Cashterminal вече е партньор на Кредисимо АД

Вземи пари сега

В желанието си да дадем повече удобство и свобода на клиентите си от днес 15 април 2014г. с радост съобщаваме, че вноски по кредити и заеми credissimo могат да се извършват и чрез мрежата на Cashterminal в цялата страна. Терминалите са разположени близо до търговски центрове, спирки, метростанции и др. Пълен списък с обектите на Cashterminal можете да намерите тук.

Заплащането на вноски по кредити или заеми credissimo става много лесно в 3 бързи стъпки.

  • 1-ва стъпка: Избор на категория (Банки, Кредити, Лизинги) и услугата Credissimo
  • 2-та стъпка: Поставяне на желаната сума в мястото за въвеждане за банкноти в терминала
  • 3-та стъпка: Потвърждаване плащането и взимане бележка за въведената сума


За въпроси:

 

  • тел. 0700 12 0 12 (на цената на един градски разговор)
  • email адрес: contacts@credissimo.bg
  • бързата чат форма в долната дясна част на екрана

 

 Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.