястото за въвеждане за банкноти в терминала
  • 3-та стъпка: Потвърждаване плащането и взимане бележка за въведената сума


За въпроси:

 

  • тел. 0700 12 0 12 (на цената на един градски разговор)
  • email адрес: contacts@credissimo.bg
  • бързата чат форма в долната дясна част на екрана

 

 Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.