close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo даде старт на своята зелена кампания по залесяване

от Credissimo България | 22.05.2017

Credissimo даде старт на своята зелена кампания по залесяване

Да живеем в синхрон с природата и да помагаме за опазването на околната среда“

 

Под този призив служителите на Credissimo се събраха през изминалия уикенд и дадоха своя принос за озеленяването на столицата. Компанията интегрира своя политика за опазване на околната среда с проекти свързани с озеленяването на важни и значими паркове, градини и обществени зелени площи. Решението бе взето на база на различни проучвания и анализи, които ни доказаха, че все по-малко дървета биват засети на територията на България.

Акцията по засаждането на дръвчетата в столичния Южен парк съвпадна и с празненствата ни по повод на нашата юбилейна десета годишнина. Неслучаен бе и изборът на дръвчета, които избрахме за своята първа инициатива. Това са едни от най-традиционните растения за ландшафта на столичния парк, а именно липите. Те символизират дълголетието, покровителстват плодородието, център на семейното, пазител на добрите отношения и любовта, както и са знак на радостта.

 

Служителите на Credissimo залесяват Южния парк

 

Ръководството на Credissimo изказа своята благодарност към всички служители, които инициираха и приеха каузата като своя. Те споделиха, че чрез поредния социален ангажимент компанията допринася все повече за облагородяването на столицата и превръщането й в един от най-красивите европейски градове, тъй като това е и инвестиция в бъдещето на България.

Благодарение на ежегодната ни кампания за повече зеленина около нас, ние не само правим едно добро дело за самите нас и природата, но и оставяме следа след себе си. Своята лична подкрепа Credissimo доказва и с факта, че служителите на компанията дългосрочно ще поддържат залесената местност, като редовно ще полагат грижи за доброто й състояние и ще продължават да изразяват социалната си ангажираност за една по-зелена, по-светла и по-приятна столица.

В допълнение към своята нова кампания и „еко“ политика, през миналата година Credissimo подкрепи и финансира разнообразни обществено полезни инициативи, сред които отпускане на стипендии за талантливи деца, спортни състезания и културни мероприятия.

 

Credissimo залесяват Южен парк с фиданки на липи

Прочети още

„Топъл обяд навреме“ стартира отново от понеделник, 7 декември
„Топъл обяд навреме“ стартира отново от понеделник, 7 декември

Екипът на Credissimo, съвместно с ресторант Djanam Steak House, подаваме ръка на хората в нужда

Как да избегнем предпразничния стрес?
Как да избегнем предпразничния стрес?

Мисълта за предстоящите празници те стресира? Не си го причинявай! Виж нашите съвети!

Заем до 4 000 лв. с 45 дни отложена първа вноска!
Заем до 4 000 лв. с 45 дни отложена първа вноска!

Вземи сега, плати догодина! Заяви Credissimo плюс до 4 000 лв. сега и плати първата си вноска след най-малко 45 дни.